Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Rujan 2017. 13:18

Mamuka, auto nam se pokvario. Moram rec moj auto i cijelu naknadu sam dala za popravak, pa ce dragi sve placat kad dobi placu.
    Pricam sad sa sveki i ona tvrdi da su oni stavili stiropor fasadu, pa da zato ne ide unutarnja izolacija ispod knaufa? Kao jer je vani dobro zatvoreno?
    A strop curi jer ne zele glazuru stavljat do proljeca. Stavili su ljepenke i smolu al na tom jednom spoju pusta, upravo krpaju.
    Deka nema pad niti su izvuceni krajevi deke da ne curi voda drito po fasadi, tako da je curili i po vanjskom stiroporu i cigli.
    Veli moj stari da moraju napravit nagib makar improvizaciju od cerade, blokova i letvi, logicno, ako na ravno padne kisa, snjeg, odozgo hladi i vlazi, a iz stropa toplina ide gore i stvarat ce se kondenzacija.
    Ne mozes im objasnit.
    Ma meni se sve skupa ogadilo vise.
    Imamo tu sobu spremnu i bit cemo unutra s malim
    Na pse sam navikla i ok, promjenit nista ne mogu sto se tice njih, sugestiju dam, ispricam se ak se nametnem, hoce nece poslusat, raspitat se, ne moraju.
    Da je tesko ovako zivjet, je, pokusavam na ignore mode...
    Od njih ne trazim ni pomoc nit novce nit nista.
    Dapace, pomazemo mi njima i rezije i hranu, auti, kad bolje razmislim dobro sam im dosla financijski.
    A da spomenem da sam se sama snasla za baby opremu, sto kupila sto dobila ili novo ili prek njuskala etc...sogorica mi je kupila neke stvari za start a od nje nikad ne bih ocekivala ma ni cokoladu. Je i moja mama kupila dva bodica. Niti dragi niti njegovi niti moji nisu dali sto kuna za dijete. 
    Jos mi trebaju plahte, zastita za ogradu i jastucic i koji zimski bodi plisani i imam sve.

Barkleys
    22. Rujan 2017. 13:22

Sanjchi - ma piše da se ne koristi izdajalica na "suho" tj. kao da može potaknuti mlijeko....bla bla bla, a ja sam baš znatiželjna i jedva sam izdržala da ju ne prislonim na sisu :D Ma vjerojatno, ne bi bilo ništa, to oni samo pišu da se ograde. 

Mamuka - sretno s pakiranjem.

Yel - daj sjedni s mužem i probajte opet porazgovarati. Ne razumijem se u radove, ali realno što ste radili preko ljeta radili ste, ne možeš baš sad na jesen uz ovu kišu itd. ići u radove, Ove neke vanjske stvari treba dobro tempirati kad će se obaviti, kad najave 2-3-4 dana bez kiše itd. A mislim da oni nisu tak baš organizirani. Joj, joj, baš mi je žao. Pa zar nije dovoljno što  si trudna i imaš svoje probleme?

22. Rujan 2017. 13:26

Mamuka, kupit cemo madrac al nije hica 😈, tamo u 11.mjesecu. 
    Pa ce onda dobit kutnu.
    Dobila sam ja po piksi id dragog sta se mjesam u radove i da mi njima trebali dat cash za dnevni sto se radi etc, da se to zbog mene radi i da su troskovi zbog mojih fantazija srach bljuch
    A da ja idem prozivat? Dali su mi krov nad glavom, u biti sam napravila im uslugu jer svekrva ne zeli da joj 'odvodim decu iz kuce'
    Pa jebote kad mogu sve sama opremit onda mogu i u bandicev stan solo, bar namjestaj imam (al navodno i tamo vlazi i curi lol, al bar imas svoj mir)
    Vidjet cemo...

barbs
    22. Rujan 2017. 13:27

Juhuuuu... Iskoristila sam 5 min free vremena.. diego spava... Muz odmara... Bila je patronazna sestra... Rekla mi da mu dam da pije kamilicu zasladjenu... Malo mi cica... Kaze da ta zutica zna izmoriti bebu toliko da je uspavana cijeli dan.. sad me strah da sutra kad idemo na vadjenje petice nas ne zadrze u bolnici... Trudim se stavljati ga sve vise na svijetlo... I rekla je da se izdojim ako vidim da ne jede dovoljno i da mu dam to da pije nakon cicanja....
    Bebushka, cestitkeeee!!!  STVARNO imas PUNE ruke posla... Napisi nam sve kad dodjes i use i na se..
    Ja sam tek na str  2297....wuhuuu...
    Mc Mouse, predivna slicika!!! 
    Inace, nemam problema da mi moji dodju niti njegovi ali da se petljaju previse imam jer ne dozvoljavaju nam niti da grijesimo.. i kazes nesto i one se naljute... Eto, mama mi je rekla sinoc da sam bezobrazna, kako sam i napisala i da pokazem prema sveki vise postovanja.. a ja sam svih pitala GDJE su nam te carapice nestale????  i danas se cujem s mamom i kaze da je isla u Kik kupiti jos tutica i da ce doci u subotu i kao: ne zelim ja nikome smetati!! Ej ako ih ja ne odalamim necime!!!! Tim zenama ne mozes nista reci a da se ne krenu duriti ili praviti zrtvama... 
    Ne znam na kojoj str je netko spominjao dojenje pred gostima... Ja, koliko god da volim svoje roditelje, nemam volje da mi gledaju u sise dok dojim a pogotovo ne svekar i svekrva... A kad gosti budu dolazili, otici cu u sobu s njime... Ili ga najesti prije nego dodju 
    Idem dalje... Ima tu toga za citati...

barbs
    22. Rujan 2017. 13:31

SPAVANJE- znaciiii pogotovo dan prije poroda sam bila uzasno pospana...  Oko 9.30 sam ja isla spavati... U zadnje vrijeme sam stalno bila pospana... A nisam imala vremena odmarati.. radovi u stanu... Seljakanje... Tisucu obveza...a bome je sada veselo..
    Sad sam isto pospana pa mislim da cu se i ja uvaliti pored muza...
    Yel, vidim ,OPET SRANJA oko tebe.. Bas groznooo!!!  Nadam se da ces sve to rijesiti... Grozno je biti u takvom okruzenju...

22. Rujan 2017. 13:31

Hedgehog, bio je dogovor da ce na proljece pocet radovi, bit gotovi u 6.mj, da tad doselim. 
    Pocetkom 7.mjeseca nista nije niti zapocelo. 
    Dragom sam rekla da ako ce se cekat da se pocne jer nisu htjeli da trudna budem u radovuma, da necu ni selit i da ce svatko bit kod svojih doma jer da necu selit stvari s trbuhom do zuba pred porod jer sam prorekla da ce se tek tad zavrsit. 
    A cekali su...gle...vrucine im smetaju, sad kisa smeta i jbg
    Svekar je danas puko i kreso boga da sta nije na vrijeme zapoceo jer mu nista ne ide od ruke
    Hah....

barbs
    22. Rujan 2017. 13:34

Sanjchi, ja se sjecam da sam ih zadnji put kod sveki pustila gdje su bile i pelene koje sam dobila i izdajalica... Kaze ona da je cijelu kucu prekopala i nigdje nema... Pitala sam mamu, nista nije doma nasla... Rekla je jedino da slucajno nisu uvalenje izmedju mojih zimskih stvari.. A kod nas ih nemaaaa...

22. Rujan 2017. 13:35

Sanjchi, 
    Deka bez krova je, ljepenka i smola gore, glazuru ce na proljece? Bit ce sranja s vodom

Barbs, ma nije kaos 😂😛, smirila sam se dosta u odnosu na prije, samo obzerviram i dam im savjet, kulturno, a poslije (zlocesta sam opet) kad bude sve curilo reci cu: 'ah da, pa rekla sam vam da ce do tog doc)

barbs
    22. Rujan 2017. 13:39

Sretna, posalji koji kolac u Pulu!! ALI SAMO POMALO s poslicima!! 
    Yel, ti svim dragome moras dati do znanja da cete uskoro postati roditelji i da bi bilo vrijeme da stane napokon na tvoju stranu tj da se zauzme za tebe!!! Tj  za VAS..
    Sanjchi, uuuuu, suuupeeeeeer paketic!!!  OBOZAVAMO PAKETICE!!! 
    Mamuka, SRETNOOOO sa seljakanjem!!! 

• GaLu
    22. Rujan 2017. 13:44

Mamuka tocno tako kao sto velis, dobro ih znas . Meni je bilo smijesno prije par godina kad sam tek ovdje dosla, od muzevog prijatelja zena Svedjanka kad me je vidla da malom radim Nan, tolko se tome cudila ko da je to neki novi izum ili nesto. Sigurno da je zdravije dojiti ali ne razumijem zbilja te opsesije s dojenjem ako npr mama nema mlijeka, ne moze se tu nista napraviti. Najgore mí je kad neke placu i dramatiziraju oko tog adaptiranig mlijeka ko da je to neki otrov. Svatko bi htio dojiti sigurna sam ali eto nazalost u nekim slucajevima to ne funkcionira iz nekih razloga.
    A sto se tice dojenja pred ostalima to je ovdje isto nesto sto mora biti, jednom mi bilo smijesno mi na nekoj veceri, 20 ljudi za stolom, a zena (isto Svedjanka) vadi sise van i hrani malog, zbilja nemam nista protiv ali eto i to mi je bio kulturoloski sok. Ja sam uvijek svoju djecu dojila pred muzem i znam da smo u 21. stoljecu ali ne volim vaditi sise pred drugima.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.