Yel slažem se s curama. Ako ga sad tako vidiš ne mislim da će to ići na bolje. Kasnije će ti možda biti još i gore jer kad rodiš nećeš sve stvari moć iskulirat pogotovo one koje se tiču bebe. U tebi će se javiti jaki zaštitnički osjećaji i skakati ćeš na svaku stvar a s obzirom kako se tu klanjaju pasima moglo bi bit problema. Uz to nehigijena i neodgovarajući životni prostor.... Stvarno ti nije lako.
Razmisli želiš li u takvom okruženju imat bebu. Nažalost čini mi se da tu nitko osim tebe na tu bebu ni ne misli.
A koliko vidim ti si se već nekako pomirila s tim da to neće ići i u principu da je samo pitanje vrimena kad ćeš otići. Razmisli hoće li ti bit lakše to napraviti sada dok nemaš bebu ili sa bebom.
Ovo je užasno teška odluka, ali mislim da ako ne očekuješ tu nikakvu budućnost poslije će to biti samo teže i kompliciranije.
Ne želim da misliš da te na nesto nagovaramo. Mislim da su ovo samo dobronamjerni komentari. Sigurno tu ima jos puno sitnica koje mi ne znamo i ti znas pravo stanje ali ovo je samo nase misljenje koje mozes slobodno zanemariti. Tebi ako pomaze tu pisati ti slobodno pisi. A sve odluke su naravno na tebi i samo tvoje.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1507776329351105&id=727974550664624&refsrc=https%3A%2F%2Fm.facebook.com%2Fbrightside%2Fvideos%2F1507776329351105%2F&_rdr
Frendica mi poslala…hehe…tko se pronalazi?😅
Ja se ne pronalazim u nicemu osim wc-u po noci 😄
I zadnja recenica je tako istinita
Čini mi se da ja trenutno imam samo problema sa obuvanjem tena al još uvik sama to odradjujem. Je da izgleda uzasno kako se mučim ali obujem se 😂
U WC idem možda malo češće ali nista posebno često. Iako mislim da je tu razlog to sta ne pijem dovoljno tekućine a ne zato sta mi nije pritisak na mjehur
Barbs - ma pusti zaostatke na forumu, bitno da ste vi dobro, a vidimo i da imaš stalno goste :D :D :D
Ja najrađe nebi nikome javila da sam došla doma, nego tek dan poslije :D
i molim te javljaj nam nastavak potrage "Gdje su nestale Diegove čarapice?" Sad smo već svi pomalo nestrpljivi:D
Sanjchi - super je video, ja moram sjest da obujem cipele, a i ako mi nešto padne, ako baš baš nije bitno, ne spuštam se po to :D :D
Ja sam jucer krenula bas setati i sjediti i odmah upala misica, a otisla sam samo s muzem malo na zrak u dvoriste bolnice...mogu tek mislit kako ce mi biti kad rodim...i dok sjedim sve me boli jer nisam navikla...
Jucer sam na uzv isla i sve je super, ima 3400 i doktori nije siguran da je curica😲😲😲... sokiralo me bome...
A dojadilo mi je vise u bolnici, najvise bi volila danas rodit...ali nikako da se nesto nepokrene... imam samo obilan iscjedak sluzavi i bole me kosti....i uzasno mi se spava.. tjesim se da su to simptomi skorašnjeg poroda...
Senoritakova doktor nije siguran u spol... ajme.... nadam se da nemate puno rozih stvari 😂😂 a normalno da si dobila upalu kad si toliko morala mirovati. Sada polako setaj svaki dan koliko ti tijelo dozvoljava da se navikne na pokrete. Uskoro ces i ti, ne brini 😘😘😘😘
Hahaha, nije siguran da je curica....ma samo polako, vratit ćeš se ti u kondiciju :D
Senoritakova doktor nije siguran u spol... ajme.... nadam se da nemate puno rozih stvari 😂😂 a normalno da si dobila upalu kad si toliko morala mirovati. Sada polako setaj svaki dan koliko ti tijelo dozvoljava da se navikne na pokrete. Uskoro ces i ti, ne brini 😘😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji