Bok :) ja se javljam Iz ljetnih beba :)
Meni su jos trazili Iz hzzo da donesem I ugovor o radu uz sve to navedeno.
Ma da? Mene to nisu trazili. A imas ugovor o radu na odredjeno ili neodredjeno?
Ja sam na odredjeno, ali nisu oni to znali. Inace sam u Splitu, pa je mozda drugacije od mjesta do mjesta. I ja sam nosila sve s doznakama na pocetku mjeseca.
MalaKoza, ja prenosim samo ono što je meni prijateljica rekla :D Ovo je druga trudnoća i rekla je da je i u prvoj imala toliko često preglede... Ali svakako možda ovisi od ginekologa do ginekologa.
Ja sam u prve dvije trudnoće prošla kroz nekoliko ginekologa....u svih je bilo pravilo - pregled svako 4 tjedna u početku (do nekih 30tj, onda se progušćuju termini pregleda)
U ovoj trudnoći sam dosad bila triput samo zato jer sam ubacila dodatno jedan uzv izmedju "na svoju ruku" kod drugoog gin jer nisam mogla dočekat idući pregled pošto je s 6tj beba izgledala malo manja na uzv nego po gestacijskoj dobi. Pogotovo što su mi oba dečka ko bebe bili puno veći od prosjeka, tako da me ovo baš bilo prepalo..
žena-majka-carica:)
Meni je, za sada, prošlo 4 tjedna od pregleda. Sutra idem na 2. :) I mijenjala sam ginekologicu, pa me baš zanima da li će mi novi ginekolog biti od bolje pomoći.
e da,
jel imamo gdje listu? nisam ju ovdje vidjela, al na drugim forumima uglavnom bude...
ili da stavite ticker u potpis da se lakše pratimo tko je po tjednima blizu.. ima raznih sajtova kao lilypie, baby.gaga ...
žena-majka-carica:)
Ja sam danas bila na pregledu. 12tt! Bebica 5cm 😍 kaze gin da lijepo napreduje :) prvi put me vagala i imam 59kg na 164cm. ( dobila sam kilu 😊) nuhalni nabor 1.2 cm. Sutra idem u bolnicu vadit krv, kombinirani test
l_me, odlično :D Drago mi je što napreduje trudnoća :D
Violeta 1: općenito prijašnja ginekologica je jako šutljiva. I kad sam išla na rutinske preglede ništa ne bi govorila. Na prvi pregled za potvrđivanje trudnoće sam sve morala izvlačiti iz nje... Ne znam... Jednostavno mi nije pasala.
Violeta 1: zaboravila sam nadodati da prijateljice su imale istu ginekologicu u trudnoću. Jednoj nije vidjela da ima manjak plodne vode dok nije bilo prekasno, a drugoj je dala uputnicu za bolnicu za čišćenje kad je došla s bolovima i u bolnici je otkrila da je em trudna em da je ginekologica zaključila (po razgovoru samo sa medicinskom sestrom) da je imala spontani...
Barbs, ajme cudna zena. Neka i bolje ako ne odgovara mjenjati. Moj ginekolog je ok, uvijek mi sve kaze i lijepo se napricamo o svemu. Iako sam cula i lose i dobre stvari o njemu. Sretno s novom ginekologicom. 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji