Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijana12345
    22. Rujan 2017. 10:33

Dena evo kod nas u DE je napravljeno testiranje 10ak ADova ali nisam vidjela niti Novalac ni NAN pa cemo morati odabrati izmedju ovih 6 koji su na vrhu liste. Galu mozda i kod tebe imaju ove marke...
    Neki su pakirani po 500g, neki po 800g. Ocjene idu od 1 nanize (1 je najbolje, obratno nego kod nas).

Kiki156
    22. Rujan 2017. 10:37

Znaci nitko nije koristio bebimil? 🤔 
    Suncokretice super za streptokok, i meni je stigao neki dan i isto je negativno 😊
    Violeta bas mi je slatko citati kako se mazite ☺️☺️

22. Rujan 2017. 10:41

Obrisai se cijeli post, mh!
    Pricala sa svekicima sinoc o radovima, tek za mjesec dana ce raditi knauf na zidove jer se cigla susi iznutra...(a sve trebalo bit gotovo u 6.mj), sto je netocno, moj stari se kuzi u te stvari i govori da stave vunu i foliju i gore knauf i nek zatvore zidove

22. Rujan 2017. 10:45

Pitam ih jel znaju da sam za 6.tj u terminu obzirom na radove? Vele da se ima vremena.
    Ok. Btw, gotovo sigurno ce im se napuhat knauf ako ide direkt na ciglu jer su vanjski zidovi, burazu se to desilo. 
    Ajd dobro.
    Zicaju nas kutnu na kojoj spavamo da stave u tu 'golu prostoriju', beton su prekrili ceradom, kazem da treba laminat stavit a i ne mozemo selit kutnu jer mi nemamo madrac jos. Pa kad zavrse pod, moze. Nek i oni cekaju.
    Svekar veli da mu veliki pes nema gdje lec jer je velik....no fckin comm...

22. Rujan 2017. 10:49
    Evo, u ovo bi oni kutnu
    Evo, u ovo bi oni kutnu

Samo je cerada dolje. Inace svi sjedimo u kuhinji, a sad bi zbog peseka da se stavi (inace su, jadni, kod njih u krevetu)

I_me
    22. Rujan 2017. 10:50

Yel

Pitam ih jel znaju da sam za 6.tj u terminu obzirom na radove? Vele da se ima vremena.
    Ok. Btw, gotovo sigurno ce im se napuhat knauf ako ide direkt na ciglu jer su vanjski zidovi, burazu se to desilo.
    Ajd dobro.
    Zicaju nas kutnu na kojoj spavamo da stave u tu 'golu prostoriju', beton su prekrili ceradom, kazem da treba laminat stavit a i ne mozemo selit kutnu jer mi nemamo madrac jos. Pa kad zavrse pod, moze. Nek i oni cekaju.
    Svekar veli da mu veliki pes nema gdje lec jer je velik….no fckin comm…

Cek ak sam dobro shvatila... oni zele uzet kutnu na kojoj vi trenutno spavate da daju psu da ima gdje spavat??? Wtf?!

22. Rujan 2017. 10:52

Mamuka, ti selis? 

Kiki156
    22. Rujan 2017. 10:53

Yel, cekaj, vi spavate na kutnoj jer cekate madrac a svakar bi vam uzeo kutnu jer njegov pas nema di lec? Ne znam jel smijesno il tragicno! Bas su opsjednuti psima, drzi se!

22. Rujan 2017. 10:57

I_me, tak je sveki rekao jer je pas steriliziran prije par dana, pa je onda ili u fotelji ili kod njih u krevetu.
    Al mislim da bi on to i radi sebe jer se gusta na dnevni boravak.
    Ali mi spavamo na kutnoj jbg, imamo okvir kreveta, fali madrac.
    I malo sam zlocko, nedam kutnu jer se bojim da laminat nikad nece stavit, njima je i cerada bas super

22. Rujan 2017. 10:58

Suncokretica super za nalaz 👍🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.