Suncokretica, sve to ima u westu?? Ajme ducana..hehe…morat cemo do nexta, tamo sam vidjela nesto sto mi se dopalo za izlazak iz bolnice😊
Aaa…cijene u dm-u…jesu one iste u svim trgovinama diljem zemlje? Kad vec ide dragi, a obavimo tamo i dm i higijenu, pa nemoramo po SK hodat vise..
Mislim da cemi cesto stajat..jel ima WC na svakom cosku??😅 inace, jos nisam bila u westu pa zato pitam..sad idem prvi put…
Bbrletic, hvala😊
Poslje shopinga obavezno nozice u lavor

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
E i da..flasice..jel to bolje kupit u npr DM-u ili u trgovini tipa Bubamara il Babyland?
Ja danas idem u bubamaru pa ti javim cijene nadam se da su iste vidjela sam na njihovoj strani katalog ima dosta toga na akciji

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Galu,i ja sam citala samo dobra iskustva sto se tice caja.. frendica koja ga je oila se extra brzo i lako porodila.. 😉 nadam se da budemo i mi.. 😉
Barbs,u ponedjeljak mi je slijedeci pregled.. 😉 ii dobra slika 🖒
Mamuka,nezz vjerovatno je od stresa i tlak isao gore.. aa za bebu mi je doktorica rekla da je sve uredu,itak do termina imam nesto malo vise od tjedan,pa bi sacekali ne bi li porod sam krenuo..
Hedgehog,ovi ultrazvuci su "novi" samo doktroica koja je danas radila,za razliku od one od prosli put,mi se cini da je to sve brzinski izmjerila,dok je ona prosli put dva puta mjerila da bude sigurna 😤

I_me,meni je posteljica 3. stupanj.. nadam se da ce se sto prije nesto pokrenuti.. jer stvarno ovaj stres scake sedmice me ubija psihicki.. uvijek je nesto,uvijek.. samo da me zaboli pa da idem roditi.. nema veze sto ce biti sitna,budemo mi narasli.. 😉 jer ovaj ja ne mogu biti da se ne stresam,a samim tim to utjece i na nju..
Vicky,mozda se beba malo i zedbljala,a i oni malo vise izmjerili,tak da je dobila pola kile.. ali nezz jesi citala,i ja sam ti imala takav stres prosle sedmice (zbog kilaze) pa je na kraju bilo uredu.. jer mi smo vec u u terminu a i bebice nisu bas toliko sitne.. 😊

Neka je pitala sta dalje zbog kilaze bebe,je rekla da je sve uredu, da nije nista za paniku,tak da cemo cekati ako bi se mozda sta samo pokrenulo jer sam itak u terminu..
Sanchi,tebe ceka veseli vikend 😉 dobrooo odmori noge danas i sutra.. 😉 aa to ja mislim da ti fali samo duda za flasicu,da dole dobijes onu posudu samo nema dude,to itak lako kupis bilo gdje,kao sto je vec ona rekla..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji