Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    19. Travanj 2017. 19:25

Moja imena
    Za curu: Mia, Ema i Ena.
    Za decka:  Borna i Jakov.

I_me
    19. Travanj 2017. 19:32

Senoritakova

Curee, imali tko kakav lijek za migrenu. Muči me već 2 dana, nemogu na svijetlo, povraćam. Probala sam masirati čelo uljem lavande i nepomaze nista.

Mene glava boli  1 godisnje. Al kad zaboli onda sam koma.. zivi mrtvac... jedino tada mi pomaze neofen forte ili nesto jace.. 
    A sad...hmmm...
     Neki dan me glava bolila cijeli dan, pulsirala.. i na kraju sam popustila i popila pola paracetamola lekadol od 500. 

treca_sreca
    19. Travanj 2017. 19:49

podulja je, da.
    Mi u biti nismo jos poceli raspravu o imenu. Za razliku od prve T kad smo vec s 2mj dogovorili za oba spola.
    Nego ja ovo nadopisujem listu u svom mobu kako cujem neko ime ili procitam, a da mi nije ruzno i da ne odskace puno od prezimena. Hahaha spustila sam kriterije totalno. Za prvo je bilo da mora bit extra....pa za drugo dovoljno da je lipo....a sad samo da nije pregrdo. Za cetvrto bude bilo "pa nes ti to je samo ime, nek mu biraju braca  "

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    19. Travanj 2017. 19:50

Senoritakova za glavobolju nemam savjeta, srecom nisam ju 3x u zivotu imala..

žena-majka-carica:)

dzenny
    19. Travanj 2017. 19:54

ehh,ta imena..
    ja se razmisljam za:
    Aylan,Arslan ili Džan..
    sta vi mislite,koje vam se vise svidja :D

barbs
    19. Travanj 2017. 20:07

Da... Novi zakom o porodiljnom nije još izglasan. Tek s 1.7. ćemo sve doznati. Nadajmo se da će biti povećanja 
    I_Me: zaboravila sam da su mi i EMA I EVA lijepa imena.  Čak se dragi dvoumio između NIE i EME 
    Treca_sreca: IAN, ADAM, ALEN  Divnooo!  Neke prijateljice su komentirale kako će jednoga dana sina nazvati IAN. Ova jedna je htjela GABRIEL, ali na kraju je počela raditi kao asistentica na nastavi s dečkom imena GABRIEL i više joj se ne sviđa.. 
    DZENNY: Aylan  Tako lijepo, a tako posebno!

barbs
    19. Travanj 2017. 20:08

I_Me, zaboravila sam komentirati ime JAKOV. Sestrin muž je rekao da ako dobije sina će se zvati JAKOV. Sestra se ne da.  A još nije ni trudna!  Dok drugi prijatelji su razmišljali ili JAKOV ili GABRIEL i pobjedio je GABRIEL.

Aurora1611
    19. Travanj 2017. 20:15

Drago mi je da vidim da je netko jos razmisljao o imenu Aurora tako sam ja inace htjela nazvati svoju kcer ali muz se nikako ne slaze pa smo se slozili ipak da ce se zvati Amalija

dzenny
    19. Travanj 2017. 20:16

meni definitivno se najvise svidja Aylan,jedini mi je problem taj y.. bojim se da mu ne bude komplikovano kroz zivot,ono svaki put kad govori ime,mora reci "Aylan sa y" .. razmisljala sam da bi dala Ajlan,ali opet mi to nije bas kao sa y.. 

barbs
    19. Travanj 2017. 20:18

Aurora1611

Drago mi je da vidim da je netko jos razmisljao o imenu Aurora tako sam ja inace htjela nazvati svoju kcer ali muz se nikako ne slaze pa smo se slozili ipak da ce se zvati Amalija

AMAAAAALIJAAA  Divno imeeeeeeeee!!!!  Meni je nekoć na listi bila AMELIA  
    Aurora je divno ime... Samo se eto, unuka od neke njegove rođakinje tako zove, pa nisam htjela  A i on je rekao da ni njemu nije neko TOP ime  Bez ideje je taj moj dragi!  
    Oh i da VICTORIA mi se jako sviđa. 
    P.S. Vratimo se na ime IAN... Prijateljica će sina nazvati ALEXANDAR IAN  Ona živi u Americi. Kod njih je tamo normalno da dijete ima 2 imena.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.