Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    19. Travanj 2017. 13:48

M@lena

Kiki, imala sam i BH kontrakcije i i osjecala sam bebine pokrete i ono sto mogu sigurno reci je da se to dvoje ne moze uopce usporediti. Kontrakcije su jako nelagodne jer se trbuh najedanput ukruti, kao grc, ali u pravilu ne boli. To se dogadja i kad su trudovi samo je bol nemjerljiva u usporedbi s kontrakcijama i bole ledja i trbuh, s tim da subtrudovi u pravilnim razmacima, dok su kontrakcije nepravilne i prestaju kad se pokrenemo. A kada je rijec o pokretima bebe, pogotovo u tom ranom razdoblju, to je kao da te netko percem skaklje iznutra, onda lagano prerasta u dodir pa tek kasnije u prave udarce kad beba ojaca i naraste.

jako dobro opisano!

žena-majka-carica:)

I_me
    19. Travanj 2017. 13:54

treca_sreca

ja nemam pojma gdje mi je posteljica

Ja sam procitala u trudnockoj knjizici!
    Nije gin nista spomenula nego sam isla citat sto je zapisala pa sam vidjela. 

Bebini udarci - u ovoj T ju već odavno osjećam, doduše jedino u ležećem položaju jako, a sjedeći 1-2x sam osjetila laaagano tupkanje.
    Meni je to pomalo alienski haha. Nije još dovoljno jako kao udarci bebe ono pred kraj T kad je beba jaka, nego ovako kad te nešto zalupkne kao da je malo veći parazit/crv lagano spooky! Ubila sam romantiku totalno haha

To sam ja sestri govorila kad je bila trudna 😁😁😁
    Da ima aliena u stomaku. 😂 cijelo trbuh bi joj se micao, bas to sto kazes spooky 😂😂
    Bila sam uzasnuta 😂😂, a ona mi se smijala 😂

Kiki156
    19. Travanj 2017. 14:00

M@lena bas to, kotrakcije su stvrdnule trbuh, a ovi pokreti ne stvrdnu nista samo osjetim legane pomake. Razlicito je. Ako je za pokrete prerano, a doktor kaze da BH kontrakcije ne mogu osjecati, onda zaista ne znam sto je. 

treca_sreca
    19. Travanj 2017. 14:01

I_me

To sam ja sestri govorila kad je bila trudna 😁😁😁
    Da ima aliena u stomaku. 😂 cijelo trbuh bi joj se micao, bas to sto kazes spooky 😂😂
    Bila sam uzasnuta 😂😂, a ona mi se smijala 😂

ovako i meni prethodne dvije trudnoće.
    Pošto nisam imala grama mesa (a kamoli sala) preko organa, kad je maternica narasla, toliko se nenormalno to očitovalo - i kad bih imala BH kontrakcije, i kad bi se beba rastezala/gurala/udarala......na granici s bljaaaakavim. Koliko god to mami bilo simpa kad prvi put osjeti svoje djetešce, meni je nekad bilo baš jezivo

• M@lena
    19. Travanj 2017. 14:23

Kiki, meni su crijeva i u prvoj i ovoj trudnoci aktivna pa sam dugo osjecala kako probavljaju hranu nakon rucka. Ne kazem da je i tebi isto to, no postoji mogucnost. I ne kazem sigurno da to nisu pokreti bebe, samo da mi se cini da je to ipak prerano. 😊
    Treca_sreca, moj muz se jednom prestrasio kad je vidio kako mi se trbuh skroz prebacio na lijevu stranu 😁. Ono ja se ustala na noge gledam naprijed, a trbuh lijevo. Meni je bilo smijesno no moram priznati da nije tako i izgledalo. 😁 Djecak je bio i ostao jaaako aktivan.😅

• M@lena
    19. Travanj 2017. 14:24

treca_sreca

M@lena

Kiki, imala sam i BH kontrakcije i i osjecala sam bebine pokrete i ono sto mogu sigurno reci je da se to dvoje ne moze uopce usporediti. Kontrakcije su jako nelagodne jer se trbuh najedanput ukruti, kao grc, ali u pravilu ne boli. To se dogadja i kad su trudovi samo je bol nemjerljiva u usporedbi s kontrakcijama i bole ledja i trbuh, s tim da subtrudovi u pravilnim razmacima, dok su kontrakcije nepravilne i prestaju kad se pokrenemo. A kada je rijec o pokretima bebe, pogotovo u tom ranom razdoblju, to je kao da te netko percem skaklje iznutra, onda lagano prerasta u dodir pa tek kasnije u prave udarce kad beba ojaca i naraste.

jako dobro opisano!

Tnx! 😉

barbs
    19. Travanj 2017. 15:36

Jedva čekam da krenem osjećati svoju bebicu! 

I_me
    19. Travanj 2017. 16:13

barbs

Svi jedva cekamo!!!! 😂😍

• M@lena
    19. Travanj 2017. 16:13

barbs

Barbs,uskoro budeees 😊

treca_sreca
    19. Travanj 2017. 16:22

tko je ono još na čuvanju trudnoće? sjela nam je lova (jučer, tek danas vidjela na ebankingu) jeeee
    Ovo mi je prva naknada sa HZZOa te namjene, pa ne znam kad inače sjedne ali rekli su mi 20og

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.