Tea,
ako ne bude Aylan,bit ce Ajlan ..
to mi je ime bilo predivno mnogo prije nego sto cu ostat trudna..
Prekrasnooo ♡♡♡ Jako lijepi odabir
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Treca sreca tvoj je popis poprilicno dug😂😂😂
Navijam za Adama i Ian-a :))
Od moje liste i meni naj su Adam...i Vedran
Al rodbina nam koluta ocima na ovo prvo. A ovo drugo ni dragom nije sjelo....tak da, bit ce tesko
Jedino ak se beba predomisli pa veli na next uzv da ipak nema pisulinca....za curu imamo spremno ime.
žena-majka-carica:)
Treca sreca tvoj je popis poprilicno dug😂😂😂
Navijam za Adama i Ian-a :))
Od moje liste i meni naj su Adam…i Vedran
Al rodbina nam koluta ocima na ovo prvo. A ovo drugo ni dragom nije sjelo….tak da, bit ce tesko
Jedino ak se beba predomisli pa veli na next uzv da ipak nema pisulinca….za curu imamo spremno ime.
Mah ko ih pita haha sta imaju kolutat ocima vase je dijete svakako ☺😊😊☺
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tea,
hvala..
navijamo za Noela,ali Adam je zaista lijepo ime..
Teskoo je to hehe 😘😘
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tea,
ma to su nam itak one "slatke" muke..
ejj cure,jeste vi posle da mazete svoje male trbuske??
dzenny David i Toma
Adam bi se poprilično uklopio..
mazanje - mislim da mi je vrijeme počet, rastegao se dosta trbuh a i koža skupa s njim....al sve "sad ću, sad ću" pa nikako da krenem. Inače danas mi iskočila i ona famozna vena preko trbuha, stara strija iz preth T sjaji punim sjajem, pupak iskočio bljak bljak, madeži koje imam po trbuhu su krenuli rast ( u 3D) i samo mi fale još sad nove strije!!!! To će biti krasno sve skupa...
žena-majka-carica:)
Aha,bas lijepo.. tri mala djecaka,pa za koju godinu da bude ii jedna curica
ja vec imam neku kremu sam kupila u dm-u i ponekad namazem,ali jos nisam pocela redovno.. jel vi mazete jednom ili dva puta na dan?? mi najcesce mazemo pred spavanje..
Madeźi u 3D. 😂. imam jedan veci na trbuhu.. znaci da se ne zabrinjavam previse ako i on pocne rasti?? (Mislim drzat pod kontrolom)
Ja se jos nisam pocela mazat.. mislim da cu pocet mazat sise prije trbuha.. nekako mi se cini da brze rastu 😂😂
Sta preporucujete? Neku posebnu kremu ili mogu obicnim losionom za tijelo?
Sortiraj odgovore
Najstariji