Curke 🤗
Aurora bas slatko, super se vidi! 😊
Treca sreca, jel ti popustio sada taj osjecaj u trbuhu. Meni se isto znalo dogadati da osjetim nesto, slicno kako ti opisujes, bez boli, samo onako bas osjecam kad hodam kao da se sve dolje mice. Skuzila sam da je od probave. 😬
Za bakterije u urinu, jednom sam imala situaciju da sam u domu zdravlja dala urin u onoj casici u koju su prethodno ubacili i moju knjizicu (i tako svima) i naravno da ne rezultat pokazao bakterije jer posuda nije sterilna. Ona na urinokulturu nosis u svojoj casici i bude sve ok. To mi je bilo prije trudnoce i sada sam u trudnoci donijela svoj urin oba puta u casici i nalaz je dobar.
Onda je moguce da to osjecam bebu iako je bas cudno, ali moglo bi biti! Iako je meni krenulo to prije dva tjedna. U pocetku slabo, a sada skoro svaki put kad legnem na leda i ispruzim noge osjetim to neko meskoljenje i samo tada. Dakle kad stojim ili lezim na boku ne osjetim nista. Iako mi se cini da se ponekad i stvrdne trbuh…ne znam stvarno…
Jedno je kad vadis krv i urin zajedno a drugo je kad radis urinokulturu na mikrobiolosko tamo moras donjeti zatvoreno
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
M@lena, ne znam…posteljica mi ne straga, i meni se cinilo rano ali sada su zaista pokreti neki. Vidjet cemo na uzv, ako uspije uloviti pokret i taj osjecaj onda nema greske. 😊
Moja je naprijed u 15tt sam prvi puta osjetila 😊
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
tko je ono još na čuvanju trudnoće? sjela nam je lova (jučer, tek danas vidjela na ebankingu) jeeee
Ovo mi je prva naknada sa HZZOa te namjene, pa ne znam kad inače sjedne ali rekli su mi 20og
Hvala na info 😄😄😄
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
tko je ono još na čuvanju trudnoće? sjela nam je lova (jučer, tek danas vidjela na ebankingu) jeeee
Ovo mi je prva naknada sa HZZOa te namjene, pa ne znam kad inače sjedne ali rekli su mi 20og
Hvala na info 😄😄😄
I ja sam...bas idem provjeriti 😊
Zenice da vas pitam nes za prijateljicu ako koja zna
Znaci nezaposlena trudna ceka 4 dijete .. Znam da nece dobit komplikacije sa hzzo ali sta sa porodiljnim? 3 godine je doma jer je 4 beba ali da li dobiva sve 3god primanja s obzirom na nezaposlenost?
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Evo meni pise da je sjelo cak jucer, dakle 18.4. :-) nisam uopce provjeravala... hvala treca_sreca na info... ja dobila za pola mjeseca, jer sam pola ozujka bila radila...
Hehehehehe, znam da sve čekamo da osjetimo bebicu! Baš me neki dan panika uhvatila jer KAKO TO da ju još ne osjećam, ali onda su mi rekli da je prerano...
Kolko se inace dobije? 4200?
Zavisi kakva su ti primanja bila dok si radila .. Kolika ti je bila placa na racun
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
ja dobila za pola mjeseca, jer sam pola ozujka bila radila…
Meni je s hzzo stiglo 3700 jer sam radila do 6.3. Pa su mi tih par dana platili u firmi naravno 5og kad nam inace sjeda plata.
A iznos 4200 ce nam biti kad budemo cijeli mjesec na cuvanju, da....a za zene s manjom platom ne znam dal dobiju cijelu platu ili im se isto smanji? Znam samo da preko 4200 ne daju..
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji