meni definitivno se najvise svidja Aylan,jedini mi je problem taj y.. bojim se da mu ne bude komplikovano kroz zivot,ono svaki put kad govori ime,mora reci "Aylan sa y" .. razmisljala sam da bi dala Ajlan,ali opet mi to nije bas kao sa y..
Ne zamaraj se time.
Ima jedna cura koja je sa mnom išla u srednju školu. Sina je nazvala LENY s jednim N jer je muž rekao da on nema volje izgovarati to ime s 2 N... strašno a nije da naglašavaš LENNY
pa i kod mene ce najprije da bude Ajlan,aa i super se uklapa u prezime..
uff kako su ovi nasi M posebni,kada mu kazes neko ime,njemu ne odgovara,a kad ga pitas za neko lijepo po njegovom misljenju,on nema ideje.. ahahhah
Aurora,
moj je dosao na ideju,da beba sama sebi da ime koje mu se bude svidjalo,jer kaze mi ako mu damo,kada poraste nece mu se svidjeti,bas kao ni mn moje hahahah
Curee, imali tko kakav lijek za migrenu. Muči me već 2 dana, nemogu na svijetlo, povraćam. Probala sam masirati čelo uljem lavande i nepomaze nista.
Draga moja suosjecam s tobom. Patim od migrena od 16.te godine i satrale su me u prvim tjednima trudnoce. Ljeka nema, ja bi po 2-'3 dana lezala,povraca i pomovi nije bilo. Pitala dam svog neurologa koji mi je reko ja ti mogu propisat ljek ali na tvoju odgovornost jer za te ljekove se nezna kako utjecu na plod. Naravno nisam nista uzela. Sve sta znam da kad dode da vec umires odes na hitnu i tamo ti mogu dat voltaren i nesto za smirenje,tj da ti opusti misice. Magnezij obavezno svaki dan pit,mene je spasilo da su mi se prorjedile migrene a kaze ginekolog da kad prode 3 mj da onda prestaju. Eto ja usla u 3.mj i nadam se da ih vise necu imat. Zelim i tebi isto!
url=https://daisypath.com]
Kod mene ipak Noel prevladava nekako mi je to to..Svatko ima neki svoj izbor :):) Noel kao i Jan (prvi sin) spada u top 10 unisex imena haha Jan porjeklom iz Skandinavije a Noel iz Francuske .. Adam mi je isto prekrasno ali mislim da Noel pobjeduje 😄😄😄
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
ehh,ta imena..
ja se razmisljam za:
Aylan,Arslan ili Džan..
sta vi mislite,koje vam se vise svidja :D
Aylan je prepre 😍😍 navijam za Aylana :))
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Treca sreca tvoj je popis poprilicno dug 😂😂😂
Navijam za Adama i Ian-a :))
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tea,
ako ne bude Aylan,bit ce Ajlan ..
to mi je ime bilo predivno mnogo prije nego sto cu ostat trudna..
Drago mi je da vidim da je netko jos razmisljao o imenu Aurora tako sam ja inace htjela nazvati svoju kcer ali muz se nikako ne slaze pa smo se slozili ipak da ce se zvati Amalija
AMAAAAALIJAAADivno imeeeeeeeee!!!!
Meni je nekoć na listi bila Amelia
Barbs nas dvije slican ukus imamo
I_me ema i mia su lijepa imena (moje necakinje blizanke se tak zovu) ali dosta cesto zadnjih godina. To me odmah odbije....a recimo Ena je isto divno profinjeno a nije tak cesto....
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji