Placa mi je bila puno veca od 4200. Dakle dobivat cu maksimalno 4200 bez obzira na visinu moje place?
da... mi koje smo imale vecu placu pusimo .
ja sam ovaj mj dobila max. 4257,28
gle sretna sam sto uopce sto dobivam s obzirom na stanje drugih mama i nezaposlenosti okolo...
al mi je ful cudno da mi sjeda lova izmedju 18-20og kad mi je prije sjedala 5og.
kad krenemo na porodiljni prvih 6 mj cemo dobivati 100% od place
Meni isto....koma....kad mi je priopcila na salteru prilikom predaje zahtjeva mrak mi je pao na oci.
žena-majka-carica:)
Imena....ovo je moja lista za decke. Miks svega, nijedno mi nije hit jer smo najdraza vec ispucali na njih 2....svaki put sve teze (dok za curu bismo lakse ali eto kad nece cura u nas)
Adam
Oliver
Vedran
Srecko
Leni
Manuel
Mihael
Mladen
Slaven
Bojan
Alen
Mislav
Miljenko
Vladimir
Inoslav
Nino
Srdjan
Jeronim
Marko
Andrej
Viktor
Sebastian
Zlatan
Ian
žena-majka-carica:)
Za curicu za sada pobjeđuje NIA jer se njemu samo to ime svidjelo od ponuđenih s moje strane. Ostala imena za curicu:RITA, AURORA, IRIS, INES, MARGHERITA, INGRID, ERIKA... ima tu još tih imena, ali se ne mogu sjetiti.
Za dečkića je DIEGO, ali top su mi ADAM, SAMUEL, DENIS, ALEX, ALAN... Mislim da sam neke izostavila, ali ajde...
Uglavnom,dragi meni stalno govori da ja odlučujem o svemu a on je potvrdio NIA za curicu i DIEGO za dečkića, mada smo se dvoumili između DIEGA i ADAMA. Najgore od svega jest što mu ja kažem da ponudi neka imena, pa da vidimo a on na to odgovori: a sad si me nespremnog uhvatila!
Tako da za sada ostaju NIA I DIEGO.
Curee, imali tko kakav lijek za migrenu. Muči me već 2 dana, nemogu na svijetlo, povraćam. Probala sam masirati čelo uljem lavande i nepomaze nista.
I_me da, malo mi je cudno s moje place pasti na 4200 al dobro, kao sto kazes, s obzirom na situaciju u Hr ovo je i vise nego dobro. A sta je s drugih 6 mjeseci porodiljnog? Kolko se na kraju dobiva? Povecali su?
Belle, ja sam nezaposlena, ali mislim da to vrijedi kao i za nas, odnosno, za sada se o povećanju ne zna ništa do 1.7. Nadajmo se da će se povećati svima!!!
Od 1.7. prema najnovijem ide 3992 kn za zaposlene drugih 6 mj, a prvih 6 mj ide puna placa plus onih 45 dana prije termina kad je isto puna placa. Za nezaposlene ne znam tocno kako ide, ali i njima su povecali nesto...
Joooj hvala curke moje! Sutra sam u 10 pa se javim kako je proslo! 😙😙
I_me da,malo mi je cudno s moje place pasti na 4200 al dobro, kao sto kazes, s obzirom na situaciju u Hr ovo je i vise nego dobro.A sta je s drugih 6 mjeseci porodiljnog? Kolko se na kraju dobiva? Povecali su?
1.7. Cemo saznati. Tad ce nadam se izglasati zakon da se poveca naknada,placa,sta vec... onda bi zaposleni trebali dobivat max do 4000kn. A ako zakon ne prodje onda oko 2600kn.
Za curicu za sada pobjeđuje NIA jer se njemu samo to ime svidjelo od ponuđenih s moje strane. Ostala imena za curicu:RITA, AURORA, IRIS, INES, MARGHERITA, INGRID, ERIKA… ima tu još tih imena, ali se ne mogu sjetiti.
Za dečkića je DIEGO, ali top su mi ADAM, SAMUEL, DENIS, ALEX, ALAN… Mislim da sam neke izostavila, ali ajde…
Uglavnom,dragi meni stalno govori da ja odlučujem o svemua on je potvrdio NIA za curicu i DIEGO za dečkića, mada smo se dvoumili između DIEGA i ADAMA. Najgore od svega jest što mu ja kažem da ponudi neka imena, pa da vidimo a on na to odgovori: a sad si me nespremnog uhvatila!
Tako da za sada ostaju NIA I DIEGO.
Ma... ti si totalno Nia i Diego :) mislim da si vec odlucila :) s obzirom kad pogledam na listu od trece srece :)
Treca sreca meni je Ian jako lijepo ime :)
Sortiraj odgovore
Najstariji