Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    19. Travanj 2017. 23:32

gdje si nabavila ta ulja??
    uhh,babe  uvijek imaju sta da kazu.. mn suu  rekle sto nisam povracala i sto mogu puuuno spavat,da je djecak.. ehh doktor je za sada rekao 60% da  je deckic,aa mi cekamo 11.05 pa da u to budemo 100% sigurni :D

violeta1
    20. Travanj 2017. 00:35

Meni su rekli da puno povracam pa je curica, neki da se nisam promjenila (poruznila-kao curice uzmu maminu ljepotu) pa je decko. Za sad nam ne doktor rekao da je decko, ali cekam iducu kontrolu da budemo sigurni.

• M@lena
    20. Travanj 2017. 06:01

dzenny

gdje si nabavila ta ulja??
    uhh,babe uvijek imaju sta da kazu.. mn suu rekle sto nisam povracala i sto mogu puuuno spavat,da je djecak.. ehh doktor je za sada rekao 60% da je deckic,aa mi cekamo 11.05 pa da u to budemo 100% sigurni :D

Kupila sam ih u dm-u. Biooil je oko 90 kn ali je bio do 15.4. na -30% pa ssm odmah uzela 2. Zaija isto u dm-u oko 60 kn 500ml. 😊

Lemon
    20. Travanj 2017. 07:12

Dobro jutro, ja sam se opet borila sa čudnim snovima cijelu noć. Što se mazanja tiče oduvijek se volim mazati pa vec od početka koristim biobazu mama i ulje od adriaspa. Jucer mi je došao paket od Hippa i njihovo ulje pa mislim da cu i njega koristiti. 
    Imena za curu su mi Ida, Ella, Rita.
    Decku se bas ne svidaju a svojih ideja nema naravno ☺ A muško ime nemam ni jednoo 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

mc_mouse
    20. Travanj 2017. 07:14

Ja mažem poslije tuširanja sa Biobazom za mame, a imena su favoriti: Toni, Lovre i Elena 😁

Tejuska♡
    20. Travanj 2017. 07:55

Jutroo 😪😪😪
    Jeste se naspavale? Moj sin od 6 tulumari a ja bi tako spavalaaa 😩😩
    Ko kuha [__]> 😁😁😁

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• M@lena
    20. Travanj 2017. 08:01

Mi imamo jedno jedino ime zasad, a to je Lucija. 😁
    Tea, moj sin se redovno budi oko 6 😁
    Mene jutros trbuh zabolio onak muski... pa sam bila na wc-u 10ak min. Vjerojatno od uzbudjenja zbog pregleda... 😊

Tejuska♡
    20. Travanj 2017. 08:10

M@lena a kad ide spavati? 
    Kad imas pregled? 😊

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Aurora1611
    20. Travanj 2017. 08:11

Jutro cure! joj meni biobaza mama tak jako smrdi pa se nemrem s tim, ali kupila sam kantarionovo ulje, nezz jel bi bilo dobro s tim?

Giovi
    20. Travanj 2017. 08:22

Jutro curke...kavica je skuhana...
    Ja sam smislila samo muska imena zasad i to su Matej,Patrik,Dorijan,David i Gabrijel. Za cure jos nemam ideju...Ja bi voljela da bude bas cura ali nekako imam osjecaj da ce bas decko biti...mom Mmu je svejedno,dao je meni na odabir tako da cu kada dodje vrijeme za to suziti izbor na dva imena i pitati ga koje mu je draze. Sto se mazanja tice ja sam sklonija strijama,u srednjoj sam naglo dobila i izgubila 7-8kg i odmah sam strije dobila po prsima i bokovima tako da se zasad namazem poslije tusiranja i to samo zato da me koza ne zateze jer je suha.
    Joj,sinoc sam sanjala da sam trcala kod ove cure sto pierca da mi brzo promijeni pirs na pupku koji mogu nositi i stavila mi je neki bas cudni ali predivan...kada sam se probudila odmah sam si u raspored stavila da moram otici do nje i posavjetovati se...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.