Mah mazanje neznam sta da kazem .. Proslu trudnocu sam mazala citavuuu bez da bi i dan propustila i onda?? Onda se desilo da sam dobila strije poslije poroda kad je trbuh naglo splasnuo .... I tako nisam pametna .. Mazat cu ako nista da nije suha koza
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
hhaha ja jos od toga nista nezz,jer prva trudnoca.. uhh u mn cini mi se najvise zadnjica da raste,aa sise najmanje
ja sam kupila neki losion za trudnice,marka je "Bubchen",koliko ce sprijeciti strije zaista nezz
ja sam za cice koristila mustela nešto specific bust support se zvala....ne znam jel još uvijek imaju ju u Liniji 9mois, ali dobra je bila. Samo je skupo. Druge kreme baš konkretno za cicke (u toj fazi) nisam srela....jedino Palmers ali on mi je prebezveze...
a madeži - ne sjećam se u prvoj T da su rasli....bar ne primjetno da sam ih mogla skužit. U drugoj su se povećali. A sad u trećoj lijepo razbacali se....kao i stomak....jao meni. Baš su grozdasti postali
žena-majka-carica:)
u mn cini mi se najvise zadnjica da raste,aa sise najmanje
eh da, ja sam najviše strija dobila - sastrane guze, pri vrhu bedra, taman onaj dio guze koji viri iz kupaćih bočno....gdje žene imaju celulit redovno. Zato jer sam prvu T mazala samo sise i stomak a to dolje ništa....i kako se lijepo stražnjica raširila skupa s bokovima, kojih inače nemam ni za lijek.....tako sam i popucala lijepo ko lubenica. Poslije poroda sve se to lijepo shrinkalo natrag, ali strije ostale - i sad na plaži izgledaju kao celulit grrrrr
žena-majka-carica:)
ja sam tu imala koju striju i prije trudnoce,jer sam jedno vrijeme za kratko dobila koju kilicu i bas od toga mi ostalo par strija,uff aa sad u trudnoci vec je katastrofa,jos bas od pocetka mazem jer sam znala da sam tu najkriticnija
ja sam tu imala koju striju i prije trudnoce,jer sam jedno vrijeme za kratko dobila koju kilicu i bas od toga mi ostalo par strija,uff aa sad u trudnoci vec je katastrofa,jos bas od pocetka mazem jer sam znala da sam tu najkriticnija
Isto su mi zbog par kila viska odmah strije dosle, i od tad se mazem. A sad u trudnoci svaki dan poslije tusiranja. Za sada nisam dobila nista. Iako trbuscic se bas vidi. Jedino sto sam primjetila to su kapilari na koljenu koje sam operirala, nekako ih bas ima. Nije previse ali ja vidim. 😐 eh te nase zenske muke. A moj muz dobije 18kg i niti jedne strijice hehe. Inace je bio bas mrsav, sada je taman.
joj,mislim da Bog nije stvorio nista kompliciranije od zene.. :D
moj je isto tako dobio oko 10 kg,pa se uopste ne zamara sa tim..
mn se stvarno dosta strija pojavilo po zadnjici,ne smijem ni zamislit kako ce biti na kraju trudnoce,aa trbuh mi se tek sad poceo primjecivat,tako da mislim da je jos rano za strije po njemu,ali nadam se da ce proc bez njih bar po njemu..
danas sam 16+3 tt.. jojj do sada se nisam puno udebljala,na pocetku sam cak kilu smrsala.. ali zadnji put sam imala kontrolu u 1o dana,iii za tih 10 dana sam udebljala 1,5 kg.. to mi bas nekako bilo puno za 1o dana,pa sad pomalo pazim,iako bi mi koja kila dobro dosla jer sam mrsavica,ali bojim se da to ne ode puuno..
Ja sam se pocela mazati prije 2 tj. Imam ulje od Ziaje na prirodnoj bazi i Biooil. Ujutro s biooilom, navecer ziaja. U prosloj trudnoci nisam dobila puno kg pa ni strije. A u ovoj mi se vec sire bokovi (babe bi rekle da nosim curicu) pa cemo vidjeti sto ce biti. 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji