I me bas je slatkica! 😍
L je bio isti ja kad se rodio i evo tek sada je poceo sve vise licit na mm

I_me bas je slatkica ta tvoja bebica 😊😊
A što će tiče izgleda već za tjedan dana će bit drugačija, za misec još veća razlika.... strasno brzo se minjaju. Sad kad pogledam micicine slike od rodjenja i od misec-dva dana, nemaju veze s njom. Izgleda tootalno drugačije.
Cure broj 50 može ići do nekih 4 kg, ovisno o tom jel ima široko povijanje ili ne. Dok bebe nose siroko povijanje to uzme dosta mista. Npr stvari koje su pomale sa sirokim povojem kad ga skinete vjerojatno će bit još nosive.
Sanjchi i meni izgleda 50 bas jako malo ali za prosječnu bebu od 3-3.5 kg je to početna veličina. Koliko se sican tvoja Lucija je na prošlom pregledu bila već iznad 3kg tako da mislim da ti možeš počet s 56, neće biti toliko preveliko.

Cestitke curama koje su u medjuvremenu rodile!!! 😙😙
Nas dvije smo ok. Lucija je odlicno. Od prvog trena prihvatila cicu i vuce ko velika. Doslo nam je mlijeko.
Nadam se da ce sve i ostati uredno da mozemo sutra doma.
Na Sv Duhu pustaju posjetu u sobu. To je promjena u odnosu na moj prvi porod. Ali ne smije biti guzva, max 2 po osobi. Ako ima vise moraju se rotirati. Nama su dosli tata i braco. 😊
Pisem ovako na brzinu, pa kad procitam zaostatke, javim se. Pusa svimaaa!

A slatkica malaaa😍😍😍
A nema veze sto sad nema nista tvoje, jos stigne, mislim da ce se promjenit jos 100 puta dok odraste…ja kad sam bila na zadnjem UZV-u privatno, reko mi je dok da ima moj nos..a ja onak gledam: di si to vidio? Haha…i jos mi je netko reko to, po slicicama kasnije…ja to nis ne vidim😆
Sanjchi... cut ces poslije komentare... uvijek su na cacu a nista nemaju na mater koja ih je rodila 😂😂😂
Dena ali ti misica ne oblacis slojevito jos jelda? U bolnici je toplo... nisam pokopcala jeste otpusteni ili jos na hospitalizaciji...
Netko je pisao prije o razlicitim modelima... razliciti ducani imaju razlicite duzine makar je br.50 npr. Bitno je da zbog pelene i/ili sirokog povijanja bebi ti bodici i gegice ne budu napeti na ramenima, bolje da je mrvicu komotnije.
Sad obavila pregled sve ok zatvorena sam beba se namjestila s glavicom dolje prije dava tjedna je bila 2 kile a danas je 2749 ja sva sretna a jos dva tjedna da izdrzimo bit ce super

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Suncokretica, ja u zadnje vrijeme udarce JAKO RIJETKO osjetim, vise je to migoljenje, protezanje i rastezanje, normalno je to jer je sve veca, ima sve manje mjesta pa nemoze lupat, pa se pomice…ne brini😊
I mene vise beban ne lupa nego se rasteze da imam feeling da ce mi izaci kroz kozu. Prije mi je trbug skakao kad se micao, a sad gura guzicu u jednu stranu a noge u drugu pa mi trbud onak izgleda plosnato kad to radi 😂😊😫
Bbrletić - vjerojatno ćeš dobiti uputnicu od svoje ginekologice za trudničku ambulantu. Pa ćeš dalje tamo vidjeti? U kojoj bolnici planiraš roditi?
Narucila me sljedeci petak nije mi dala uputnicu a rodit cu u mojoj Rijeci

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji