Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Suncokretica
    20. Rujan 2017. 09:05

I me, prelijepa je!! 
    Ja nekako imam osjećaj da me beba manje lupa nego prije, a više se okreće ili pomiče, kako koji dan, ovisi i o mom raspoloženju vjerojatno. Osjetim ju svaki dan više puta...
    Znam da ima sve manje mjesta kako raste pa ne znam trebam li se brinuti? 

[OBRISANO] 20. Rujan 2017. 09:09

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Barbi13
    20. Rujan 2017. 09:23

sanjchi255

A slatkica malaaa😍😍😍
    A nema veze sto sad nema nista tvoje, jos stigne, mislim da ce se promjenit jos 100 puta dok odraste…ja kad sam bila na zadnjem UZV-u privatno, reko mi je dok da ima moj nos..a ja onak gledam: di si to vidio? Haha…i jos mi je netko reko to, po slicicama kasnije…ja to nis ne vidim😆

36+3

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

LadyN
    20. Rujan 2017. 09:30

Iskusne mame da li koja ima iskustva sa Tommee tippee elektricnom izdajalicom i njihovim opcenito proizvodima?!

Suncokretica
    20. Rujan 2017. 09:31

sanjchi255

Suncokretica, ja u zadnje vrijeme udarce JAKO RIJETKO osjetim, vise je to migoljenje, protezanje i rastezanje, normalno je to jer je sve veca, ima sve manje mjesta pa nemoze lupat, pa se pomice…ne brini😊 

Hvala na odgovoru!
    Čitam da se smanjuje aktivnost bebe jer je sve manje prostora pa sam i mislila da je to normalno, baš osjetim pokrete češće jer je veća, ali manje udara pa me zabrinulo. Lakše mi je kad čujem da nisam jedina 

• sretna
    20. Rujan 2017. 09:36

LadyN

Iskusne mame da li koja ima iskustva sa Tommee tippee elektricnom izdajalicom i njihovim opcenito proizvodima?!

Ja nemam s elektricnom nego rucnom, super me je sluzila. Sa L smo koristili i njihove bocice i dudice. Bocice su odlicne, silikon ful kvalitetan i nije tvrd. Uglavnom,i dude i bocicu je mali bez problema prihvatio i sad sam za novu bebu kupila njihove ultra bocice

barbs
    20. Rujan 2017. 09:45

I me, preslatka jeeee!!! A za cicanje... Aaajmeeee ZNAAAAM KAKO TI JEEE.. isto tako bi povukao 2x i cicu van... a tek u 18h se netko udostojio doci mi pokazati sta kako... A nekoliko puta ih zvala..
     Aaaaahh i ona ista tata  a ti mama radjaj hahahahha

Barkleys
    20. Rujan 2017. 09:46

Jutro! 
    Violeta, Treća – sretno s nalazima, nadam se da će sve biti u redu!
    I_me – Držim fige za dojenje! Lako još za izgled, mene više muči čiji karakter će Lena naslijediti? :D
    Sanjchi – neki fakat dobar ginekolog, ako je za nos skužio :D
    Sretna – je li ti danas bolje?

Barkleys
    20. Rujan 2017. 09:48

Bbrletić - vjerojatno ćeš dobiti uputnicu od svoje ginekologice za trudničku ambulantu. Pa ćeš dalje tamo vidjeti? U kojoj bolnici planiraš roditi?

• sretna
    20. Rujan 2017. 09:52

Hedgehog

Jutro!
    Violeta, Treća – sretno s nalazima, nadam se da će sve biti u redu!
    I_me – Držim fige za dojenje! Lako još za izgled, mene više muči čiji karakter će Lena naslijediti? :D
    Sanjchi – neki fakat dobar ginekolog, ako je za nos skužio :D
    Sretna – je li ti danas bolje?

Je, je, danas sam ko nova 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI