I me, prelijepa je!!
Ja nekako imam osjećaj da me beba manje lupa nego prije, a više se okreće ili pomiče, kako koji dan, ovisi i o mom raspoloženju vjerojatno. Osjetim ju svaki dan više puta...
Znam da ima sve manje mjesta kako raste pa ne znam trebam li se brinuti?

A slatkica malaaa😍😍😍
A nema veze sto sad nema nista tvoje, jos stigne, mislim da ce se promjenit jos 100 puta dok odraste…ja kad sam bila na zadnjem UZV-u privatno, reko mi je dok da ima moj nos..a ja onak gledam: di si to vidio? Haha…i jos mi je netko reko to, po slicicama kasnije…ja to nis ne vidim😆
36+3

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Iskusne mame da li koja ima iskustva sa Tommee tippee elektricnom izdajalicom i njihovim opcenito proizvodima?!

Suncokretica, ja u zadnje vrijeme udarce JAKO RIJETKO osjetim, vise je to migoljenje, protezanje i rastezanje, normalno je to jer je sve veca, ima sve manje mjesta pa nemoze lupat, pa se pomice…ne brini😊
Hvala na odgovoru!
Čitam da se smanjuje aktivnost bebe jer je sve manje prostora pa sam i mislila da je to normalno, baš osjetim pokrete češće jer je veća, ali manje udara pa me zabrinulo. Lakše mi je kad čujem da nisam jedina

Iskusne mame da li koja ima iskustva sa Tommee tippee elektricnom izdajalicom i njihovim opcenito proizvodima?!
Ja nemam s elektricnom nego rucnom, super me je sluzila. Sa L smo koristili i njihove bocice i dudice. Bocice su odlicne, silikon ful kvalitetan i nije tvrd. Uglavnom,i dude i bocicu je mali bez problema prihvatio i sad sam za novu bebu kupila njihove ultra bocice

I me, preslatka jeeee!!! A za cicanje... Aaajmeeee ZNAAAAM KAKO TI JEEE.. isto tako bi povukao 2x i cicu van...
a tek u 18h se netko udostojio doci mi pokazati sta kako... A nekoliko puta ih zvala..
Aaaaahh i ona ista tata a ti mama radjaj hahahahha

Jutro!
Violeta, Treća – sretno s nalazima, nadam se da će sve biti u redu!
I_me – Držim fige za dojenje! Lako još za izgled, mene više muči čiji karakter će Lena naslijediti? :D
Sanjchi – neki fakat dobar ginekolog, ako je za nos skužio :D
Sretna – je li ti danas bolje?
Bbrletić - vjerojatno ćeš dobiti uputnicu od svoje ginekologice za trudničku ambulantu. Pa ćeš dalje tamo vidjeti? U kojoj bolnici planiraš roditi?
Jutro!
Violeta, Treća – sretno s nalazima, nadam se da će sve biti u redu!
I_me – Držim fige za dojenje! Lako još za izgled, mene više muči čiji karakter će Lena naslijediti? :D
Sanjchi – neki fakat dobar ginekolog, ako je za nos skužio :D
Sretna – je li ti danas bolje?
Je, je, danas sam ko nova 😊

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji