Ana - ma, imam stalno urinarne infekcije, završila sam i na hitnoj već jednom, nikako da mi se to pročisti, nisu nikakve strašne infekcije, ali nikako da mi nalaz bude "sterilan"…pa kad sam zadnji put bila na hitnoj, rekli su mi kontrolu u TA, i od onda idem paralelno i svojoj i u TA, a sad zadnji put mi je moja dala D1, da tamo i nastavim. Pa pretpostavljam da će me i oni slati na urinokulturu. Inače, urinokulturu u domu zdravlja sam radila već 3 puta.3x ujutro tuširanje i trpi, pa prva jutarnja mokraća, pa nosi….
Ajoj..koma je to..al bolje da onda vec sad ides kod njih da te oni kontroliraju..ja sam danas prvi put radila urinokulturu..malo se bojim nalaza jer je moja frendica bas nedavno rodila 2 tj ranije jer su nasli neku opasnu bakteriju i morala je na inducirani porod.sve je super zavrsilo,al ne bih ja to..
Ja sam sad za malog ove kupila, to im je nova linija ultra, zbog dude mi je super jer je uvijek puna i ne mora se skroz naginjat da se sve popije iz nje
Hedgehog tako je i meni bilo, nasli bakteriju popila antibiotik i za 10 dana opet nalaz isti ali bakterija u malom omjeru ali svejedno sam se htjela rijesiti, tako da sam opet pila i antibiotik i caj i eto sad vec zadmjih mjesec i pol urinokultura sterilna. Ljekarna se zove ljekarna Buhac, Vile Velebita 1 f, Zagreb, ako ce ti trebati.
Violeta, drago mi je da ste doma! Uživajte
Tea, i ja čekam izvješće iz Petrove . Sretnoooooo!
Sanjchi, ajde napokon da i vi obavite shopping . Inače mi koristimo 2 popluna jer se ja moram zamotat ko sarma
I me, drago mi je da si bolje. Bit ćeš još bolje kad te nahrane kako treba
Luce, sve je prekrasno!!
Hedgehog meni brusnica nista nije pomogla, to je vise u smislu prevencije ali nazalost da djeluje na bakterije mislim da i ne. Ja sam popila litre i litre i onda sam odustala od brusnice.
Galu - hvalaaa, otići ću do te ljekarne. Ma ova brusnica mi već na nos izlazi
Ako ti nije bed reći, koju bakteriju si ti imala?
Hedgehog,ili kad je frka (toliko hladno) ili kad si ljuta na dragog pa neces da ga grijes.. 😂😂 zato,sanchi,pripravi ti sb rezervu.. nikad ne znas.. 😂
dzenny da ti javim bebica mi ima 2768 a prije dva tjedna 2 kile
No,vidis.. super.. 😉 moja je kod moje doktorice proslu srijedu "imala" 2512gr aa u cetvrtak u bolnici je rekla da je preko 2800gr.. sutra opet imam kontrolu pa budemo vidjeli koliiko ce je sutra izmjeriti.. 😉 koliko si ti ono tjedana??
Sortiraj odgovore
Najstariji