Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_mouse
    19. Rujan 2017. 21:21

Jao bebice su preslatkeeees 😍
    I_me čestitam ❤️

Ja sam danas kupila torbu za bolnicu i putna pakiranja higijenskih potrepština. Pa cu polako kako operem pakirati unutra, bas me panika počela hvatati 😂
    Evo cure u etherealu došli novi uzorci tetra pelena koji ce uskoro biti u prodaji . Treca_sreca garant ces se oduševiti uzorcima jer su meni nekako curičasti bas kako ti voliš 😁 Evo slikica 

I_me
    19. Rujan 2017. 21:21

sanjchi255

I me, bas lijepo…a dali su ti da cvijece ostavis u sobi?
    Kiki, hahaha…
    Dzeny, slazem se a Marijanom, s kondomom smijete…

Da, nitko nije ni a rekao. Jos kazem jedan donjela sestra sa odjela. Al sam rekla muzu sutra kad dodje tu ce ih nositi kuci.

Tejuska♡
    19. Rujan 2017. 21:23

Vecer svima ☺☺☺
    Uljecem samo sa cestitam sviiim mamicama na njihovim smotuljcima ❤❤❤ Mazite se i pazite 😍😍😍

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

dzenny
    19. Rujan 2017. 21:28

Ja isto mislim sa kondomom da se nista nebi trebalo lose desiti,jer itak cilj je da se izazove porodjaj.. u 39tt saam,tako da.. aa vi cure,pred kraj jeste koristili kondome ili ste bez?? Jer moja doktorica je panicarka,za najmanju sitnicu salje u bolnicu,tak da mislim da i sad malo komplicira bez razloga 😂😂

Suncokretica
    19. Rujan 2017. 21:47

I me i Pupy, čestitam!!!
    Sve bebice su prekrasne. I mi ostale naravno jedva čekamo da se upoznamo s našima i da nam dođu... 
    Uživajte s njima! 

luce <3
    19. Rujan 2017. 22:13

Joj koliko lipih smotuljaka 😍😍😍 sve bebe su prekrasne, ne zna se koja je lipsa 😍😍 

Ivcy1306
    19. Rujan 2017. 22:35

Marijana, ja sam napisala da je 20tak cm.  Takav je moj i ja sam imala gumu preko njega i normalno se tusirala, dapace oni su nas tjerali na tusiranje. Radi se o OB Karlovac. To ocito svaka bolnica ima svoja pravila. 

Zanemarite strije, vidi se crta kud je rezano! 
    Inace ja nisam sretnica kojoj se trbuh povukao. 

• sretna
    19. Rujan 2017. 22:50

Cure moje, ja ne znam sta mi.je bilo danas predvecer. Slabo mi je doslo, skoro sam povracala, i trbuhu takva tezina, imala sam osjecaj kao da kamen imam umjesto trbuha, uzas. Jedva sam se dobila i sad je sve super, ko da nis nije bilo..

loira
    19. Rujan 2017. 22:54

ej mame! evo i mene nakon sto godina... čestitke i_me, pupy, barbs, treca sreca! lijepe su bebice sve redom 
    vidim nema me više na vašoj listi uglavnom, još malo pa će i naš red...još 12 dana do termina!

svim mamicama uspješan oporavak  
    veselim se podijeliti uskoro s vama svoje iskustvo, kako god da bilo

Marijana12345
    19. Rujan 2017. 23:09

Ivcy1306

Marijana, ja sam napisala da je 20tak cm. Takav je moj i ja sam imala gumu preko njega i normalno se tusirala, dapace oni su nas tjerali na tusiranje. Radi se o OB Karlovac. To ocito svaka bolnica ima svoja pravila.
    Zanemarite strije, vidi se crta kud je rezano!
    Inace ja nisam sretnica kojoj se trbuh povukao.

Mislim dugacak je ali je na pregibu pa nije tako evidentan. I dodje ispod ruba gacica jel? Nadam se da ga necu trebati, no palo mi je to na pamet, ako do toga dodje pa valjda paze da bas ne sasiju rez ko debili. Moju kumu su zasili u vinogradskoj tako da izgleda ko da je bila na ratistu. Ovdje u DE se njena Dr zgrazavala kad je vidjela...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.