Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    19. Rujan 2017. 21:03

Barbs,nadam se, nadam.. aa dragi je bas sladak.. moj kaze da ga vec panika hvata,nezz da li ce uspijet izdrzati samnom unutra jer je stvarno ali stvarno gadljiv na krv.. 
    Sanchi,ma rado bi mi,ali doktorica moja rekla kao bez odnosa da nebi dobila kakvu bakteriju a i kao dole je vec sve omeksalo (a inace sam cula da doktori preporucuju odnos na kraju trudnoce).. a istjerali bi mi nju sebi 😉😆

Marijana12345
    19. Rujan 2017. 21:04

Hedgehog

Ideeeš koje slatke bebiceee!

Marijana, iza 5cm je prekrasno? A kaj nije da ti ne preporučuju dok nisi npr. 3cm otvorena tako da kao "drži" do kraja? Kaj moram pogoditi ta 2cm lufta da bi dobila epiduralnu?! Okej… Sad se već brinem

A tak su rekli mojoj seki na Sv.Duhu. na 6 cm joj vise nisu htjeli davati... jer kao treba pol sata da ona prodjeluje a dotad moze vec rodit. Tak su joj rekli... bile smo obje u soku. Mislim, naposlijetku je bila sretna sta ju nije uzela jer su njenu kolegicu s posla koja je istu noc rodila upiknuli prvo 3mm krivo pa ponovno i taj ubod je samo umrtvio jednu stranu, a i treca cimerica ju je uzela i umrtvilo joj samo jednu stranu. Kod svakog je to drugacije izgleda...

Kiki156
    19. Rujan 2017. 21:04

E pa bas tako Sanjchi! 😂 Ma ja sigurno necu moci suit, nadam se da se necu derat sad iz petnih zila al sigurno cu neke zvukove ispustat 😂😂 

treca_sreca
    19. Rujan 2017. 21:06

I_me nikakvo tusiranje...
    tj mozes ti noge do pi-pi ali OPREZNOOOO  da ne smocis ranu od carskog
    a gornji dio tijela sam se prala tj brisala mokrim rucnicima onak kao bebu kad "kupas na suho" s trljacicama....samo da se osvjezim da ne smrdim. Tus je tek nakon skidanja savova dopusten...a pitanje je da li i tad odmah se smije. 
    A recimo iza vaginalnog se mozes odmah cim mozes na wc...i tusirat...bez kemije.

žena-majka-carica:)

I_me
    19. Rujan 2017. 21:10

Ja sam dobila 3 buketa danas ☺. 2 od vjencanih kumova, mojih i muzevih jer su dosli da me vide na 5 min doslovno. Samo mi to dali, poljubili me cestitali, slikali i osli. I jedan buket mi je sestra donjela, kaze imali ste dostavu u rodiliste. Teta od muza iz Os je narucila da mi se dostavi u bolnicu.
     Od.muza dam dobila samo par boca vode 😂😂😂 al jadan, jos je u soku i ne vjeruje.. odmah smo se vidjeli poslije operacije.. oboje smo plakali.. 😄☺

Kiki156
    19. Rujan 2017. 21:14

Hahaahah Sanjchi, mozda i ude kad cuje koliko ga spominjes! 😂 

Marijana12345

dzenny

ma rado bi mi,ali doktorica moja rekla kao bez odnosa da nebi dobila kakvu bakteriju a i kao dole je vec sve omeksalo (a inace sam cula da doktori preporucuju odnos na kraju trudnoce).. a istjerali bi mi nju sebi 😉😆

Mislim da bi s kondomom smjeli, jer ne potice samo sperma otvaranje (omeksavanje usca maternice) nego i sam spolni cin moze dovesti do kontrakcija, a time do otvaranja

I_me

treca_sreca

I_me nikakvo tusiranje…
    tj mozes ti noge do pi-pi ali OPREZNOOOO da ne smocis ranu od carskog
    a gornji dio tijela sam se prala tj brisala mokrim rucnicima onak kao bebu kad "kupas na suho" s trljacicama….samo da se osvjezim da ne smrdim. Tus je tek nakon skidanja savova dopusten…a pitanje je da li i tad odmah se smije.
    A recimo iza vaginalnog se mozes odmah cim mozes na wc…i tusirat…bez kemije.

Pa i mislila sam da ce tak biti.do pipi sa tusem, a ovo gore prebrisat.    U biti vidjet cu sutra.. rekli su.mi sutra tusiranje. Samo me zanima njihov pojam tusiranja. 😥 
    E pitala sam te u za krvarenje? Jesi pocela odmah ili kasnije?

Kiki156
    19. Rujan 2017. 21:16

I me predivno za bukete, a meni je jos ljepse kako ste oboje plakali kad ste se vidjeli. Ja mislim da cemo se i muz i ja rasplakat kad rodim i kad vidimo naseg Vitica ❤️

Barkleys
    19. Rujan 2017. 21:18

Stenjali smo kad smo ih zaceli😆, i nije nas bolilo a sad kad nas boli bi trebale sutit?😒

Hahaha, Sanjchi :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.