Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    19. Rujan 2017. 08:12

Kiki156

I me sretnoooo! 😊😊😊
    Cure, koju velicinu robice oblacite bebi?

Ja svom viktoru oblacim 50 i to mu je taman, al samo sam par bodica 50 uzela, pa sad ima ovaj lidlov 56 on mu je malo komotniji i moramo prevrniti rukavice al nista strasno.

url=https://lilypie.com]

Barkleys
    19. Rujan 2017. 08:13

Kiki - dobro pitanje, to i mene zanima :D

E i inače, tko je još u potrazi za posteljinom vidjela sam na FB da su tetra pelene za djecu dobile nove dizajne. I prekrasni su!

• sretna
    19. Rujan 2017. 08:16

Treca,mislim da se smije, ali uz L mi to nikako nije zgodno i mislom da ne bi ni stigla unutar sat vremena odnest il kolko vec treba. Lakse ovako

LadyN
    19. Rujan 2017. 08:26

Barbs cestitam ❤❤❤ 

Suncokretica
    19. Rujan 2017. 08:39

Barbs, čestitam a tebi želim što brži oporavak! Uživajte ti i Diego 
    Treća sreća, Mila je predivna, vidi kako lijepo pajki 
    Ja se spremam za pregled, javim se popodne, nadam se da je sve ok

• Dena1009
    19. Rujan 2017. 08:48

Sanjchi ja razmisljam bas obrnuto. Ovaj put sam isla chill u rodiliste, a sad kad znam kako je, drugi put bih panicarila do ludila.😏
    Inace, kuhinja ti je 🔝🔝🔝 

url=https://lilypie.com]

violeta1
    19. Rujan 2017. 08:52

Evo nasa prva 4 dana 😊

violeta1
    19. Rujan 2017. 08:53

Sanjchi vau stomacic je bas velikiii 😊😚 Beba raste sve vise i vise

Marijana12345
    19. Rujan 2017. 09:08

Barbs cestitke!! Bas se zaredalo ovih dana.... a danas jos novosti o dvije bebe 😊😊 
    Ja idem sad u bolnicu napravit sluzbenu prijavu za porod, ispunit papire i tak... da se ne moramo time bavit kad dodjemo u trudovima

Barkleys
    19. Rujan 2017. 09:34

Preslatke su vam bebiceeeee i Sanjchi bušaaaa.... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.