Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • GaLu
    19. Rujan 2017. 11:18

Sto se tice pritiska dolje i ja ga osjecam tako da mi je radi toga i pipi natecena. Jucer kad sam bila na uzv rekli su da je beba skroz dolje nisko. Jedva cekam danas da se jave cure i kad sanjchi azurira listu da vidimo tko je koji broj na popisu

• sretna
    19. Rujan 2017. 11:18

Marijana sta onda kazes na ovo, mm kolega s posla ima dijete 3.5 godina i isli su na drugo dijete, a ono, dobili trojke!! Prirodnim putem 😄 u obitelji nemaju blizanaca, a kamoli trojceka.
    Uglavnom, zena je rodila prije 4 mj cini mi se, hodajuci zombiji su

• sretna
    19. Rujan 2017. 11:20

Mislim da cu napokon ovaj tjedan ili iduci, ici kupiti stvari za bolnicu, ne da mi se 😄

• sretna
    19. Rujan 2017. 11:34

sanjchi255

sretna

isli su na drugo dijete, a ono, dobili trojke!! Prirodnim putem 😄 u obitelji nemaju blizanaca, a kamoli trojceka.
    Uglavnom, zena je rodila prije 4 mj cini mi se, hodajuci zombiji su

ajmeeeee…pa ja bi pala u nesvjest kad bi mi rekli da nosim trojkemislim, lijepo, sad imaju 4 djece a dvije trudnoce…ali opet

I ja bi se.onesvijestila na stolu odmah 😂

Barkleys
    19. Rujan 2017. 11:38

Hahaha. TROJKE

Ja sad idem u TA. Jučer sam se baš naživcirala kad sam se pokušavala depilirati. A na kraju sam odustala, sad se tješim da mi je prošli put pregled trajao minutu pa se i ne isplati za njih depilirati. 

• Mamuka
    19. Rujan 2017. 11:51

Treća ne brini za sunčanje.  Kad je gladna uzet ćeš je i vratiti nazad nakon podoja. Samo pripremi se na strašnu dernjavu prvi dan jer im preko očiju lijepe gazice i onda je to koma. Micica se prvi dan valjda cilo vrime derala i to pokusavala skinit s očiju. Da nisam imala dudu ispalila bi na zivce jer se uz nju nekako uspila smirit. I da, u sobi će bit pakao jer ih skinu samo u pelene i morate pojačati grijanje da njoj ne bude hladno.
    Ja sam u ned popodne skuzila.da je počela zutit al kako je bila ned nitko od doktora je nije htio pogledat. Naravno da je do jutra bilirubin skočio poprilicno jer je i u ned jutro vjerojatno već bio na granicama normale. Izašli smo u četvrtak umisto u pon samo zato što nitko od doktora nije tio pogledat jer da su je stavili u ned popodne na plavo svitlo sigurno bi izasli bar do utorka. Al dobro, bolje u bolnici nego kuci se mislit.
    Barbs pristat će peckanje samo nemoj sidat bar dan dva. I na najmanji osjećaj zatezanja prestani sa pokušajem sidenja jer ne želiš da te ponovno šivaju.
    Mislim da sam ja 2. dan imala veliku nuždu i crkla sam od stra da sve ne pukne al polako i eto nisam. Bit će to sve super. Za 2-3 dana ćeš bit ko nova, samo se malo strpi.

treca_sreca
    19. Rujan 2017. 12:05

Evo nas 

žena-majka-carica:)

• Barbi13
    19. Rujan 2017. 12:10

Dobar dan klokanice citam vas cijelo vrijeme al se nisam prijavila do danas.Cestitam vam na ljepim bebicama meni je termin 12.10 sad me malo lovi strah jer je proslo 16 godina od poroda.

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

treca_sreca
    19. Rujan 2017. 12:14

Dite je spavalo, podojeno i u savrsenom miru i spokoju
    Dosla sestra da malu probudim skinem i uvalim u to
    hladna, gruba (bezobrazna) bez kapi suosjecanja
    nit upute nit ista
    zvala sam ju da se vrati - sta da radim ako mala pocme vristat (a nego sta ce??) 
    I veli ona hladno - nista ...to je normalno
    EJ...AKO NISAM POPI*** NA TAJ ODNOS, STAV I SCENARIJ (zamislite sebe u istom)
    Kako su (neke, ne sve sestre..ima divnih ovdje) HLAAADNE 😠uzas

treca_sreca
    19. Rujan 2017. 12:16

E....i onda tako treba stajat 6 sati.....ne 5min kao npr kad im vade krv i kupaju ih pa pregrmis da ih se nakratko muci...nego SAAATIMA 😓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.