Evo i mene! Pregledana i pripremljena! Carski sutra oko 8,9h ujutro.. ipak na svekijin rodjendan 😥
Al bas me briga,samo da sve bude ok..☺
Sad me malo nervoza hvata.. ( znala sam da ce to biti tako.. kad ostanem sama u bolnici.. al jos nisam plakala.. ) 😋
Ajme znaci ipak sutra..nema veze samo neka prodje sve u najboljem redu,da se ti sto prije oporavis i bebica da bude dobro.. pa samo zamisli da ces vec sutra svoju mrvicu drzati u rukama 😍 znam da nije lakoali mi zene smo hrabrije nego sto mislimo.. 😉 jesu ti rekli kad imas CR??

Bebushka, koji si tjedan? Nemas ticker, a ja nikako da zapamtim 😄
Barbs gdje si nam ti? Izgleda da je to krenulo cim se ne javljas 😊

I me sreeeetno sutra! Vjerujem da te nervoza pere i mene pere, a ni ne znam kad cu rodit 🤣

Evo i mene! Pregledana i pripremljena! Carski sutra oko 8,9h ujutro.. ipak na svekijin rodjendan 😥
Sad me malo nervoza hvata.. ( znala sam da ce to biti tako.. kad ostanem sama u bolnici.. al jos nisam plakala.. ) 😋
Ajme znaci ipak sutra..nema veze samo neka prodje sve u najboljem redu,da se ti sto prije oporavis i bebica da bude dobro.. pa samo zamisli da ces vec sutra svoju mrvicu drzati u rukama 😍 znam da nije lakoali mi zene smo hrabrije nego sto mislimo.. 😉 jesu ti rekli kad imas CR??
Sutra ujutro oko 8-9h.. uf ☺ jedva cekam da ju vidim! 😍

I_me,izvini tek sad vidim da si napisala oko 8-9h sutra.. nisam to nikako registrirala.. 😆
Sretna,moguce da barbs vec drzi svoga Diega u rukama,pa nam se nema vremena javiti.. 😉

I ja svoju malu mrvicu nikako ne mogu docekati.. 😍 danas sam cistila malo stan,samo da se sta pokrene,ali izgleda nista.. 😕

I ja svoju malu mrvicu nikako ne mogu docekati.. 😍 danas sam cistila malo stan,samo da se sta pokrene,ali izgleda nista.. 😕
Upregni jace 😄

Uuuuuuiiii sad ce sveki likovati 😊 ali znas sta je dobro? Sta odsad u centru price necd vise biti njen rockas 😂😂
Bebuska ni ja nisam poslije nista osjetila, pa stapic se ne gura tako duboko, jedino je mozda malo Dr bila grublja. Ali i da dodje da mokracnog mjehura mora uvesti stapic u mokracnu cijev cija je rupica dosta uza od ulaza u rodnicu a to je po meni nemoguce brzinski napraviti. Uzela ti je ziher bris iz rodnice, a ovo peckanje je sada ili slucajnost ili posljedica malo grubljeg pregleda/uzimanja brisa

Bebuska pogledaj sliku pa se probaj sjetiti jel ti gurnula naprijed stapic kod klitorisa ili bas u pipicu. Inace se bris radi da se potegne stapicem po zadnjoj stijenci rodnice prema anusu
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji