Citam dosta zaostataka i skoro na svakoj stranici vidim preeekrasne novosti
Drage moje cestitam na prekrasnim bebicama a vama sto se spremate na porod puno srece zelim da ih sto prije uzmete u ruke
Mi smo danas 39+1 :) osim stalnog umora nikakvih bolova pa mislim da beba jos ne zeli van, al ko zna mozda nas iznenadi
Sanjchi nezz zasto al tako sam se razveselila kad sam vidila slike tvoje nove kuhinje, presretna sam zbog tebe :)
Cure, jel znate mozda koliko dugo se ceka na vjencani list nakon obreda kod maticara, jel bude gotov odmah ili mora proc odreden rok?

Beba ima 2700 i.nesto sitno grama, zatvorena sam. Svi bebini protoci su uredu. Sutra idem dat krv i urin. Bris na streptokom mi je radio sa onom spravcicom 😄
Jedva cekam da dodem doma kolko sam gladna 😃
Kontrola za 2 tjedna, u plusu sam 7 kg

sretna sad sam 36+2, al vjerojatno i malo više od toga. jedna beba je procijenjena na 2,5 a druga na 2,8 kg iako mi je to malo sumnjivo da dobijaju jedva 100 gr tjedno pa računam da su možda i malo veće.
marijana fala na ilustraciji mislim, upoznata sam donekle s našom anatomijom baš zato me toliko iznenađuje to šta osjećam nakon pregleda, jednostavno kad stisnem mjehur za piškit, one prve kapi me baš jako bole i peku za poludit pa mi nije jasno kako sad to? najvjerojatnije je od toga šta je to doktorica dosta brzo napravila i nisam stigla baš opustit mišiće pa me valjda i zagrebalo malo više di ne triba... a proć će, štaš
Sretna,upregla bi ja,ali ne daju mi ledja.. brzo me zabole.. bitno je da je sve za bebicu spremno,sad samo lezimo i cekamo te prve bolove.. 😮 naadam se da ce moja mrvica odluciti da do kraja ove sedmice izadje.. 😍
Bebushka,tvoje bebice su bgm velike curice.. na kilazu nemoj toliko misliti. Mn priali tjedan rekla da mi beba nije nista dobila u sedmicu dana,ja otisla u bolnicu,a bebac dobio oko 300gr 😉

Meni je prosli tj bila beba procijenjana na 2569g, a sad vec na 3100g. Vidjet cemo sutra ☺
A barbs se ne javlja.. posto smo u istoj bolnici a na razlicitim katovima bas me zanima sta je snjom??? A ne znam joj ime ni prezime da pitam sestre ili da se zaletim kat dolje.. nadam se da se porodila i da je sve ok! ☺

Dena - uzet ću ja onda i jedan paket 0, tnx, mislim 3kg je čist solidna veličina. Puno ti hvala!
Galu - ma neće te slati na slikanje, ako te baš baš boli dobit ćeš samo antibiotik. Ja sam nedavno išla radi umnjaka, i ne žele mi ništa još raditi.
Pupy - AAAAAA. Sretno! :) :)
I_me - AAAA. Sretno! :) :)
Buba_mara - ja sam dobila odmah na vjenčanju kod matičara izvadak iz matice vjenčanih original. I njega dalje pokazujem gdje god trebam. Jel Zagreb u pitanju?
Svima kojima su pregledi prošli super bravo, a svima kojima je sutra (kao i meni) držim fige da prođe sve u redu! :)
I me, barbs i pupy sretnoooo❤
Violeta mene je viktor danas pokakao i to posteno, a nemam sta za presvuci jer ovdje imam samo jednu ladicu za stvari pa mi mm svaki dan nosi sta trebam, a ove sam jucer navecer friske obukla, a sobzirom da sutra prije podne idemo doma 🤗 rekla sam da nista ne nosi, sad hodam u spavacici okolo. 😂

url=https://lilypie.com]
Dena hehe sve cemo se mi snaci, a i vi..najbitnije da idete doma 😊😊
I_me bit ce sveki sretna 🤣🤣
Evo moj borac je otisao na suncanje od 18h do 24h. Jedva cekam da ga vidim, vec mi fali. Samo da mi on bude dobro i da je zdrav.
Barbs nam garant rodila dok se ne javlja ili je jos u procesu 😐

Dena super da idete doma sutra! ☺️☺️
Bris na streptokok me nije bolio i nisu mi stavljali onaj metalni kljun jer je to bris rodnice i poteza do anusa a ne cerviksa, tako mi je gin objasnila. Meni bi nalaz trebao biti gotov ovaj tjedan.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji