Violeta nadam se da ce ovo suncanje rijesit stvar i da uskoro i vi idete doma ❤️

Meni je prosli tj bila beba procijenjana na 2569g, a sad vec na 3100g. Vidjet cemo sutra ☺
A barbs se ne javlja.. posto smo u istoj bolnici a na razlicitim katovima bas me zanima sta je snjom??? A ne znam joj ime ni prezime da pitam sestre ili da se zaletim kat dolje.. nadam se da se porodila i da je sve ok! ☺
Aha,mislim da se barbs zove Barbara,jer je cesto znala napisati kada nekog citira 😉 aa za prezime ne znam stvarno..
Ja u cetbrtak imam opet pregled u bolnici,pa u slucaju da beba ne bude nista dobila na tezini,inducirat ce mi porod.. budemo vidjeli.. 😉

Dena,bas mi je drago da idete kuci,da se odmorite napokon i ti i Viktor,aa i tatica da malo uziva sa svojim sinom..
Violeta,drzim fige da je i vama veceras zadnja noc u bolniici.. 😉

Zaredale ste se curke! Zelim vam lake porode i da sve bude u redu ❤️, drzite se!!
Svima sretno sa pregledima 🤗
Totalno sam se pogubila tko sutra ide na pregled sve ali cure sretno!!
Mene je dokt toliko grubo pregledao vaginalno rukom na pregledu da sam mislila da cu umrijet i sad vidim par kavi svjeze krvi dok se brisem poslije wca.. uf..
A na nalazi sam vidjela da sam malo otvorena.. 1 prst ak se ne varam..

Cure, rodila se Lucija ekspresno brzo!
U 14 dosli u radjaonu u 17 rodila. Lucija ima 3250g i 52 cm. Nisam rezana niti popucala, nisu me sivali uopce. Dobro se osjecam. Pusa i cujemo se poslije!

Vidim da nas danas ima malo vise! Sretno cure i nadam se da i vi uskoro drzite svoje pahuljice! 😙😙😙

Puppy sretno ti!!!
Malena cestitam ti!!! Cini se onda da si super prosla!!! Sad uzivaj sa svojom princezom!!!
Bris mi je uzeo s onim metalnim cudom i nisam nista osjetila...bas me iznenadilo koliko je ugodan bio...
Nas je vjencao isto maticar i odmah smo dobili vjencani list na piru

M@lena,cestitke.. ii zaista se cini da si divno prosla.. barvo za tebe i Luciju.. sada lijepo odmarajte,uzivajte,mazite se i pazite.. 😘 za tebe i Luciju.. ❤

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji