Uglavnom drzite mi figeee...jer ova moja inace ne voli u kreveticu.
žena-majka-carica:)
Treca sreca a jadna Mila, ali to.je za njeno dobro. A za sestre, uzas! Mrzim kad se tako hladno ponasaju prema djeci, bolje da ni ne rade taj posao onda.
Bbrletic13 dobrodosla!
Treca sreca kako to kod vas ide? Koliko je zuta? Moj misic je 250 i sad je na suncanju od 12-16 pa od 18-24 pa od 02-06h. I mi ne idemo tamo kod beba na suncanje. Sestre ih odvezu od nas, i daju im jest. Pedijatrica me pitala dali smije mali dobivat dohranu jer treba sad vise jest, ja sam rekla da ga hrane da samo bude bolje.
Znaci, mame su slobodne dok su djeca na suncanju. Ja ga nisam ni vidjela tamo kako mu je.
Treca sreca, potpisujem ono sto si napisala za rez i cr rez... Zao mi je radi ponasanja med.sestre.
Stvarno neke nemaju suosjecanja..
Hedgehog, eto vidis ja kao da sam u ned imala predosjecaj i isla se depilirati...Noge sam zaboravila
I meni je smijesno sada kad se sjetim da sam htjela da mi netko skoci ma trbuh da samo izleti Hahahahha
Sretna, ja mogu sjediti samo na mekanom... kad sam probala na onu stolicu kad je bio dorucak, bas me sve zivo zatezalo i peckalo..+ vise preferiram lezati i to na desnom boku jer manje osjecam zatezanje...
Bila dr u vizitu (za mame) jutros su bebe kod pedica bile... I pogledala mi sav i rekla da super napreduje ali da peobam koristiti od vira jer vise dises u njima... Mami sam poslala poruku da kupi jedan pack a ove uloske koje imam cu isto koristit.. i pipi prati samo vodom...
Diego spava.... Cicanje nam malo ide malo ne ide... Uhvati cicu pa nesto pocucla i pusti... i onda place i ne kuzim da li je gladan da li mu se kaki da li mu se piski da li ima grcice... Uuuffff
Mamuka, ti pripazi malo na stanje dolje... Mozda da ides ranije na pregled da to provjeris??
Treca sreca i sestra je stvarno drska...
Kod mene su sestre ljubazne i dobre, nemam stvarno zamjerke.
Samo sto cujem mog sina da sad place pa bih i ja mogla plakati 😢😢😢 Jadno moje djete samo se pati, a ja bih mu pomogla a ne mogu... uzas 😢😢
REZANJE- rezu te u trudu ali svejedno osjetis.... Ne toliko jaaaakooo ali osjetis.. Ali cure, sve to prodje... Mislim, proci ce... Ako cemo realno jos nisam zaboravila svu tu bol koju sam prosla...
Ja sam se i tresla i znojils i bilo mi vruce i bilo mi hladno... Uzas zivi..
I ne, ne prodje kad vidis bebu!!! Necemo se lagati..
Ja sam bila zgubljena kad su mi ga dali... Kad sam ga vidjela onako ljubicastog.... I moj muz isto.... Neki placu kad vide bebu, neki su zbunjeni..
Nisam bila svijesna nicega da budem iskrena!!
Iiii babica je otisla s malom pod grijacem jer je cudno plakao.... Kao da se mucio... I muz s njima.. i kako je dugo sve to potrajalo mu se sve zacepilo pa su mu to ispirali... I pedijatar je dosao... I kasnije pedijatrica... I sve je bilo ok, SRECOM... I muz je odmah pitao ako je sve u redu i ja isto....
Violeta, znam taj filing... Mali place, a ja ne kuzim sta mu je... Da li je gladan da li ovo da li ono... Sada kuzim kad su mi frendice pricale da su i one plakale s njihovim bebama..
Dobro dosla Bbrletic13
A za strah... Vjerujem da je prisutan... I mislim da nije lako roditi ni kad je manja razlika, a kamoli veca!!
Saaaamo hrabro!! Kako tako mora van...
I me je di sada sigurno vec rodila, a cemo Pupyn izvjestaj...
I drugi put, Sanjchi haha
A moja cimi ima dijete od 16,12 i 7g i svi presretni sto ce vidjeti bracu
*djecu a ne dijete...
Treca sreca, nisam uspjela sve pohvatati ali stovkazu beaca na sekici!?
Sortiraj odgovore
Najstariji