Cure čestitam vam svima na bebicama i hrabrosti... sad je sve iza vas... i bebice su preslatke
Mene evo muce da hodam i penjem se po stepenicama, ali dzabe sve to kad nisam u kondiciji... pa onda svako malo vise se krecem i stojim..
Nakon 5 mj lezanja bas mi je šok, onda kad legnem krenu me grčiti noge a Mg nesmijem uzimati vise..
Sinoć gledam popis i vec sam opasno blizu, 4.po redu, osim ako Tea nije rodila..
Sanjchi, super za radove!! I super napredujete!! A bome se na to ne mozes pripremiti hahaha
Violeta, presaaatkiii jeee!! 😘
Kiki, mi ne smijemo bebu oblacito s nasom robicom... A doma imamo od 56vel na dalje... A Diego je ionako 53cm..
Marijana, vidis, nama su sestre sve to ispunile.... Tu prijavu i ostalo...
Senoritakova, vjerujem da ti je tesko ali mozes ti to!! Samo pomalo i koliko ti tijelo dozvoljava!!
Daaaaaaaa, lista je sve kraca i kracaaaaaaa.
Btw. SPOILER ALERT-dugujem izvjestaj...
Znaci oko 7 su nas primili... Prst otvorena... Pukao vodenjak, tj lagano curkao od 4h... Dali mi neki lijek na P za potaknuti trudove... Kad je to krenulo derat ajmemajkomojamila!! BOLILO jeeee!!! Onda su mi dali glukozu za energiju...vadili mi krv za EPI..
I dali mi jos nesto za opustanje misica... Oko 14-15 su nas prebacili u box.. 5 prsta otvorena.. oko 16h dobila EPI... I zaspala 20ak min... Do onda sam se pocela doslovno gubiti od bolova i lijekova... Spavala sam na nogama... Oko 18h sam se otvorila 8-9 prsta.... Znaci beba me pritiskala i kakilo mi se i piskilo a nisam smijela tiskat... Paaaaaaa sam se pogubila u disanju i tiskanju.. babica mi je masirala medjicu aliii na kraju me morala i rezati jer je predugo to trajalo za maloga... A ja sam gubila snagu...
Muz je bio divan!!! I u svemu mi pomagao... I kad sam se znojila me brisao i ljubio i bodrio... Pogotovo kod trudova... I mazio mi je ledja dok su trajali... Samo bi me jadan pitao da sta mi je, da mu pricam a ja od bolova nisam mogla odg... I kad sam morala tiskati na kraju me isto bodrio ali je babica rekla da ne smije.. Jer kao dekoncentrira me..
Ugl... I to je prosao... I teski je bilo i njemu i meni i Diego... Muz je rekao da bi svakome preporucio da dodje na porod jer da to zena sama ne bi smjela prolaziti... Jedino sto nije mogao gledati je kad me babica rezala ali da je cuo i da je i njega bolilo...
Ugl.... Znaciii... Cak sam i plakala od bolova... Onako tiho... I ne uvijek... I malo ispustala koji krik... Babica je rekla da ne stenjem, a muz je rekao meni da uopce nisam...
Sada Diego spava... Mi smo marendale.. cimi se stalno nesto zali... Haha jos se nije na sisu zalijepio to me jedino muci... Cekam da napokon dodje vizita i da mogu ici pod tus...
Iiii lupocet smo dobile protiv booolova...
A pipiiii me peckaaa taj reeez...
Spavala sam na preskoke po noci..
Barbs bravo na hrabrosti i svaka cast muzu...predivno je sto ti je pruzio toliko ljubavi i podrske.
Mazite se sad i pazite i neka bude sve u redu. A rana od reza pece...
ja ne mogu kakit bas, od poroda sam samo jednom..nekako ne zbmnam strah me tiskat, imam osjecaj kao da cu popucat dole 🤔
Sanjchi da meni su na trbuh skakali..tj.sestra. Imam i masnice od toga po stomaku.
M@lena i Barbs čestitam na bebicama! Nekako mi zvucite poprilicno dobro. Brz oporavak objema! ❤
Treća i Violeta slatke su vam bebice. Vidi se već promjena u izgledu u ovih par dana. Bit će to pravi slatkiši 😍
I_me i Pupy sritno! 😊
Curee pa vi samo radjate a ja nespremna skroz. Sad me već to brine al sljedeći tjedan ću početi. Moran!!
Jučer sam ipak otišla do svog socijalnog ginekologa jer me pritisak doli bas nije popušta. Kaže da mi je cerviks skroz omeksan i beba se spusta, ali nisam otvorena pa bi tribala malo pripazit i više odmarat. Vene na usnama izgledaju fuj. Reka je samo da triba pazit kako će me rizat da ne puknu vene jer će onda biti veselo sa krvarenjem.
Od nedilje sam totalna koma i zbog tog pritiska jedva vozim a moran jos ovaj tjedan izgurat u normali jer se u petak selimo na selo. Još sam se prehladila i svaki put kad kašljem moram minjat uložak. Počet ću nosit one chicco uloške i prije poroda 😂
Violeta i Sanjchi, ja sam rekla babici: NEK MI NETKO SKOCI MA TRBUH!!!! AHAHAHHAHAHHAHHAHHAHAHHAHAA
Violeta koliko sati bude na suncanju?
Ja sam od jucer 100x pitala jel ok da je ovak zuta...vele da jest...i onda jutros a ipak je prezuta i ic ce pod lampu 10-16h plus 18-24h 😯 WTF?!?!
KAKO cu dojit.....nekad trazi svako uruipol...mada npr nocas nakon podoja u ponoc toliko se prezderala da do 5 se nije micala u komadu 5h. Ja sam ju morala budit jer su mi cice skoro ekspodirale
žena-majka-carica:)
Barbs to za rez....nek te tjesi sto boli 10ak puta manje od carskog reza...za koji dan sjedit ces na djecjem kolutu za plivanje i ko da nis nije bilo...
Kakanje - rekla sam kako sam ja iza vaginalnog...doli sam se tusirala da se pokrene i onda hop...
sad s rezom od carskog ne smijemo se tusirat pa smo dobile cepic da se pokakimo...jer 3+ dana nismo praznile crijeva. Uspjelo je i sad dalje cemo vidit..
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji