Hvala cure. 😊
Evo malena ciki. Ima ooogromne oci i crnu kosu 😁
Ja se dobro osjecam. Isla sam na wc i sve je ok. Sto nam je s Barbs? Pupy i Ime sretno sutra!!

Malena cestitaaaam!❤️❤️❤️
Ostatku ekipe zelim svu srecu da sve brzo i sto manje bolno bude😊
Puseeee!
Mene primilo ciscenje pa sam odlucila sobu po sobu da bas ne krepam😂 Klinci du u vrticu ujutro, muz na poslu a ha radim pooodne tako da sam cijeli tjedan sama doma pa mogu sto hocu😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Pupy držim fige da sve prođe super. Isto nikad cula za balon :)
Suncokretica, da, on je užasno nisko. Mislila sam da ce me ta "hendikepiranost" uhvatiti nešto kasnije. Ovo je stvarno grozno. Kažem doslovno 15 minuta i ni makac. Došlo mi da se srušim na parkingu. Blijeda ko krpa u sekundi. Jedva cekam pregled 26.09. Prošli put je spomenuo placentu previu. Posteljica pokriva ušće, pa me zanima da li se digla. Ako nije. Ne gine mi carski i to vec za 4 i po tjedna jer je velika mogućnost krvarenja. Ma bas me strah 🙁
Treca_sreca jel možeš nositi one mrežaste gaćice (zbog carskog pitam)?

Ciaaaaaoooo, cureeeee!!
U 19.10.h rodio se mali Diego... "Mali" .... 😂😂😂 53cm i 3590g...
Malena, cestitkeeeee!!!
Moram cuvati bateriju jer smo biseri u cijeloj strci zaboravili punjac i nemam ga do sutra

Sretno I me sutra Ja sam ti na 3.katu
Rajko mi je prezime.
ime si pogodila
Cujemo se sutra curke, kad napunim baterije... I svoje i od moba...
LAKU NOOOOC😘😘😘😘😘😘😘😘

Ciaaaaaoooo, cureeeee!!
U 19.10.h rodio se mali Diego… "Mali" …. 😂😂😂 53cm i 3590g…
Malena, cestitkeeeee!!!
Moram cuvati bateriju jer smo biseri u cijeloj strci zaboravili punjac i nemam ga do sutra
Aaaaaaaaaaa Diegoooooooooo!!!! Cestitam Barbs!! 😘😘
Nema te sa informacijama.. svi smo se zabrinuli. Al glavno da si se javila. Sad odmori, nabavi punjac i javi se kad budes u stanju

Barbs bravo!!!! Cestitke od ❤ kad napunis mobitel i uhvatis vremena napisi nam kako je bilo i kako se osjecas! 😊
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji