Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    19. Rujan 2017. 10:51

Sanjchi wow koliki ti je trbuh vec! Raste Lucija 😃
    Violeta bas je slaaaaadak mali Leon 😍
    Barbs drago mi je da je muz bio uz tebe, moj ce isto biti samnom i vec sad prica kako ce me on tjesiti i pomoci mi da rodim 😊 Bas je sladak! Moja frendica je isto pukla ili je rezana tako sa strane kao i ti, al eto prode i to , najgore je iza tebe! 
    Ja jos ne znam koliko je Vito dugacak ali evo jucer je imao 3100 pa mislim da ce mu ovo sto je br 50 biti premalo. Vidjet cemo! 
    Malena javi kakvo je stanje s posjetama na Sv. Duhu! 😅 I opcenito kako ti je, jel te paze, jesi zadovoljna? 
    Meni je jucer ekipa na pregledu bila super, dr. Hrsak je bas divna i nastavljam ici kod nje na preglede i dalje, malo se duze ceka ali na to sam bila spremna pa nije strasno. 
    Od kad ne pijem magnezij stolica mi je neredovita! Ne znam sto da radim, dok sam ga pila nije bilo nikakvih problema a sad evo vec dva dana nista. Uzas! Mislim da cu morati popiti jedan jer ne mogu ovako... 

• sretna
    19. Rujan 2017. 10:51

Na kraju nisam trebala davat urin, glavno da sam trpila 🤣
    Barbs, polako samo, nemoj se ookusat sjest na silu jer mislim da je meni uoravo to dovelo do upale sava. Do tad je sve bilo ok,samo zatezalo i kad sam se krenula sjest, jos u bolnici jel, samo me oresjeklo i od tada je bolilo nenormalno i upalio se sav.
    Sanjchi, rastete vi lijepo 😊
    Treca i violeta imate prekrasne bebice 😍
    Ja sam sada peglala i vise necu nista jer sam u stanji zaspat stojecki, valjda ovo vrijeme iz mene iscrpi svu snagu.
    Senoritakova hodaj kolko mozes, jos ces ti prenjet na kraju 😄

Kiki156
    19. Rujan 2017. 10:54

Treca sreca Mila znaci voli papati? 😃 A valjda ima nacina da joj das jesti i dok je pod lampama... Vidim da te zutice nisu rijetkost, od cega to djeca dobiju?
    Cure tko je danas na pregledima sretno! 
    Meni je iduci pregled opet u pon, a ctg cemo raditi tek u 39 tjednu. 

• sretna
    19. Rujan 2017. 10:54

Kiki156

Sanjchi wow koliki ti je trbuh vec! Raste Lucija 😃
    Violeta bas je slaaaaadak mali Leon 😍
    Barbs drago mi je da je muz bio uz tebe, moj ce isto biti samnom i vec sad prica kako ce me on tjesiti i pomoci mi da rodim 😊 Bas je sladak! Moja frendica je isto pukla ili je rezana tako sa strane kao i ti, al eto prode i to , najgore je iza tebe!
    Ja jos ne znam koliko je Vito dugacak ali evo jucer je imao 3100 pa mislim da ce mu ovo sto je br 50 biti premalo. Vidjet cemo!
    Malena javi kakvo je stanje s posjetama na Sv. Duhu! 😅 I opcenito kako ti je, jel te paze, jesi zadovoljna?
    Meni je jucer ekipa na pregledu bila super, dr. Hrsak je bas divna i nastavljam ici kod nje na preglede i dalje, malo se duze ceka ali na to sam bila spremna pa nije strasno.
    Od kad ne pijem magnezij stolica mi je neredovita! Ne znam sto da radim, dok sam ga pila nije bilo nikakvih problema a sad evo vec dva dana nista. Uzas! Mislim da cu morati popiti jedan jer ne mogu ovako…

Probaj sa kompotima,suhim sljivama, ili neke kombinacije lude koje bi te mogle potjerat na wc, npr kava pa iza toga jogurt il tako nesto 😄

Marijana12345
    19. Rujan 2017. 10:55

Baaaarbs jooooj placem "nek mi netko skoci na trbuh" 😂😂😂😂 mene strah da kod tog naskakivanja zena moze samo popucat, ovak kad se prereze ipak je nekak ajmo reci kontroliran rez. 
    Daaaa lista se opasno smanjuje, svaki dan novosti 😊😊 za vikend idemo prijateljima koji su pocetkom kolovoza dobili blizance... ajme njima je veselo, culi smo se prek telefona i zvuce tooootalno iscrpljeno! Ja sam na pocetku htjela blizance i to je dijelom i bila vjerojatnost jer i ja imam blizanku, ali kad sam vidjela kako je i jedno dijete zahtjevno nekako sam sretna da je za pocetak samo jedna beba...
    Jeste primjetile cure, u tak pred kraj u visokim tjednima da vas boli trbuh dole od malo zustrijeg hodanja? Mene ne boli samo kad setam. A kad se zurim i produzim korak pocnu mi bolovi, grcevi u preponama i malac krene divljati.

Nina2512
    19. Rujan 2017. 10:56

barbs

Muz je bio divan!!! I u svemu mi pomagao… I kad sam se znojila me brisao i ljubio i bodrio… Pogotovo kod trudova… I mazio mi je ledja dok su trajali… Samo bi me jadan pitao da sta mi je, da mu pricam a ja od bolova nisam mogla odg… I kad sam morala tiskati na kraju me isto bodrio ali je babica rekla da ne smije..Jer kao dekoncentrira me..
    Ugl… I to je prosao… I teski je bilo i njemu i meni i Diego… Muz je rekao da bi svakome preporucio da dodje na porod jer da to zena sama ne bi smjela prolaziti… Jedino sto nije mogao gledati je kad me babica rezala ali da je cuo i da je i njega bolilo…
    Ugl…. Znaciii… Cak sam i plakala od bolova… Onako tiho… I ne uvijek… I malo ispustala koji krik… Babica je rekla da ne stenjem, a muz je rekao meni da uopce nisam…
    Sada Diego spava… Mi smo marendale.. cimi se stalno nesto zali… Haha jos se nije na sisu zalijepioto me jedino muci… Cekam da napokon dodje vizita i da mogu ici pod tus…
    Iiii lupocet smo dobile protiv booolova…
    A pipiiii me peckaaataj reeez…
    Spavala sam na preskoke po noci..

Barbs ceeestitam od srca na bebici😍
    Taj rez,jel to bas jako osjetis?ili je bilo pod trudovima pa nisi bas osjetila?joj mene je toga najvise strah..i sivanja nakon🙈🙈

Marijana12345
    19. Rujan 2017. 11:00

Sta se tice stolice nakon poroda, u bar na Sv. DUHU  ne puste doma ako rodilja nije imala stolicu ta tri ili pet dana koliko je tamo. Mojoj smo seki nosili kompot od sljiva pa je nekako uspjela

Kiki156
    19. Rujan 2017. 11:01

Sretna a morat cu nesto smislit... Inace meni te kombinacije nista ne pomazu, mogu jesti sta god zelim i rijetko me nesto potjera na wc 😂🐷 Magnezij mi je bio spas, cijelu trudnocu je sve bilo uredno bez ikakvih problema... 😩 A ne bi ga htjela piti da me ne zatvori dodatno, jucer nisu gledali koliko sam otvorena a dva tjedna prije sam bila sasvim zatvorena tako da bolje da ga ne pijem! 
    Mene inace ovaj vikend ceka djevojacka, a iduci vikend bratova svadba! Jos ne znam hocu li na djevojacku, mozda samo na pice da ih pozdravim. Moram cuvat energiju za svadbu! 

Kiki156
    19. Rujan 2017. 11:07

Marijana mene od hodanja znaju bolit kosti zdjelica a posebno pubicna kost i u donjem dijelu trbuha imam bolove poput menstrualnih. To mi nije svaki put, ali kad duze hodam je. Ili kad dugo sjedim ista stvar, osjetim pritisak dolje i bole me kosti. 
    Ana i mene je pucanja najvise strah, iako svi kazu da su trudovi gori i da taj izgon ni ne osjetis. Evo neka cure kazu, imaju svjeze iskustvo! 😅

• GaLu
    19. Rujan 2017. 11:14

Barbs super da je sve dobro proslo, a bolovi ce prestati uskoro tako da zacas ces ti biti tako puna energije kao sto si bila cijelu trudnocu
    Sto se tice rezanja, mene su rezali prvi put i uopce nisam to osjetila, jer kod izgona ne znas uopce sto se dogadja drugo osim sto osjecas da beba ide van.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.