Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • M@lena
    18. Rujan 2017. 19:49

Cure, rodila se Lucija ekspresno brzo!
    U 14 dosli u radjaonu u 17 rodila. Lucija ima 3250g i 52 cm. Nisam rezana niti popucala, nisu me sivali uopce. Dobro se osjecam. Pusa i cujemo se poslije!

• M@lena
    18. Rujan 2017. 19:57

Vidim da nas danas ima malo vise! Sretno cure i nadam se da i vi uskoro drzite svoje pahuljice! 😙😙😙

luce <3
    18. Rujan 2017. 20:09

Puppy sretno ti!!!
    Malena cestitam ti!!! Cini se onda da si super prosla!!! Sad uzivaj sa svojom princezom!!!
    Bris mi je uzeo s onim metalnim cudom i nisam nista osjetila...bas me iznenadilo koliko je ugodan bio...
    Nas je vjencao isto maticar i odmah smo dobili vjencani list na piru

Belle84
    18. Rujan 2017. 20:14

Malena cestitaaaam 😘

dzenny
    18. Rujan 2017. 20:14

M@lena,cestitke.. ii zaista se cini da si divno prosla.. barvo za tebe i Luciju.. sada lijepo odmarajte,uzivajte,mazite se i pazite.. 😘 za tebe i Luciju.. ❤

Suncokretica
    18. Rujan 2017. 20:22

Malena, čestitam! Sad odmaraj i uživajte. Nek nam svima bude tako brz porod kao i tebi 

• sretna
    18. Rujan 2017. 20:22

Malena, cestitam na super porodu! Blago ti se za ne pucanje i ne sivanje

Nina2512
    18. Rujan 2017. 20:26

Marijana

Ana2711

Btw. koje velicine sesirica za dojenje ste uzimale?jel su to velicine po nasim sisama..haha..ili po bebici?🙈🙈😃

Ana velicina sesirica je po velicini tvoje bradavice. Ja sam seki kupila Aventovu M jer sam dobila tako preporuku. Na kraju je taj silikon koji ide na bradavicu tolko velik da sam morala ici po S jer M doslovno zatrpa bebina usta. Stvar je da su tak pakirani da ih ne mozes zamijeniti nego moras kupit druge. Ajmo reci ovak: ako imas bas jaaako ispupcene i velike bradavice velicine 1 borovnice onda je za tebe M. Ako ti je bradavica velicine 1zrna graska onda uzmi S. Pobogu ne znam tko uzima L. Problem kod tih sesirica je sta nema kracih i duzih, nego su svi iste duzine a varira samo opseg tog dijela koji se stavlja na bradavicu. Mali sekin na kraju tj od pocetka nije htio Avent jer je silikon tvrd kao kod dude, pa sam isla kupit najmanje tj vel.S marke MAM u Bubamaru - oni su mekaniji i te je prihvatio. Tak da je seka bezveze bacila preko 150kn za te Aventove S i M.

Marijana,bas pokusavam naruciti u bubamari,pise da imaju MAM sesirice velicine 1 i 2,jel to znaci da je velicina 1 zapravo S,a 2 velicina M?

treca_sreca
    18. Rujan 2017. 20:31

Malena supeeer! Po meni to nije brz porod 😀 ali super sto te nisu rezali jer ces se brze oporavit i skorije sjedit ko prije. Weee! Lucija dobrodosla <3
    I_me sretno zeno ujutro! Meni je bas simpa sto je na svekrvin rockas:) Sad ce mala ukrast babi "njen dan" 😋

žena-majka-carica:)

mc_mouse
    18. Rujan 2017. 20:31

Malena čestitke ❤️ Drago mi je da je sve išlo expressno 😁😁
    Violeta strpi se jos malo, vec ce te doma netko nasekirati Od gostiju 😂 Brzo ce se i bilirubin spustiti, neka sto vise doji, jer se izbacuje kroz stolicu 😁
    Treca_sreca jao samo da ti se ne upale dojkeee 🙁 Nadam se da nece doci do toga. Kako rana? Jesi vidjela kak izgleda? Jel to "Full" nisko ili? Jel imaš konce ili ono drugo, zaboravila sam kak se zove 😐
    Barbs nadam se da je sve u redu, ne mogu dočekati da se javiš.... 😘
    I_me  sretno sutra, bas kao sto je netko napisao, bar ce zasjeniti svekijin rođendan 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.