heyyyy curke 😀 evo da vam i ja javim novosti.. Danas mi odlucili da idem na inducirani porodaj 😍 od jutra rjesavali papirologiju i sad mi rekli da u 19h idem na drip (gel) i u 23h na jos jedan.. Otvorena sam samo 1 prst ali je 10dana vec skoro od termina pa ce inducirani.. Tako da drzite mi fige da sve bude u redu i da cim prije ugledam svoju srecicu 😍❤
Sretnoooooo 😊😊😊😘😘😘😘😙😙😙😙

Luce, super za dobar pregled!
Pupy, sreeeetno!
Babylove dobar ti je porod bio cim bi ponovila sve 😊

Viloeta,jos malo izdrzite.. ono najgore je iza vas.. sutra cete vi biti otpusteni 😉
Barbs,ti izgleda bas prije mene.. 😉 da prodje sto brze i bezbolnije..
Pupy,tebi takodjer zelim lak porod.. 😉
I_me,ti si cini mi se rekla da ces carski imat ili u utorak ili u srijedu,a danas da ostajes u bolnici.. zelim ti CR u srijedu,jer eto da ne bude bebac rodjen na svekrvin rodjendan.. 😉
Drago mi je da je viktor dobro i naravno treca_sreca sto si ona najgira 3 dana 'pregurala' 😉
Ja sam u petak.opet bila kod ginekologa,jer me dole toliko srbilo.. 🙈 zaradila sam gljivice od antibiotika.. ali iz canesten se sve normaliziralo 😉

ej ljudi, imam pitanje,
evo i ja bila danas na pregledu i bebe su super, al mi je bio jako neugodan osjećaj kad mi je uzimala bris za streptokok (bez metalnih dijelova samo štapiš) da me i sad jako peče i boli kad piškim, ko da je bris iz mjehura uzet a ne iz rodnice... jel ima neko slično iskustvo?
i ja čestitam svim rodiljama, bebuške su vam preslatke sretno barbs i puppy nadam se da će ti ipak krenit prirodni trudovi do večeras da ide šta brže!
ja sam već 1,5 cm otvorena i kaže doktorica vidimo se na kontroli za tjedan dana ako ne rodim u međuvremenu. tako da računam još šetnjicu po cityju i malo druženja s mužem, počistit kuhinjske ormariće i idem rodit
Evo i mene! Pregledana i pripremljena! Carski sutra oko 8,9h ujutro.. ipak na svekijin rodjendan 😥
Al bas me briga,samo da sve bude ok..☺
Sad me malo nervoza hvata.. ( znala sam da ce to biti tako.. kad ostanem sama u bolnici.. al jos nisam plakala.. ) 😋

Bebushka,meni kad je uzimala bris za strptokok nisam osnetila niti sam poslije imala kakvih promjena.. sad nezz da li svaki ginekolog uzima bris na isti nacin..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji