Ma znam da nije baš utješno, ali i ja mislim da ti je bolje u bolnici... Imaš kuhano, odmaraš i samo se koncentriraš na bebu. A doma uvijek nešto.
A da, carice su na tekućem vjerojatno zbog katetera.
Barbs se ništa ne javlja. Držimo fige!
Sanjchi - bravo za popis!
Kad smo već kod pelena? Koliko paketa ste jedinice kupili općenito? Koliko je cca dijete na jedinici? Ja sam mislila za početak 1 paket, pa ono, kad usfali ću poslat supruga..
Hadgehoge meni su tu u bolnici davali pampers 1 i bas mu je bio velik, skroz mu se sve gubalo i tislalo ga. Onda sam zamolila za nulu i ona mu je dobra, rođen je sa 3310g, sad je na 3460g.

url=https://lilypie.com]
Barbs, sretno 😛🐥🐥🐥🙏🏻 I hrabro!!!!
Sanjchi, prelijepa kuhinja, neutralne nijanse, jako lijepo 👏🏻👏🏻👍🏻
Mi smo ostali 3 dana duže zbog žutice i svaki taj Bogov dan bi se ja spremila za izlazak i onda dodje doktorica i kaže ipak još ne. Ja bi bila na rubu suza. Al ovaj put ću s guston ostat koji dan duže. 😂
Nego sta!
Moja cimi isto prvorotka...place kumi moli da bi ona kuci ranije...da jel se mora 6 dana bas
a ja se necu bunit ni 7-8 ako me ostave 😉
sve ovisi koga kuci ceka mir i da ce ga drugi dvorit
...ili te cekaju (druga) dica i obveze
ja se ovde moram oporavit i doc doma spremna vodit kucu..a ne da ce mi ko crveni tapet rolat 😒

žena-majka-carica:)
Cure imate danas online late night shopping u bubamari,sve je snizeno za 15%,ima i chicco ulozaka..saljem sliku ispod..
Btw. koje velicine sesirica za dojenje ste uzimale?jel su to velicine po nasim sisama..haha..ili po bebici?🙈🙈😃

Barbs i I_me sretno vam!!!
Sanjchi kuhinja je super!! 👍👍
Dena bas mi je drago da ste izasli malo i setnju, nadam se da cete brzo kuci....
Violeta bolje da je Leon pod nadzorom jos kojo dam nego da se nesto zakomplicira!
Ana hvala za info o shoppingu

Pregled je prosao super... Zatvorena sam, cura moja ima 2000g, reka je da je sve u redu... A za bris je reka da nema veze sto vadimo malo ranije... Nalaz bi triba bit gotov u petak... Narucena sam opet 4.10.na kontrolu jer imam pir 7.10. Pa je reka da je bolje da provjerimo situacija prije pira da budem mirna...
Posli smo obavili 'mali' shopping pa sam bas uzbudjena

Barbs sretno Sanjchi super ti je kuhinja.
Marijana ja sam imala iste simptome ko ti i 4 tjedna sam bila uvjerena da imam gljivice, cak sam 2 canestena potrosila radi toga ali mi nije bilo bolje, ali na kraju je bila bakterijska vaginoza to znaci da ima vise losih bakterija nego dobrih i dobila lijek i sve ok. Makar je trudnoca mislim da svejedno nebi trebalo peckati i svrbiti.

Violeta nadam se da idete uskoro doma ali misli na to da je vaznije da je sve sto posto u redu kad Vas otpuste iz bolnice nego da dodjete doma pa se poslije mislis.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji