Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    18. Rujan 2017. 16:29

I_me,izvini tek sad vidim da si napisala oko 8-9h sutra.. nisam to nikako registrirala.. 😆
    Sretna,moguce da barbs vec drzi svoga Diega u rukama,pa nam se nema vremena javiti.. 😉

dzenny
    18. Rujan 2017. 16:31

I ja svoju malu mrvicu nikako ne mogu docekati.. 😍 danas sam cistila malo stan,samo da se sta pokrene,ali izgleda nista.. 😕

• sretna
    18. Rujan 2017. 16:38

dzenny

I ja svoju malu mrvicu nikako ne mogu docekati.. 😍 danas sam cistila malo stan,samo da se sta pokrene,ali izgleda nista.. 😕

Upregni jace 😄

Marijana12345
    18. Rujan 2017. 16:47

I_me

Evo i mene! Pregledana i pripremljena! Carski sutra oko 8,9h ujutro.. ipak na svekijin rodjendan 😥
    Al bas me briga,samo da sve bude ok..☺
    Sad me malo nervoza hvata.. ( znala sam da ce to biti tako.. kad ostanem sama u bolnici.. al jos nisam plakala.. ) 😋

Uuuuuuiiii sad ce sveki likovati 😊 ali znas sta je dobro? Sta odsad u centru price necd vise biti njen rockas 😂😂
    Bebuska ni ja nisam poslije nista osjetila, pa stapic se ne gura tako duboko, jedino je mozda malo Dr bila grublja. Ali i da dodje da mokracnog mjehura mora uvesti stapic u mokracnu cijev cija je rupica dosta uza od ulaza u rodnicu a to je po meni nemoguce brzinski napraviti. Uzela ti je ziher bris iz rodnice, a ovo peckanje je sada ili slucajnost ili posljedica malo grubljeg pregleda/uzimanja brisa

Marijana12345
    18. Rujan 2017. 16:58

Bebuska pogledaj sliku pa se probaj sjetiti jel ti gurnula naprijed stapic kod klitorisa ili bas u pipicu. Inace se bris radi da se potegne stapicem po zadnjoj stijenci rodnice prema anusu

MY_life <3
    18. Rujan 2017. 17:03

Citam dosta zaostataka i skoro na svakoj stranici vidim preeekrasne novosti 
    Drage moje cestitam na prekrasnim bebicama a vama sto se spremate na porod puno srece zelim da ih sto prije uzmete u ruke 
    Mi smo danas 39+1 :) osim stalnog umora nikakvih bolova pa mislim da beba jos ne zeli van, al ko zna mozda nas iznenadi
    Sanjchi nezz zasto al tako sam se razveselila kad sam vidila slike tvoje nove kuhinje, presretna sam zbog tebe :) 
    Cure, jel znate mozda koliko dugo se ceka na vjencani list nakon obreda kod maticara, jel bude gotov odmah ili mora proc odreden rok?

• sretna
    18. Rujan 2017. 17:10

Beba ima 2700 i.nesto sitno grama, zatvorena sam. Svi bebini protoci su uredu. Sutra idem dat krv i urin. Bris na streptokom mi je radio sa onom spravcicom 😄 
    Jedva cekam da dodem doma kolko sam gladna 😃
    Kontrola za 2 tjedna, u plusu sam 7 kg

• Bebushka
    18. Rujan 2017. 17:10

sretna sad sam 36+2, al vjerojatno i malo više od toga. jedna beba je procijenjena na 2,5 a druga na 2,8 kg iako mi je to malo sumnjivo da dobijaju jedva 100 gr tjedno pa računam da su možda i malo veće.
    marijana fala na ilustraciji  mislim, upoznata sam donekle s našom anatomijom baš zato me toliko iznenađuje to šta osjećam nakon pregleda, jednostavno kad stisnem mjehur za piškit, one prve kapi me baš jako bole i peku za poludit pa mi nije jasno kako sad to? najvjerojatnije je od toga šta je to doktorica dosta brzo napravila i nisam stigla baš opustit mišiće pa me valjda i zagrebalo malo više di ne triba... a proć će, štaš

dzenny
    18. Rujan 2017. 17:17

Sretna,upregla bi ja,ali ne daju mi ledja.. brzo me zabole.. bitno je da je sve za bebicu spremno,sad samo lezimo i cekamo te prve bolove.. 😮 naadam se da ce moja mrvica odluciti da do kraja ove sedmice izadje.. 😍
    Bebushka,tvoje bebice su bgm velike curice.. na kilazu nemoj toliko misliti. Mn priali tjedan rekla da mi beba nije nista dobila u sedmicu dana,ja otisla u bolnicu,a bebac dobio oko 300gr 😉

I_me
    18. Rujan 2017. 17:22

Meni je prosli tj bila beba procijenjana na 2569g, a sad vec na 3100g. Vidjet cemo sutra ☺
    A barbs se ne javlja.. posto smo u istoj bolnici a na razlicitim katovima bas me zanima sta je snjom??? A ne znam joj ime ni prezime da pitam sestre ili da se zaletim kat dolje.. nadam se da se porodila i da je sve ok! ☺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.