Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • GaLu
    18. Rujan 2017. 16:04

Sretno Pupy

• Bebushka
    18. Rujan 2017. 16:09

ej ljudi, imam pitanje,
    evo i ja bila danas na pregledu i bebe su super, al mi je bio jako neugodan osjećaj kad mi je uzimala bris za streptokok (bez metalnih dijelova samo štapiš) da me i sad jako peče i boli kad piškim, ko da je bris iz mjehura uzet a ne iz rodnice... jel ima neko slično iskustvo? 
    i ja čestitam svim rodiljama, bebuške su vam preslatke  sretno barbs  i puppy nadam se da će ti ipak krenit prirodni trudovi do večeras da ide šta brže!
    ja sam već 1,5 cm otvorena i kaže doktorica vidimo se na kontroli za tjedan dana ako ne rodim u međuvremenu. tako da računam još šetnjicu po cityju i malo druženja s mužem, počistit kuhinjske ormariće i idem rodit 

I_me
    18. Rujan 2017. 16:10

Evo i mene! Pregledana i pripremljena! Carski sutra oko 8,9h ujutro.. ipak na svekijin rodjendan 😥
    Al bas me briga,samo da sve bude ok..☺
    Sad me malo nervoza hvata.. ( znala sam da ce to biti tako.. kad ostanem sama u bolnici.. al jos nisam plakala.. ) 😋

dzenny
    18. Rujan 2017. 16:11

Bebushka,meni kad je uzimala bris za strptokok nisam osnetila niti sam poslije imala kakvih promjena.. sad nezz da li svaki ginekolog uzima bris na isti nacin..

I_me
    18. Rujan 2017. 16:11

I ostalim curama sretno!!!! 

LadyN
    18. Rujan 2017. 16:13

Barba , puppy, i_me sretno cure ❤❤❤

dzenny
    18. Rujan 2017. 16:13

I_me

Evo i mene! Pregledana i pripremljena! Carski sutra oko 8,9h ujutro.. ipak na svekijin rodjendan 😥
    Sad me malo nervoza hvata.. ( znala sam da ce to biti tako.. kad ostanem sama u bolnici.. al jos nisam plakala.. ) 😋

Ajme znaci ipak sutra..nema veze samo neka prodje sve u najboljem redu,da se ti sto prije oporavis i bebica da bude dobro.. pa samo zamisli da ces vec sutra svoju mrvicu drzati u rukama 😍 znam da nije lakoali mi zene smo hrabrije nego sto mislimo.. 😉 jesu ti rekli kad imas CR??

• sretna
    18. Rujan 2017. 16:27

Bebushka, koji si tjedan? Nemas ticker, a ja nikako da zapamtim 😄
    Barbs gdje si nam ti? Izgleda da je to krenulo cim se ne javljas 😊

• sretna
    18. Rujan 2017. 16:28

I me sreeeetno sutra! Vjerujem da te nervoza pere i mene pere, a ni ne znam kad cu rodit 🤣

I_me
    18. Rujan 2017. 16:28

dzenny

I_me

Ajme znaci ipak sutra..nema veze samo neka prodje sve u najboljem redu,da se ti sto prije oporavis i bebica da bude dobro.. pa samo zamisli da ces vec sutra svoju mrvicu drzati u rukama 😍 znam da nije lakoali mi zene smo hrabrije nego sto mislimo.. 😉 jesu ti rekli kad imas CR??

Sutra ujutro oko 8-9h.. uf ☺ jedva cekam da ju vidim! 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.