ej ljudi, imam pitanje,
evo i ja bila danas na pregledu i bebe su super, al mi je bio jako neugodan osjećaj kad mi je uzimala bris za streptokok (bez metalnih dijelova samo štapiš) da me i sad jako peče i boli kad piškim, ko da je bris iz mjehura uzet a ne iz rodnice... jel ima neko slično iskustvo?
i ja čestitam svim rodiljama, bebuške su vam preslatke sretno barbs i puppy nadam se da će ti ipak krenit prirodni trudovi do večeras da ide šta brže!
ja sam već 1,5 cm otvorena i kaže doktorica vidimo se na kontroli za tjedan dana ako ne rodim u međuvremenu. tako da računam još šetnjicu po cityju i malo druženja s mužem, počistit kuhinjske ormariće i idem rodit
Evo i mene! Pregledana i pripremljena! Carski sutra oko 8,9h ujutro.. ipak na svekijin rodjendan 😥
Al bas me briga,samo da sve bude ok..☺
Sad me malo nervoza hvata.. ( znala sam da ce to biti tako.. kad ostanem sama u bolnici.. al jos nisam plakala.. ) 😋
Bebushka,meni kad je uzimala bris za strptokok nisam osnetila niti sam poslije imala kakvih promjena.. sad nezz da li svaki ginekolog uzima bris na isti nacin..
Evo i mene! Pregledana i pripremljena! Carski sutra oko 8,9h ujutro.. ipak na svekijin rodjendan 😥
Sad me malo nervoza hvata.. ( znala sam da ce to biti tako.. kad ostanem sama u bolnici.. al jos nisam plakala.. ) 😋
Ajme znaci ipak sutra..nema veze samo neka prodje sve u najboljem redu,da se ti sto prije oporavis i bebica da bude dobro.. pa samo zamisli da ces vec sutra svoju mrvicu drzati u rukama 😍 znam da nije lakoali mi zene smo hrabrije nego sto mislimo.. 😉 jesu ti rekli kad imas CR??
Bebushka, koji si tjedan? Nemas ticker, a ja nikako da zapamtim 😄
Barbs gdje si nam ti? Izgleda da je to krenulo cim se ne javljas 😊
I me sreeeetno sutra! Vjerujem da te nervoza pere i mene pere, a ni ne znam kad cu rodit 🤣
Ajme znaci ipak sutra..nema veze samo neka prodje sve u najboljem redu,da se ti sto prije oporavis i bebica da bude dobro.. pa samo zamisli da ces vec sutra svoju mrvicu drzati u rukama 😍 znam da nije lakoali mi zene smo hrabrije nego sto mislimo.. 😉 jesu ti rekli kad imas CR??
Sutra ujutro oko 8-9h.. uf ☺ jedva cekam da ju vidim! 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji