Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce <3
    18. Rujan 2017. 14:21

Barbs i I_me sretno vam!!!
    Sanjchi kuhinja je super!! 👍👍
    Dena bas mi je drago da ste izasli malo i setnju, nadam se da cete brzo kuci....
    Violeta bolje da je Leon pod nadzorom jos kojo dam nego da se nesto zakomplicira!
    Ana hvala za info o shoppingu

luce <3
    18. Rujan 2017. 14:57

Pregled je prosao super... Zatvorena sam, cura moja ima 2000g, reka je da je sve u redu... A za bris je reka da nema veze sto vadimo malo ranije... Nalaz bi triba bit gotov u petak... Narucena sam opet 4.10.na kontrolu jer imam pir 7.10. Pa je reka da je bolje da provjerimo situacija prije pira da budem mirna...
    Posli smo obavili 'mali' shopping pa sam bas uzbudjena

• sretna
    18. Rujan 2017. 14:58

Ja sam na ctg-u, slusam srceko 😍 onda nakon toga pregled

• GaLu
    18. Rujan 2017. 15:00

Barbs sretno Sanjchi super ti je kuhinja.
    Marijana ja sam imala iste simptome ko ti i 4 tjedna sam bila uvjerena da imam gljivice, cak sam 2 canestena potrosila radi toga ali mi nije bilo bolje, ali na kraju je bila bakterijska vaginoza to znaci da ima vise losih bakterija nego dobrih i dobila lijek i sve ok. Makar je trudnoca mislim da svejedno nebi trebalo peckati i svrbiti.

• GaLu
    18. Rujan 2017. 15:03

Violeta nadam se da idete uskoro doma ali misli na to da je vaznije da je sve sto posto u redu kad Vas otpuste iz bolnice nego da dodjete doma pa se poslije mislis.

Marijana12345
    18. Rujan 2017. 15:05

Ana2711

Btw. koje velicine sesirica za dojenje ste uzimale?jel su to velicine po nasim sisama..haha..ili po bebici?🙈🙈😃

Ana velicina sesirica je po velicini tvoje bradavice. Ja sam seki kupila Aventovu M jer sam dobila tako preporuku. Na kraju je taj silikon koji ide na bradavicu tolko velik da sam morala ici po S jer M doslovno zatrpa bebina usta. Stvar je da su tak pakirani da ih ne mozes zamijeniti nego moras kupit druge. Ajmo reci ovak: ako imas bas jaaako ispupcene i velike bradavice velicine 1 borovnice onda je za tebe M. Ako ti je bradavica velicine 1zrna graska onda uzmi S. Pobogu ne znam tko uzima L. Problem kod tih sesirica je sta nema kracih i duzih, nego su svi iste duzine a varira samo opseg tog dijela koji se stavlja na bradavicu. Mali sekin na kraju tj od pocetka nije htio Avent jer je silikon tvrd kao kod dude, pa sam isla kupit najmanje tj vel.S marke MAM u Bubamaru - oni su mekaniji i te je prihvatio. Tak da je seka bezveze bacila preko 150kn za te Aventove S i M.

babylove28
    18. Rujan 2017. 15:06

Cure vec para dana pokusavam sve procitati,evo konacno sam uspjela☺prvo cestitam svim mamicama na njihovim smotuljcima😍
    Buduci da i sama volim citati iskustva s poroda,evo i mog: na termin su dr odlucili da nemaju vise sto cekati i odlucili inducirati porodaj.
    U 10 h su mi spojili drip,u 11:30 epiduralnu
    U 13 sam bila potpuno otvorena i to su skuzili tek kad sam ih ja molila da provjere jer me sto god nije nitko provjerio(u stilu prvorotka necu tako brzo)
    Rodila sam tek sat i pol kasnije jer se beba jos nije spustila pa sam tiskala na boku pa onda pravi izgon.
    Nisu me recnuli i cinilo se super ishod,medutim popucala sam iznutra te su me u dva navrata sivali iznutra te je njih 5 vijecalo odakle vise krvarim.Zakljucili su garant sam imala neku upalu pa je tkivo slabo te zato stalno puca kako god sivaju.
    Eto do tog dijela je sve bilo super☺ beba je odlicno,malo je zuta pa unosimo dosta tekucine i suncamo je na prozoru.Ja,sto se tice vaginalnog dijela sam odlicno,ono sto me muci je upala vene na listu koja je buknula dan nakon poroda.Cak sam isla na color doppler da se vidi da nije duboka vena(jer onda postoji opasnost od ugruska).srecom povrsinska je ,ali jako tesko hodam zbog nje.I da me netko pita bih yli sve ponovila,bez razmisljanja😅❤

• GaLu
    18. Rujan 2017. 15:06

Mene je poceo zub zezati, mislim da je neka upala. Kud nije to moglo pocekati jos desetak dana, sutra idem kod zubara. Problem je da oni tu za sve sto rade forsiraju snimanje zuba, a to bi svakako htjela izbjeci. Nista, vidjet cu sutra sto ce reci.

Nina2512
    18. Rujan 2017. 15:08

Marijana

Ana2711

Btw. koje velicine sesirica za dojenje ste uzimale?jel su to velicine po nasim sisama..haha..ili po bebici?🙈🙈😃

Ana velicina sesirica je po velicini tvoje bradavice. Ja sam seki kupila Aventovu M jer sam dobila tako preporuku. Na kraju je taj silikon koji ide na bradavicu tolko velik da sam morala ici po S jer M doslovno zatrpa bebina usta. Stvar je da su tak pakirani da ih ne mozes zamijeniti nego moras kupit druge. Ajmo reci ovak: ako imas bas jaaako ispupcene i velike bradavice velicine 1 borovnice onda je za tebe M. Ako ti je bradavica velicine 1zrna graska onda uzmi S. Pobogu ne znam tko uzima L. Problem kod tih sesirica je sta nema kracih i duzih, nego su svi iste duzine a varira samo opseg tog dijela koji se stavlja na bradavicu. Mali sekin na kraju tj od pocetka nije htio Avent jer je silikon tvrd kao kod dude, pa sam isla kupit najmanje tj vel.S marke MAM u Bubamaru - oni su mekaniji i te je prihvatio. Tak da je seka bezveze bacila preko 150kn za te Aventove S i M.

Pa da,zato sam bas htjela pitati da ne bacim novce bezveze,nisu bas jeftini..super,hvala ti na pomoci😊

Suncokretica
    18. Rujan 2017. 15:12

Meni je došao nalaz uk i uredan je pa ne kužim otkud oni leukociti povišeni? 
    Srećom sutra idem na pregled pa ću pitati doktoricu. Ajd bar neću morati uzimati antibiotike...
    Sretna, uživaj u slušanju srca, mogu misliti koji gušt 
    Violeta, još malo izdrži zbog njega dok se ne oporavi, znam da želiš što prije doma, al do tada odmaraj i skupljaj snage za dalje, trebat će ti...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.