Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    18. Rujan 2017. 12:25

Malena hvala za link...ovde su mi sestre rekle da imaju oni i mislim da cu tako njihovu prihvatit da muz se ne mora zafrkavat sa sterilizacijom (ja ju jesam pripremila ali nakon podoja opet bi trebalo jelte) al korisno znati!

žena-majka-carica:)

Kiki156
    18. Rujan 2017. 12:26

I me sretno i tebi danas! Kako je krenulo kod nas u grupi po dvije u istom danu rode 😜 
    Violeta nadam se da cete kuci! 😊
    Ja bila na pregledu, Vito ima 3100, sve ok, za tjedan dana opet kontrola. Izvadila sam odmah i krv za epiduralnu pa nek se nade. 
    Sanjchi divna ti je kuhinja, sad sigurno uzivas! 😊 I znala sam da ces ti preuzeti nasu listu, hvala ti na tome! 😘

violeta1
    18. Rujan 2017. 12:56

Mi nazalost ne idemo doma, malenom ce sutra vadit jos jednom krv da vidimo jel sve u redu, danas ide na suncanje jer je malo zut i dobio je malo na kilazi. Nije mi tesko ostat i duze samo da bude dobro, ali nadas se da ides doma i sve pripremis i na kraju nista, tko zna sta ce nam i sutra rec. Tak da se vise ne nadam nicem 😐

• sretna
    18. Rujan 2017. 13:02

Violeta, bolje da je pod nadzorom i da sve bude kako treba pa ce te u miru doma kad vas puste 😊

• Mamuka
    18. Rujan 2017. 13:26

Sanjchi super ti je kuhinja. Ima dosta plohe pa.ćeš sad moć kuvat bez velikog smisljanja di sta ostavit. Bit će kolača svih vrsta 😁
    Violeta tako je bilo i kod nas. Viruj mi da je bolje da ostanete još koji dan dok se ti i Leon još malo uskladite i dok tebi još malo rana ne zaraste.
    Mi smo ostali 3 dana duže zbog žutice i svaki taj Bogov dan bi se ja spremila za izlazak i onda dodje doktorica i kaže ipak još ne. Ja bi bila na rubu suza. Al ovaj put ću s guston ostat koji dan duže.  😂

Barkleys
    18. Rujan 2017. 13:37

Ma znam da nije baš utješno, ali i ja mislim da ti je bolje u bolnici... Imaš kuhano, odmaraš i samo se koncentriraš na bebu. A doma uvijek nešto.

A da, carice su na tekućem vjerojatno zbog katetera.

Barbs se ništa ne javlja. Držimo fige!
    Sanjchi - bravo za popis!

Kad smo već kod pelena? Koliko paketa ste jedinice kupili općenito? Koliko je cca dijete na jedinici? Ja sam mislila za početak 1 paket, pa ono, kad usfali ću poslat supruga.. 

• Dena1009
    18. Rujan 2017. 13:47

Hadgehoge meni su tu u bolnici davali pampers 1 i bas mu je bio velik, skroz mu se sve gubalo i tislalo ga. Onda sam zamolila za nulu i ona mu je dobra, rođen je sa 3310g, sad je na 3460g.

url=https://lilypie.com]

18. Rujan 2017. 13:50

Barbs, sretno 😛🐥🐥🐥🙏🏻 I hrabro!!!!

Sanjchi, prelijepa kuhinja, neutralne nijanse, jako lijepo 👏🏻👏🏻👍🏻 

treca_sreca
    18. Rujan 2017. 14:00

Mamuka

Mi smo ostali 3 dana duže zbog žutice i svaki taj Bogov dan bi se ja spremila za izlazak i onda dodje doktorica i kaže ipak još ne. Ja bi bila na rubu suza. Al ovaj put ću s guston ostat koji dan duže. 😂

Nego sta!
    Moja cimi isto prvorotka...place kumi moli da bi ona kuci ranije...da jel se mora 6 dana bas
    a ja se necu bunit ni 7-8 ako me ostave 😉
    sve ovisi koga kuci ceka mir i da ce ga drugi dvorit
    ...ili  te cekaju (druga) dica i obveze
    ja se ovde moram oporavit i doc doma spremna vodit kucu..a ne da ce mi ko crveni tapet rolat 😒

žena-majka-carica:)

Nina2512
    18. Rujan 2017. 14:06

Cure imate danas online late night shopping u bubamari,sve je snizeno za 15%,ima i chicco ulozaka..saljem sliku ispod..
    Btw. koje velicine sesirica za dojenje ste uzimale?jel su to velicine po nasim sisama..haha..ili po bebici?🙈🙈😃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.