Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    18. Rujan 2017. 11:05

Dena super za setnju! 😍

• M@lena
    18. Rujan 2017. 11:11

treca_sreca

Violeta osjeti se pod rukom.
    meni pogotovo jer pred porod su se ispuhale i ovjesile….kao da nece tu bit nista!
    Hormoni..
    a evo 48h nakon carskog krenilo i poplava. Masiram i toplu tetru na njih stavim pred podoj da otvori kanalice da lakse izvuce Mila to iz njih…jer tesko bebi vuc kad su prepunjene i tvrde.

Treca i Violeta, evo vam link za ucinkovito rucno izdajanje: https://www.mojedijete.com/rucno-izdajanje/
    To vam je vazno prije podoja da se bebice ne napune zrakom, muski su tome skloniji jer su halapljivci.
    Doma nastavite s izdajalicom. 😊😙😙

Marijana12345
    18. Rujan 2017. 11:28

Evo cure idem s pregleda... nalaz na streptokok je negativan. Gledala mi je mikroskopom uzorak i rekla da nemam gljivice makar me vec 2tj pecka i svrbi i bolucka tijekom sexa. Rekla je da je to ajmo reci uobicajeno u zadnjoj fazi trudnoce, kao i pojacani iscjedak. Skroz sam zatvorena, nema naznaka prijevremenom porodu. Cak sad imam osjecaj ds cu prenijeti jer sam se sjetila da mi je krivo za 7dana izracunala datum zaceca, a time i termina. Iskoristit cu to vrijeme za odmor...
    Dena super sta se stanje popravlja i nadam se da cete uskoro doma!
    Sanjchi kuhinja je mrak! Ja obozavam puno radne ploce jer se volim rasiriti dok kuham ili radim kolace (to ce se vjerojatno sad malo smanjiti)
    Treca nama koje tesko mrsavimo je valjda san snova prepoloviti se na porodu. Ja sam dobila 19kg. Ne kuzim kako i uzasno sam tuzna zbog toga. Brate mili znam da nije od zraka ali jedem samo dorucak i rucak oko 4-5. Izmedju dvije tri vocke. Junky i slatko gotovo nikako. I sta je najgore vecina je otisla u noge i dupe. 
    Hedgehog ja sam u Stuttgartu, ne znam kako je u drugim bolnicama/klinikama ali ovdje je stvarno sve novo i moderno. Do kraja sve radim kod svoje ginice koja je na 3.katu, a rodiliste je u prizemlju. Ne moram ici nikamo drugdje raditi ctg ili neke pretrage. To je prednost.

violeta1
    18. Rujan 2017. 11:53

M@lena hvala za link😊
    Pelene moj 4-5 koristi. Skicnem i ako nije ni kakio ni pikio ne mjenjam. Jucer je imao problema, nije mogo kakit.
    Sanjchi za jelo se dobije sve i svasta, ujutro namaz, maslac, dukatela, med, caj, mlijeko, rucak razno, jedan dan odlican drugi dan bljak, jucer je bila juhica i filovana paprika sa kuhanim krompirom, ajme smazala sam ko luda. I vecere su ok, tjesto s mljevenim mesom, hrenovke..

violeta1
    18. Rujan 2017. 11:55

Samjchi kuhinja ti je prelijepa, imas bas dosta ormarica 😉
    Kod nas nosvosti: 
    Ja sam otpustena i mogu kuci ali cekam pedijatricu da vidimo kako je on. Sestra mi je rekla da je malo zut. Pa sam nervozna. Stalno lose pa dobre vijesti 🤔
    Nadam se da je on dobro i da mozemo doma. Ne mogu docekat da cujem jel idemo ili ostajemo 

violeta1
    18. Rujan 2017. 11:59

KILE isla rodit sam +15kg, i bas me zanima koliko sad imam. 
    STRIJE provjerila sam i za divno cudo NEMA niti jedne. Linea negra je jos tu, stomak imam isti, polako se povlaci, vraca sve na svoje mjesto. Rana je dobro, krvarim slabije, onak kao sto sam imala mengu, nista drugacije. 

Suncokretica
    18. Rujan 2017. 12:15

Violeta, jel to znači da moramo nositi pelene u bolnicu il ti oni daju za mijenjanje? 
    Ja sam čula da se ne moraju nositi jer oni mijenjaju sa svojima, ponijela sam samo 2 za svaki slučaj... 

treca_sreca
    18. Rujan 2017. 12:16

Hrans je super ako ste na vaginalnom...ja prva dva puta nisam gladna ostala! 
    Ali sad za carice....jelovnik je ko na samrti.
    prvih 24h intenzivna...nista
    srecom.mene su krace drzali tamo.
    dalje onda juhe i kompot i jogurt. I riza bez zacina pa tek 3.dan navecer piletina lesho s blitvom lesho...to je bilo najkonkretnije.
    Ja od svojih doma dobim jos 100 stvari dnevno jer bi umrla od gladi. Umrla
    iako mi je jasno da je ovo ipak operacija i to rezano tik uz crijeva itd itd
    ali dojim tuta forca + tijelo treba extra snagu za oporavak.....treba mi hrane!

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    18. Rujan 2017. 12:18

Suncokretice stavi jos koju...ja ponila 4kom jer u st oni imaju svoje...ali kaki ne zele minjat na zahtjev (a ja necu da stoji kakana od ponoc do 7 ujutro) potrosim dnevno toliko...znaci ponesi 4-5 i.jos toliko izdvoji muzu da nadonese posli po potrebi..

treca_sreca
    18. Rujan 2017. 12:22

Violeta eto vi vec kuci! Proletjela su ova 3 dana☺
    ja tek sad ko vaginalna rodilja se osjecam....tak da mi je sas napokon kristalno jasno zasto je protokol za caricu 6 dana a za obicne 3
    Drzim fige za dobre nalaze bilirubina i da idete u svoj mir, znam da jedva cekas
    Moja je mrvu zuta, rekla je dr da ce pogledat al mi svejedno...mi svakako ovde jos 3 dana... minimum.
    meni su isto vadili kks i to jer sam ovak malo jadna nevojna kad me covik vidi al ja se nadam da je sve ok (osim zeljeza, to znam od prije 2mj da sam u minusu..)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.