P.S. Mi smo curu od kuma stavili da sjedne pored njega, mada moju kumu ona poznaje. A kuma onda nije imala dečka… Ja sam na piru od frenda kad je muž bio kum sjedila pored muža… Nema mi baš smisla sjediti pored nekog xy čovjeka, a da to nije moj muž…Ako sam dobro shvatila to se tebi desilo, Mamuka????
Ne ne. Tražili su da sidim do kume al muž je reka da ne može i da sidim pored njega. No dok.je on to "izborio" ja sam bila stvarno prezivcana da bi sidila s njima i bila dobre volje.
Treća treba sidit sa kuminim mužem/momkom kojeg ne poznaje.
Fascinantne su mi ti mladenci koji misle samo na sebe i kako da sebi ugode, a za sve ostalo ih zaboli.
Danas nas nisu ni pozvali na kavu/rucak. Mladozenjina mater je zvala svekrvu da dodjemo kao svi na rucak al kum ništa. Muž sad nosio mladi neke stvari sta su im ostale u autu a ona sama kuci, mladoženja otišao na kavu. 😂😂

Ajme cure ja za to nisam nikad cula da mladenci mogu biti takvi da razdvajaju parove tj.pratnje kumova da sjede odvojeno
KOD nas nema tog obicaja, iskreno to mi je koma.da se ja nadem u takvoj situaciji ja bi rekla direktno u oci ili sjedimo skupa ili ne dolazim pa se vi lijepo j....

Luce kako to da već sutra ideš raditi streptokok? Inače se to radi oko 35-36tt da bude što bliže terminu a opet ne zadnji mjesec da ne bi čačkanjem pokrenuli nešto.

Vidim da je jedna cura napisala da se jezi od onoghladnog sto stavljaju u pipi hahah to je i meni bilo katastrofa ali da vas utjesim kad se radi bris na streptokok BHSB to se ne stavlja nego samo se uzme stapicem bris ni ne osjeti se 😂😂

Ajme žene iz kojeg svijeta su ti vasi mladenci...a i muzevi i zene koji dozvoljavaju da vas tako otkantavaju🤔
Kod nas je obicaj da ako je kum ili kuma ozenjeni da ova druga pratnja ako nije ili nema decka da si povede nekog za pratnju po svojoj zelji jer s kim ce plesati kad plesu parovi i to...prvi glas da bi netko takk razdvajao.
Sad pitam muza jel bi on nekome tako bio kum i kaze da nema sanse, cim bi tu ideju cuo odustao bi😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Mamuka pa pravo da ti kazem nemam pojma zasto mi vec sad vadi bris... Zadnji put kad sam bila na kontroli je reka da uzmem uputnicu u soc.gin. pa da ce mi izvdit... Nisam se uopce raspitivala kad se to vadi...

Meni su bris na streptokok uzeli u bolnoci sa 26 tjedana, i bome stavlja mi je onu hladnu spravu za uzet bris. Onda mi je gin rekao da mu je cudno da su to sad uzimali posto se to uzima oko 34.tjedna. Iako mi je doso neg nalaz rekao je da ce mi ga isto ponovit tamo oko 34.tjedna

url=https://daisypath.com]
Ajme žene iz kojeg svijeta su ti vasi mladenci…a i muzevi i zene koji dozvoljavaju da vas tako otkantavaju🤔
Kod nas je obicaj da ako je kum ili kuma ozenjeni da ova druga pratnja ako nije ili nema decka da si povede nekog za pratnju po svojoj zelji jer s kim ce plesati kad plesu parovi i to…prvi glas da bi netko takk razdvajao.
Sad pitam muza jel bi on nekome tako bio kum i kaze da nema sanse, cim bi tu ideju cuo odustao bi😂
Potpisujem! Sve je lijepo rečeno. :)
Ej cure, zivo kod nas danas...
Posto je sunce ipak izvirilo poslijepodne, mi odlucimo prosetati do tete. Samo sto smo dosli do HNK (jos nam je ostalo 100 m), uhvati nas pljusak! Nismo nosili kisobran jer kad smo izisli nije bilo ni oblacka na nebu. Nista, muz trci s malim a ja za njima brzim korakom. Samo sto smo usli u dvoriste okrenula tuca! Za dlaku smo je izbjegli. Vratili se doma tramvajem. Nesto prigrizli, muz okupao Luku dok sam ja popeglala nesto odjece (nisam stigla jucer) i evo vec sat vremena svi u pidzamama spremni za spavanac.
Bas sam se umorila, moram priznati... ali dan mi je bas ispunjen, potpuno! 😊

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji