Violeta osjeti se pod rukom.
meni pogotovo jer pred porod su se ispuhale i ovjesile....kao da nece tu bit nista!
Hormoni..
a evo 48h nakon carskog krenilo i poplava. Masiram i toplu tetru na njih stavim pred podoj da otvori kanalice da lakse izvuce Mila to iz njih...jer tesko bebi vuc kad su prepunjene i tvrde.
žena-majka-carica:)
Barbs sreeeetno!!!
Ovdje svakih par dana nove bebice dolaze 😊
Sanjchi super je kuhinja!
Pelene - moja prva 2 dana je samo njihove trebala a sad otkad full dojimo kaka svako malo - jucer sam 4x kakane minjala....i to mimo njihovog redovnog 3x dnevno prematanja. Tako da racunajte za kolicinu...za bolnice tko mora nosit svoje
Sanjchi djecu nisam vidila...samo muz dolazi a nisam ih zvala jer mi je guzvara i nezgodno pricat (a jos nisam isla van sobe...sve imamo tu unutra...a i ako me sesrre vide da setam rec ce da je meni doobro i da mi ne treba nikakva pomoc kad klafram na mob i setam po hodniku)
ugl kaze muz da gustaju bez mamine komande 😂dernek!
Mila je ok...samo neki polip ima na pi-pi...kaze doktorica da je to posljedica zatka i da ce se vjv saamo povuci. Svo zlo s time nam bilo!
Barbssreeeetno!!!
Ovdje svakih par dana nove bebice dolaze 😊
Sanjchi super je kuhinja!
Krenulo je krenulo Sretna…jos malo pa smo i mi na redu😅
P.S. hvala za kuhinju😊
Neka, neka, meni se ne zuri 🤣
Ja u 14h idem kod ginekologa, a kolko cu cekat, tko zna :/
Vagala sam se, 7 kg sam u plusu od pocetka
Mene bas zanima kilaza. Prepolovila sam se...noge pogotovo.
Bas sam tuzna jer sam se nadala da necu. Mada nisam zgoljava nego taman....s malo povecim (.)(.) 😆 ali bojim se da kad dodjem kuci da ce se rastopit sve kile do kraja...a ja bih da koja ostane.
Sanjchi pogledali slike i to je to...kaze muz da niti mladji (on je svaki dan zaljubljeno pricao s bebom u stomaku i vikao kad ce mu se vishe rodit da ju ljubi) nije previshe komentirao. Ne mogu povezat oni dok ne dodje kuci s nama...ajd da su ju bar uzivo vidjeli...ali ovako na slici na mobu - preapstraktno je to djeci (te dobi)
Jedino dobro je sto su kapilare/vene se povukle kao magijom odnesene vec drugi dan ih nije bilo. Ok vidi se di je to bilo ofkors plavi ali nit 20% vidljivo a kamoli bolno. Eto...tako da znate. Samo se celulit i strije ne povlace 😛
Hahaha. Treća super za vene, da, pametno bolje da ne šetaš... Hahaha. Samo se celulit i strije ne povlače
Barbs sritno!!! Kako je Diego dobar pa.se strpio da se preselite. 😉😊
Dena odlične vijesti! Baš mi je drago da mukama dolazi kraj. 😊
Violeta s obzirom da ti je prvi put čim osjetiš da su ti tvrde ili stavljaj bebaca da doji ili izvlaci izdajalicom. Meni se jako brzo uskladila ponuda i potražnja al prvih dana čim bi osjetila napetost i neku manju odman bi izdajalicom izvukla dok se ne omekšaju.
Ja sam svoju bila posudila i sad ta žena tvrdi da nije kod nje.... A ja mislim da sam samo njoj posuđivala. Još jedna je bila pitala al mislim da.je na kraju rekla da neće, moram tu svoju memoriju potvrdit s njom još al 90% sam sigurana da je tako. I eto sad ću opet morat kupit novu a nisam tila prvi put posudjiva jer sam tila imat svoju s obzirom da smo planirali još dice. Baš bzvz. Budi dobar i pojedi go..o.
Treća super si brzo dobila mliko. Al mislin da to ima veze i sa tim sta ti ipak nije prvo pa tijelo upamti.
I ono za muža i svadbu... moj je isti takav. On se nikad ne nameće i prije će prigrist nego izvoljevat. A s obzirom kakav je mladoženja i kako se to sve organiziralo nije ga tio previše gnjavit. I jučer se onda ispričava sto puta... No dobro. Hvala Bogu prošlo je.
Sortiraj odgovore
Najstariji