Meni su prije 2tj radili bris. Sutra imam pregled pa cu vidjeti nalaz. Danas me tako cudno boli trbuh. I muka mi je. Covjece 37tj mucnine, pa nevjerojatno! Imali smo danas predavanje u bolnici gdje cu roditi, sve je zvucalo super, napravili smo prijavu i onda je Dr mene i mm nasamo odfurala da vidimo sobe i radjaonu, svidjeli smo joj se a mislim pa zato 😄 sve novo, radjaona velicine 30kvadrata, unutra krevet 140x200, kada za opustanje, ctg s nekim dugim zicama tak da se moze setati, pilates lopta, onaj stolcek u U ako se oce rodit na sjedecki. Malo dalje zimski vrt s onim kao vrtnom dugackom ljujackom, klupice, aparati za kavu/caj, na svakom koraku banana jastuci, mirisljave svjecice... a gradska bolnica, nista privatno! Bome sam ostala paf, kad usporedim Sv.Duh s tim... jos da porod prodje tako dobro... uffff di bi mi bio kraj.
Svatovi ovo je grozno, pa valjda ako odaberes kuma, a on ima zenu onda ih smatras kumovima oboje pa ce naravno sjediti zajedno. Kod mene su kumovi sjedili sa nama sa pratnjama, pratnje (supruga i decko) su sudjelovali u svemu, jedino nisu za oltarom sjedili kod ceremonije vec odmah iza nas.
Mi smo danas dobili dozvolu za setnju i bili smo vani sa nasim mezimcem ❤ Sutra u vizitu dolazi glavna doktorica, pa jedva cekamo novosti🙄
Marijana u kojem si ti ono gradu? Zbilja zvuci ko spa ☺ Al kad krenu trudovi nece ti biti do zimskog vrta 😥, al bar ces imat udobnost prije i poslije☺
Strije nisam dobila ni jednu, al mi je nakon poroda trbuh pun malih sitnih tockica, ko da me netko potočko sa tehničkom😅 Al eto, da se pohvalim od trbuha su ostali tek mali tragovi, bas me zanima na kolko kila sam, jos se nisam vagala, al moram pazit da prije ispumpam cice mislim da ce bit velika razlika😅
Ja samaram zbrda zdola, komentiram kak se sijetim 😏

url=https://lilypie.com]
Evo i nas...jutros sam oko pila 7 zaspala malo i onda malo preko dana koliko mogla sam i navecer sam uspjela prije cimerice zaspat tako da sam malo i odspavala. Sad cu budit malog vrijeme je za papanje. Beba je stalno s mamama, osim ako mama trazi da ju odnesu. Moj bebac je prekuce imao umjereno povisen nalaz krvi i jucer su mu radili opet i nalaz je bolji tako da cekam vizitu da nam kazu jel mozemo doma. 😊
Jadan mali moj nije kakio cijelo popodne i onda sam zvala sestru jer je plakao jako i ona mu je noga savila i masirala pupu pa je kakio.
Cimerica ne hrce tako strasno jer se sad mice po krevetu, ali stalno hrce, jace pa slabije. Ja se nadam da cemo sutra doma i da ne moram trazit premjestaj.
Muz i ja smo danas bili sami do podne, ja sam izasla na hodnik i onda me odveo sa strane da me ljubi i grli, bas mi je bilo slatko to.
Meni je mlijeko doslo, sise su mi ajmee ogromnee.
Posjete, kod nas daju po dvoje u sobu neke sestre a neka ne da nikoga. I bolje mi je nitko ili samo muz. Ja nisam nikom dala da ulazi u sobu osim muza, ostale sam vidjela na hodniku, a bebu im sestre preko stakla pokazu.

Sanjchi drago mi je sto kuhinja napreduje 😊😚
Aurora opaaa koji smjesak 😊😊😊
Maca dobra ideja za slusalice..mogla bi tak i napravit ako slucajno budemo morali ostat. Jer cura je ok ovako. Sam mi nije jasno znaci preko dana uopce ne hrce, a odspava malo i dise tak tiho. A navecer bas hrce 🤔

Znaci, isla sam na wc piskiti i nakon sto sam se obrisala i obukla osjetim ja nesto... Poglesam ulozak... Malo roskaste krvi... Ne znam da li je to cep ili sto... Sluzi nije bilo..
Ne znam ako je to od brijanja jer sam se razrezala ali od onda sam prestala krvariti...

Super da je mliko nadoslo violeta 😊to je to sad
inace glede dojenja..
Ja sam prvih 24h prihvatila dohranu
jer caricama kasnije dolazi mliko radi razdvojenosti odmah po porodu i vrtloga hormona koje propustimo na porodu (srecom ja sam sve do izgona u biti odradila vaginalni porod...2ipol ure trudova na najjace)
Ali evo i meni vec drugi dan krenulo...od 24 do 48h nam je bio prijelazni dan...za "navlacenje" a vec jucer (nedilja) popodne cice tvrdeee ko mogometni bsluni...da sam morala molit ja nju da doji...da razbije to. Evo sad sam ustala samo da razmeksam kanalice toplim oblizima pred podoj jer koliko su tvrde sise to se ne moze uhvatit za dojit. Da sad imam izdajalicu mogla bih si mjesecnu zalihu u dan-dva izvuc 😂
ali u bolnici mi nezgodno nosit pa kako ce muz doma to sam prelivat i sterilizirat uredjaj..

žena-majka-carica:)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji