Sanjchi drago mi je sto kuhinja napreduje 😊😚
Aurora opaaa koji smjesak 😊😊😊
Maca dobra ideja za slusalice..mogla bi tak i napravit ako slucajno budemo morali ostat. Jer cura je ok ovako. Sam mi nije jasno znaci preko dana uopce ne hrce, a odspava malo i dise tak tiho. A navecer bas hrce 🤔
Znaci, isla sam na wc piskiti i nakon sto sam se obrisala i obukla osjetim ja nesto... Poglesam ulozak... Malo roskaste krvi... Ne znam da li je to cep ili sto... Sluzi nije bilo..
Ne znam ako je to od brijanja jer sam se razrezala ali od onda sam prestala krvariti...
Super da je mliko nadoslo violeta 😊to je to sad
inace glede dojenja..
Ja sam prvih 24h prihvatila dohranu
jer caricama kasnije dolazi mliko radi razdvojenosti odmah po porodu i vrtloga hormona koje propustimo na porodu (srecom ja sam sve do izgona u biti odradila vaginalni porod...2ipol ure trudova na najjace)
Ali evo i meni vec drugi dan krenulo...od 24 do 48h nam je bio prijelazni dan...za "navlacenje" a vec jucer (nedilja) popodne cice tvrdeee ko mogometni bsluni...da sam morala molit ja nju da doji...da razbije to. Evo sad sam ustala samo da razmeksam kanalice toplim oblizima pred podoj jer koliko su tvrde sise to se ne moze uhvatit za dojit. Da sad imam izdajalicu mogla bih si mjesecnu zalihu u dan-dva izvuc 😂
ali u bolnici mi nezgodno nosit pa kako ce muz doma to sam prelivat i sterilizirat uredjaj..
žena-majka-carica:)
Barbs pa i vrime je😊
ajde bolje da vam krene to!....nego da imate ko moja cimi problem
prvorotka....preko 24h pokusavala vaginalno (beba ok okrenuta, nije zadak ko moja) jer je jako zeljela prirodno....isforsirala se do krajnjih granica i na kraju morali na CR ipak....beba se nije spustala uopce (nevjerojatno! Meni se u svakoj T vec na pol T beba spusti...toliko da moram.mirovat)
Kleaiva...i/li luce....tko je rekao
da nije u redu od njih a ni od muza
sto pristane na to
ja sam isto prvo na njih ljuta
a onda i nanjega sto ko pizda muci
Znajuci sta ja mislim o tom.. ali kao sta ce nametat mladozenji svoje - oni odlucuju.....ma prefin je mm, i eto u ovakvim situacijama kad treba rec svoje misljenje na***em i ja nekad radi tog njegovog sta nema muda rec nekom "bezobrazno" tj iskreno bojeci se da se ovaj ne uvridi.
.. a sta ce zena ko glupaca stat sastrane nikom nista..
ne znam, nisam odlucila sta cu...ali ne veselim se pre tom vjencanju otkad mi je natuknuo to za ples i sjedenje...jos pred 2mj je to bilo al rekoh necu se zivcirat radi bebe (a i ima do prosinca jos ohohi..stignu se oni i predomislit oko vjencanja, znajuci nju kakva je 😂)
Porazgovarat cu jos i s muzem na tu temu...ali sad imam drugih problema pa mi to zadnja rupa na sviralu
IAKO, bolje ne gurat pod tepih predugo pa kad dodje vjencanje svadje da bude....a moglo bi biti 😕 bas bzvz. Ljudi ti stvore ogroman problem, sve iz svoje nepromisljenosti i sebicnosti (mladih)
Idem sad masirat sise jer vidim da bu problema ovde
nece da potegne do kraja da ih omlohavi jer sad ima previshe mlijeka u svakoj
ma bas situacija za izdajalicu:/
Toga je mene strah Treca sreca.. Da mi se ne desi sto i tvojoj cimi..
Mada nazalosr na to ne mozes utjecati...
Sad se muz i ja spremamo za bolnicu... Ja malog osjecam i javljam se ali svaki put kad bih isla na wc i obrisala se bih vidjela taj rozi iscjedak popracen s malo crvenim... I kontrakcije s menstrualnim bolovima... Bolje da ja idem provjeriti...
Sto je najgore, torba nam je kod njegovih a i ja nisam uzela bista za obuci Tako da je muz otisao sada po to...
Barbs na to ne mozes utjecati...to je visa sila.
Meni je ok sta oni nju nisu silili, njezina je zelja bila da tooliko dugo pokusava. 4smjene doktora je odradila u toku poroda...
Ali evo nit je ogorcena nit ljuta....kad primis svoje dite u ruke, zivo i zdravo, zaboravis sve....tj nista ti vise nije vazno i sve bi opet da treba. Jer znas da je vrijedilo
Barbs opaaa sretnoo 😊😊
Treca sreca super za mlijeko sto imas, jel se masiras? Jel dojke inace se osjete kad je mlijeko u njima onak jace, teze, malo i boli?
Evo ja cekam dorucak, okupala se i sredila, bebac je na kupanju i sredivanju i dat ce mu papat. Nocas je samo sikio nije trebo dohranu i lijepo je pavo.
Barbs - krenulo oo?
Sanjchi - super za kuhinju, hoćemo sliku s?
Marijana - di ti ono rađa?
Violeta - skrivali se po hodniku i ljubila, hahaha
Dena - bravo za dojenje!
Sortiraj odgovore
Najstariji