Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurora1611
    17. Rujan 2017. 19:40

Vidim da je jedna cura napisala da se jezi od onoghladnog sto stavljaju u pipi hahah to je i meni bilo katastrofa ali da vas utjesim kad se radi bris na streptokok BHSB to se ne stavlja nego samo se uzme stapicem bris ni ne osjeti se 😂😂

kleaiva
    17. Rujan 2017. 19:51

Ajme žene iz kojeg svijeta su ti vasi mladenci...a i muzevi i zene koji dozvoljavaju da vas tako otkantavaju🤔
    Kod nas je obicaj da ako je kum ili kuma ozenjeni da ova druga pratnja ako nije ili nema decka da si povede nekog za pratnju po svojoj zelji jer s kim ce plesati kad plesu parovi i to...prvi glas da bi netko takk razdvajao.
    Sad pitam muza jel bi on nekome tako bio kum i kaze da nema sanse, cim bi tu ideju cuo odustao bi😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

luce <3
    17. Rujan 2017. 20:05

Mamuka pa pravo da ti kazem nemam pojma zasto mi vec sad vadi bris... Zadnji put kad sam bila na kontroli je reka da uzmem uputnicu u soc.gin. pa da ce mi izvdit... Nisam se uopce raspitivala kad se to vadi...

luce <3
    17. Rujan 2017. 20:08

Bas cu ga pitat sutra 

maca1510
    17. Rujan 2017. 20:18

Meni su bris na streptokok uzeli u bolnoci sa 26 tjedana, i bome stavlja mi je onu hladnu spravu za uzet bris. Onda mi je gin rekao da mu je cudno da su to sad uzimali posto se to uzima oko 34.tjedna. Iako mi je doso neg nalaz rekao je da ce mi ga isto ponovit tamo oko 34.tjedna

url=https://daisypath.com]

Barkleys
    17. Rujan 2017. 20:47

kleaiva

Ajme žene iz kojeg svijeta su ti vasi mladenci…a i muzevi i zene koji dozvoljavaju da vas tako otkantavaju🤔
    Kod nas je obicaj da ako je kum ili kuma ozenjeni da ova druga pratnja ako nije ili nema decka da si povede nekog za pratnju po svojoj zelji jer s kim ce plesati kad plesu parovi i to…prvi glas da bi netko takk razdvajao.
    Sad pitam muza jel bi on nekome tako bio kum i kaze da nema sanse, cim bi tu ideju cuo odustao bi😂

Potpisujem! Sve je lijepo rečeno. :)

• M@lena
    17. Rujan 2017. 21:26

Ej cure, zivo kod nas danas...
    Posto je sunce ipak izvirilo poslijepodne, mi odlucimo prosetati do tete. Samo sto smo dosli do HNK (jos nam je ostalo 100 m), uhvati nas pljusak! Nismo nosili kisobran jer kad smo izisli nije bilo ni oblacka na nebu. Nista, muz trci s malim a ja za njima brzim korakom. Samo sto smo usli u dvoriste okrenula tuca! Za dlaku smo je izbjegli. Vratili se doma tramvajem. Nesto prigrizli, muz okupao Luku dok sam ja popeglala nesto odjece (nisam stigla jucer) i evo vec sat vremena svi u pidzamama spremni za spavanac.
    Bas sam se umorila, moram priznati... ali dan mi je bas ispunjen, potpuno! 😊

Marijana12345
    17. Rujan 2017. 22:42

Meni su prije 2tj radili bris. Sutra imam pregled pa cu vidjeti nalaz. Danas me tako cudno boli trbuh. I muka mi je. Covjece 37tj mucnine, pa nevjerojatno! Imali smo danas predavanje u bolnici gdje cu roditi, sve je zvucalo super, napravili smo prijavu i onda je Dr mene i mm nasamo odfurala da vidimo sobe i radjaonu, svidjeli smo joj se a mislim pa zato 😄 sve novo, radjaona velicine 30kvadrata, unutra krevet 140x200, kada za opustanje, ctg s nekim dugim zicama tak da se moze setati, pilates lopta, onaj stolcek u U ako se oce rodit na sjedecki. Malo dalje zimski vrt s onim kao vrtnom dugackom ljujackom, klupice, aparati za kavu/caj, na svakom koraku banana jastuci, mirisljave svjecice... a gradska bolnica, nista privatno! Bome sam ostala paf, kad usporedim Sv.Duh s tim... jos da porod prodje tako dobro... uffff di bi mi bio kraj.

• Dena1009
    18. Rujan 2017. 00:29

Svatovi ovo je grozno, pa valjda ako odaberes kuma, a on ima zenu onda ih smatras kumovima oboje pa ce naravno sjediti zajedno. Kod mene su kumovi sjedili sa nama sa pratnjama, pratnje (supruga i decko) su sudjelovali u svemu, jedino nisu za oltarom sjedili kod ceremonije vec odmah iza nas.
    Mi smo danas dobili dozvolu za setnju i bili smo vani sa nasim mezimcem ❤ Sutra u vizitu dolazi glavna doktorica, pa jedva cekamo  novosti🙄
    Marijana u kojem si ti ono gradu? Zbilja zvuci ko spa ☺ Al kad krenu trudovi  nece ti biti do zimskog vrta 😥, al bar ces imat udobnost prije i poslije☺
    Strije nisam dobila ni jednu, al mi je nakon poroda trbuh pun malih sitnih tockica, ko da me netko potočko sa tehničkom😅 Al eto, da se pohvalim od trbuha su ostali tek mali tragovi, bas me zanima na kolko kila sam, jos se nisam vagala, al moram pazit da prije ispumpam cice mislim da ce bit velika razlika😅
    Ja samaram zbrda zdola, komentiram kak se sijetim 😏

url=https://lilypie.com]

violeta1
    18. Rujan 2017. 01:39

Evo i nas...jutros sam oko pila 7 zaspala malo i onda malo preko dana koliko mogla sam i navecer sam uspjela prije cimerice zaspat tako da sam malo i odspavala. Sad cu budit malog vrijeme je za papanje. Beba je stalno s mamama, osim ako mama trazi da ju odnesu. Moj bebac je prekuce imao umjereno povisen nalaz krvi i jucer su mu radili opet i nalaz je bolji tako da cekam vizitu da nam kazu jel mozemo doma. 😊
    Jadan mali moj nije kakio cijelo popodne i onda sam zvala sestru jer je plakao jako i ona mu je noga savila i masirala pupu pa je kakio. 
    Cimerica ne hrce tako strasno jer se sad mice po krevetu, ali stalno hrce, jace pa slabije. Ja se nadam da cemo sutra doma i da ne moram trazit premjestaj.
    Muz i ja smo danas bili sami do podne, ja sam izasla na hodnik i onda me odveo sa strane da me ljubi i grli, bas mi je bilo slatko to. 
    Meni je mlijeko doslo, sise su mi ajmee ogromnee.
    Posjete, kod nas daju po dvoje u sobu neke sestre a neka ne da nikoga. I bolje mi je nitko ili samo muz. Ja nisam nikom dala da ulazi u sobu osim muza, ostale sam vidjela na hodniku, a bebu im sestre preko stakla pokazu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.