Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    17. Rujan 2017. 18:45

Ja sutra imam pregled, al se uopce ne veselim jer nisam narucena sto znaci da mogu cekat satima 😣 nije bilo mjesta da me upise pa je sestra rekal da dodem pa kad stognem na red...super

luce <3
    17. Rujan 2017. 18:53

Mamuka grozno je to kad se osjecas kao visak, bas odvratan osjecaj...
    Pratnje nasih kumova su se i slikavali s nama i stvarno mislim da smo se mi potrudili da ih ukljucimo i mislim da se oni nisu osjecali iskljuceno, bar se nadam...
    Na jednom piru je moj muz (tad nismo bili vincani) bio kum i nismo sidili skupa, ja sam sidila skroz na drugom kraju sale iako sam bila s ljudima koje znam bilo mi je grozno, prakticki se nismo ni vidili i mm je poludio na to...
    Srecom 7.10. nam se zeni kum i moj muz ce bit njemu kum i svi smo skupa za stolom i bas se veselim

luce <3
    17. Rujan 2017. 18:55

Sretna sretno sutra na pregledu i da sto manje cekas... I ja sam sutra na pregledu i u 8sam naricrna, vadit ce mi bris ma streptokok 

• sretna
    17. Rujan 2017. 19:00

Hvala luce! I tebi sretno! Meni sutra rade i ctg i bris na streptokok, grozim se one naorave ledene u pipi 😣

• Mamuka
    17. Rujan 2017. 19:11

luce <3

Mamuka grozno je to kad se osjecas kao visak, bas odvratan osjecaj…
    Pratnje nasih kumova su se i slikavali s nama i stvarno mislim da smo se mi potrudili da ih ukljucimo i mislim da se oni nisu osjecali iskljuceno, bar se nadam…
    Na jednom piru je moj muz (tad nismo bili vincani) bio kum i nismo sidili skupa, ja sam sidila skroz na drugom kraju sale iako sam bila s ljudima koje znam bilo mi je grozno, prakticki se nismo ni vidili i mm je poludio na to…
    Srecom 7.10. nam se zeni kum i moj muz ce bit njemu kum i svi smo skupa za stolom i bas se veselim

Hahaha Pitaju mene sestre di smo se slikali i da im pošaljem sliku nas dvoje. Ja kažem da se nisam slikala. I one kao kako nisi. Reko eto tako. Niko nije ni tražio da se slikam.
    Muža sam vidila doslovno 10 sec isprid mladine kuće, par minuta ispred crkve prije vjenčanja i u sali nakon sto je prosao prvi ples, ples kumova i kad je već pola sale plesalo. Kod nas nije obicaj da pratnje kumova side za stolom jer manje vise svi imaju ekipu koju poznaju u svatovima. Jedino ako je netko od kumova od nekud sa strane i pratnja nema društva.
    Ne smeta mi sto se nismo vidili jer on bi triba bit stalno uz mladence i plesat. Ali me smeta to sta ja moran udovoljiti tuđim zamislima i onda kad ih zamolimo da to tako ne bude. Iako je ta muzeva molba bila iz razloga što sam sad trudna do zuba i nisam u normalnom stanju i tako je i reka.
    Treća iskreno da sam na tvom mistu i nakon ovog iskustva dnevni dio bi sigurno preskocila pogotovo kad imaš dobro opravdanje. A to da sidin snekih 6-7 sati sa covikom koga ne poznam bi već sad rekla da necu. Ili bi tražila da sidin sa nekom ekipom koju poznaješ ili ako nema takvih onda UZ muža. Ne uz kumu, mladinu staru tetu ili koga već. Ako već od tebe očekuju da dodjes onda bar da se potrude naći ti neko misto di će ti bit ugodno.

barbs
    17. Rujan 2017. 19:23

Sretno sutra: I ME, SRETNA I LUCE! Nadam se da nitko od vas neće puno čekati! 
    Mamuka, grozno je to što ti se dogodilo, pogotovo jer ste se vas dvoje trudili oko svega. I meni je tako bilo krivo kad sam muža pustila samog u hotelu kad sam bila kuma. Snašao se on. I trebao je biti s frendicom i njenim dečkom i družiti se, ali k'o za inat oni nisu došli jer je jadna završila u bolnicu radi migrene. I isto tako, kad sam frendicu (koja se udavala) pitala info gdje oni mogu biti, ona se jako ružno i bezobrazno ponašala i bahatila i derala se na mene... Jest da je to njen dan, ali ta neorganizacija ju je još više frustrirala, pa sam se ja odlučila ponašati k'o i ona i super mi je bilo. Na kraju je ona pizd* radi svega, a ja totalno smirena. Jest da nisam k* znala što trebam raditi, gdje trebam ići itd... al' sam se super osjećala... I kad smo se mi slikavali se muž isto snašao jer tamo mu radi bratić, pa se družio s njime + cura od kuma isto, tako da mu nije bilo dosadno, ali da nije znao nikoga bi mi bilo baš krivo...
    I mi smo pazili s kime će naši gosti sjediti samo što su se kod nas skoro svi poznavali, pa uopće nije bilo problema... 

barbs
    17. Rujan 2017. 19:25

P.S. Mi smo curu od kuma stavili da sjedne pored njega, mada moju kumu ona poznaje. A kuma onda nije imala dečka... Ja sam na piru od frenda kad je muž bio kum sjedila pored muža... Nema mi baš smisla sjediti pored nekog xy čovjeka, a da to nije moj muž...  Ako sam dobro shvatila to se tebi desilo, Mamuka???? 

• Mamuka
    17. Rujan 2017. 19:35

barbs

P.S. Mi smo curu od kuma stavili da sjedne pored njega, mada moju kumu ona poznaje. A kuma onda nije imala dečka… Ja sam na piru od frenda kad je muž bio kum sjedila pored muža… Nema mi baš smisla sjediti pored nekog xy čovjeka, a da to nije moj muž…Ako sam dobro shvatila to se tebi desilo, Mamuka????

Ne ne. Tražili su da sidim do kume al muž je reka da ne može i da sidim pored njega. No dok.je on to "izborio" ja sam bila stvarno prezivcana da bi sidila s njima i bila dobre volje.
    Treća treba sidit sa kuminim mužem/momkom kojeg ne poznaje.
    Fascinantne su mi ti mladenci koji misle samo na sebe i kako da sebi ugode, a za sve ostalo ih zaboli.
    Danas nas nisu ni pozvali na kavu/rucak. Mladozenjina mater je zvala svekrvu da dodjemo kao svi na rucak al kum ništa. Muž sad nosio mladi neke stvari sta su im ostale u autu a ona sama kuci, mladoženja otišao na kavu. 😂😂

• Dolores123
    17. Rujan 2017. 19:37

Ajme cure ja za to nisam nikad cula da mladenci mogu biti takvi da razdvajaju parove tj.pratnje kumova da sjede odvojeno
    KOD nas nema tog obicaja, iskreno to mi je koma.da se ja nadem u takvoj situaciji ja bi rekla direktno u oci ili sjedimo skupa ili ne dolazim pa se vi lijepo j....

• Mamuka
    17. Rujan 2017. 19:40

Luce kako to da već sutra ideš raditi streptokok? Inače se to radi oko 35-36tt da bude što bliže terminu a opet ne zadnji mjesec da ne bi čačkanjem pokrenuli nešto.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.