Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce <3
    17. Rujan 2017. 14:40

Citam vas ali nisam do sad imala snage za pisat... Jucer smo imali catering za odradit pa sam se sastrala... Navecer su me toliko leđa bolila da sam tila plakat... I jos sam se priladila... Malo nos i grlo nista strasno.... Tako da danas uglavnom samo lezim...
    Drago mi je mamice da se oporavljate od poroda i da sve ide na bolje.... 

barbs
    17. Rujan 2017. 14:43

Luce, SVAKA TI CAST!!! Danas odmaranje!!!

Barkleys
    17. Rujan 2017. 14:48

E ovo vrijeme je za niski tlak za propucat se. Evo sunce. A prije 10 minuta je tuča padala. Sva sam nikakva. Sad idem čitati sve... 

barbs
    17. Rujan 2017. 14:55

Kod nas sunce od jutra... A kisu najavljivali

• Mamuka
    17. Rujan 2017. 15:15

luce <3

Citam vas ali nisam do sad imala snage za pisat… Jucer smo imali catering za odradit pa sam se sastrala… Navecer su me toliko leđa bolila da sam tila plakat… I jos sam se priladila… Malo nos i grlo nista strasno…. Tako da danas uglavnom samo lezim…
    Drago mi je mamice da se oporavljate od poroda i da sve ide na bolje….

Luce jesi ti to bila u Tucepima kod mlade na cateringu??

luce <3
    17. Rujan 2017. 15:39

Mamuka

luce &lt;3

Citam vas ali nisam do sad imala snage za pisat… Jucer smo imali catering za odradit pa sam se sastrala… Navecer su me toliko leđa bolila da sam tila plakat… I jos sam se priladila… Malo nos i grlo nista strasno…. Tako da danas uglavnom samo lezim…

Je, to je nas catering bio 😁 

• Mamuka
    17. Rujan 2017. 15:52

luce <3

Mamuka

luce &amp;lt;3

Je, to je nas catering bio 😁

Onda sam te vidila kad smo dolazili.  Bila si u garaži i mislim u nekoj haljinici na pruge. Face se ne sican. Mi smo se zezali da to mlada sprema spizu. 😃
    Bome si se umorila jer ovi naši kad su došli su poharali stolove i bilo je lipo, bar su tako rekli. Nisam išla blizu stolova jer je bilo taaako sparno i nije bilo zraka. 

luce <3
    17. Rujan 2017. 16:01

Mamuka

Onda sam te vidila kad smo dolazili. Bila si u garaži i mislim u nekoj haljinici na pruge. Face se ne sican. Mi smo se zezali da to mlada sprema spizu. 😃
    Bome si se umorila jer ovi naši kad su došli su poharali stolove i bilo je lipo, bar su tako rekli. Nisam išla blizu stolova jer je bilo taaako sparno i nije bilo zraka.

Hehe, je ja sam u garazi bila, trebala si dole kod mene doli je isto bilo spize 😉
    Tek smo se poceli bavit s cateringom, moramo se uhodat jos malo nasi su bili canapei s pastetama, hobotnica i panna cotta... Ostalo su oni nabavili jer je moj muz dobar s bratom od mlade pa su se tako dogovorili... Otac od mlade je reka da ne bude puno hobotnice i mi ga poslusali a na kraju svi je trazili...
    Samo mi nikako nije jasno pravit pir misec dana prije termina, al dobro njihov izbor....
    Nadam se da nemaju velikih zamjerki, a vidim da je tebi stresno bilo.... Mogu mislit vozit se tamo vamo po onoj sparini... 

• Mamuka
    17. Rujan 2017. 16:35

luce <3

Mamuka

Onda sam te vidila kad smo dolazili. Bila si u garaži i mislim u nekoj haljinici na pruge. Face se ne sican. Mi smo se zezali da to mlada sprema spizu. 😃

Hehe, je ja sam u garazi bila, trebala si dole kod mene doli je isto bilo spize 😉
    Tek smo se poceli bavit s cateringom, moramo se uhodat jos malo nasi su bili canapei s pastetama, hobotnica i panna cotta… Ostalo su oni nabavili jer je moj muz dobar s bratom od mlade pa su se tako dogovorili… Otac od mlade je reka da ne bude puno hobotnice i mi ga poslusali a na kraju svi je trazili…
    Samo mi nikako nije jasno pravit pir misec dana prije termina, al dobro njihov izbor….
    Nadam se da nemaju velikih zamjerki, a vidim da je tebi stresno bilo…. Mogu mislit vozit se tamo vamo po onoj sparini…

Da, rekli su da je bilo hobotnice na salatu i.lignji i to ih je oduševilo. Pršuta su se već kod.kuće najeli pa su sad malo morske hrane dodali.
    Canapeice su prijateljice jele i rekle su da su lipi. Meni je bilo presparno za jest.
    To što se udaje 3 tjedna prije termina ti sve govori koliko su flegma i organizirani. U petak večer su nam rekli da je kod mladoženja sve pomaknuto za sat vrimena prije....
    Stresniji su mi ovi svatovi bili od vlastitih.

luce <3
    17. Rujan 2017. 16:39

Mamuka

Da, rekli su da je bilo hobotnice na salatu i.lignji i to ih je oduševilo. Pršuta su se već kod.kuće najeli pa su sad malo morske hrane dodali.
    Canapeice su prijateljice jele i rekle su da su lipi. Meni je bilo presparno za jest.
    To što se udaje 3 tjedna prije termina ti sve govori koliko su flegma i organizirani. U petak večer su nam rekli da je kod mladoženja sve pomaknuto za sat vrimena prije….
    Stresniji su mi ovi svatovi bili od vlastitih.

A joj, znaci bilo je 'veselo'... Mrzim te promjene u zadnji cas... Odma budem nervozna

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.