Citam vas ali nisam do sad imala snage za pisat... Jucer smo imali catering za odradit pa sam se sastrala... Navecer su me toliko leđa bolila da sam tila plakat... I jos sam se priladila... Malo nos i grlo nista strasno.... Tako da danas uglavnom samo lezim...
Drago mi je mamice da se oporavljate od poroda i da sve ide na bolje....
E ovo vrijeme je za niski tlak za propucat se. Evo sunce. A prije 10 minuta je tuča padala. Sva sam nikakva. Sad idem čitati sve...
Citam vas ali nisam do sad imala snage za pisat… Jucer smo imali catering za odradit pa sam se sastrala… Navecer su me toliko leđa bolila da sam tila plakat… I jos sam se priladila… Malo nos i grlo nista strasno…. Tako da danas uglavnom samo lezim…
Drago mi je mamice da se oporavljate od poroda i da sve ide na bolje….
Luce jesi ti to bila u Tucepima kod mlade na cateringu??
Citam vas ali nisam do sad imala snage za pisat… Jucer smo imali catering za odradit pa sam se sastrala… Navecer su me toliko leđa bolila da sam tila plakat… I jos sam se priladila… Malo nos i grlo nista strasno…. Tako da danas uglavnom samo lezim…
Je, to je nas catering bio 😁
Je, to je nas catering bio 😁
Onda sam te vidila kad smo dolazili. Bila si u garaži i mislim u nekoj haljinici na pruge. Face se ne sican. Mi smo se zezali da to mlada sprema spizu. 😃
Bome si se umorila jer ovi naši kad su došli su poharali stolove i bilo je lipo, bar su tako rekli. Nisam išla blizu stolova jer je bilo taaako sparno i nije bilo zraka.
Onda sam te vidila kad smo dolazili. Bila si u garaži i mislim u nekoj haljinici na pruge. Face se ne sican. Mi smo se zezali da to mlada sprema spizu. 😃
Bome si se umorila jer ovi naši kad su došli su poharali stolove i bilo je lipo, bar su tako rekli. Nisam išla blizu stolova jer je bilo taaako sparno i nije bilo zraka.
Hehe, je ja sam u garazi bila, trebala si dole kod mene doli je isto bilo spize 😉
Tek smo se poceli bavit s cateringom, moramo se uhodat jos malo nasi su bili canapei s pastetama, hobotnica i panna cotta... Ostalo su oni nabavili jer je moj muz dobar s bratom od mlade pa su se tako dogovorili... Otac od mlade je reka da ne bude puno hobotnice i mi ga poslusali a na kraju svi je trazili...
Samo mi nikako nije jasno pravit pir misec dana prije termina, al dobro njihov izbor....
Nadam se da nemaju velikih zamjerki, a vidim da je tebi stresno bilo.... Mogu mislit vozit se tamo vamo po onoj sparini...
Hehe, je ja sam u garazi bila, trebala si dole kod mene doli je isto bilo spize 😉
Tek smo se poceli bavit s cateringom, moramo se uhodat jos malo nasi su bili canapei s pastetama, hobotnica i panna cotta… Ostalo su oni nabavili jer je moj muz dobar s bratom od mlade pa su se tako dogovorili… Otac od mlade je reka da ne bude puno hobotnice i mi ga poslusali a na kraju svi je trazili…
Samo mi nikako nije jasno pravit pir misec dana prije termina, al dobro njihov izbor….
Nadam se da nemaju velikih zamjerki, a vidim da je tebi stresno bilo…. Mogu mislit vozit se tamo vamo po onoj sparini…
Da, rekli su da je bilo hobotnice na salatu i.lignji i to ih je oduševilo. Pršuta su se već kod.kuće najeli pa su sad malo morske hrane dodali.
Canapeice su prijateljice jele i rekle su da su lipi. Meni je bilo presparno za jest.
To što se udaje 3 tjedna prije termina ti sve govori koliko su flegma i organizirani. U petak večer su nam rekli da je kod mladoženja sve pomaknuto za sat vrimena prije....
Stresniji su mi ovi svatovi bili od vlastitih.
Da, rekli su da je bilo hobotnice na salatu i.lignji i to ih je oduševilo. Pršuta su se već kod.kuće najeli pa su sad malo morske hrane dodali.
Canapeice su prijateljice jele i rekle su da su lipi. Meni je bilo presparno za jest.
To što se udaje 3 tjedna prije termina ti sve govori koliko su flegma i organizirani. U petak večer su nam rekli da je kod mladoženja sve pomaknuto za sat vrimena prije….
Stresniji su mi ovi svatovi bili od vlastitih.
A joj, znaci bilo je 'veselo'... Mrzim te promjene u zadnji cas... Odma budem nervozna
Sortiraj odgovore
Najstariji