Tnx za savjete oko psa. Probat ću sve. Ma ono, u početku (usred zime) vjerojatno nećemo ići toliko često u posjet, ali bi voljela da kad dođe ljeto možemo ostati prespavati i slično.
Sanjchi, sa zivotinjama uvijek treba biti na oprezu... Pogotovo kad su djeca u pitanju... ja sam eto dozivjela da Lord od sestre (DOBERMAN) je provirio ispod stola nedavno i poljubio mi trbuh..
AAAAJMEEEEE KAKO SLAAAAATKOOO!!!

I me i M@lena, jeste jos 2u1? Pupy, kako si nam ti...???
Ja sam primjetila da mi se iscjedak mjenja... Onako, vise mlijecni je... I opet jutros trnci po trbuhu.... Oni mravici o kojima je I me pricala jucer...

Jutro curke! 😘
Violeta bas mi je zao sto se nisi naspavala, ne bi ni ja mogla spavati da tako netko hrce cijelu noc...nadam se da ce te prebaciti u drugu sobu. Ne mozes sada biti neispavana tako...
Posjete - netko je pisao da na Sv. Duh pustaju horde...ajme meni!!! Blago vama kojima smije samo muz doci a ostali da gledaju preko stakla ili sta ste vec pisale. Razumijem da su svi uzbudeni i da zele vidjeti bebu ali nije mi jasno KAKO TO BOLNICE DOPUSTAJU??? Uzas, bas me to ljuti! I jos ako ti uspijes svoje obuzdat eto ti cimerice i njene horde.😑

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji