Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    17. Rujan 2017. 09:20

PARDON...
    NIJE DENA NEGO MACA!!!

Barkleys
    17. Rujan 2017. 09:20

Tnx za savjete oko psa. Probat ću sve. Ma ono, u početku (usred zime) vjerojatno nećemo ići toliko često u posjet, ali bi voljela da kad dođe ljeto možemo ostati prespavati i slično. 

[OBRISANO] 17. Rujan 2017. 09:28

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

[OBRISANO] 17. Rujan 2017. 09:34

barbs
    17. Rujan 2017. 09:37

Sanjchi, sa zivotinjama uvijek treba biti na oprezu... Pogotovo kad su djeca u pitanju... ja sam eto dozivjela da Lord od sestre (DOBERMAN) je provirio ispod stola nedavno i poljubio mi trbuh.. AAAAJMEEEEE KAKO SLAAAAATKOOO!!! 

barbs
    17. Rujan 2017. 09:39

I me i M@lena, jeste jos 2u1? Pupy, kako si nam ti...???
    Ja sam primjetila da mi se iscjedak mjenja... Onako, vise mlijecni je... I opet jutros trnci po trbuhu.... Oni mravici o kojima je I me pricala jucer... 

[OBRISANO] 17. Rujan 2017. 09:41

[OBRISANO] 17. Rujan 2017. 09:42

Kiki156
    17. Rujan 2017. 09:47

Jutro curke! 😘 
    Violeta bas mi je zao sto se nisi naspavala, ne bi ni ja mogla spavati da tako netko hrce cijelu noc...nadam se da ce te prebaciti u drugu sobu. Ne mozes sada biti neispavana tako... 
    Posjete - netko je pisao da na Sv. Duh pustaju horde...ajme meni!!! Blago vama kojima smije samo muz doci a ostali da gledaju preko stakla ili sta ste vec pisale. Razumijem da su svi uzbudeni i da zele vidjeti bebu ali nije mi jasno KAKO TO BOLNICE DOPUSTAJU??? Uzas, bas me to ljuti! I jos ako ti uspijes svoje obuzdat eto ti cimerice i njene horde.😑

[OBRISANO] 17. Rujan 2017. 09:50

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI