E i hvala za grupu za dojenje! Ići ću to proučiti.
A ja za sad imam samo biobazu za bradavice, ali da moram ipak i purelan. Toliko košta? Uh, ima da se mažem godinu dana od nje :)
Hedgehog i meni isto :( i grčevi i bolovi plus bolovi u zdjelici koji me dovode do plakanja - ne Zbog bolova, vec jer se osjećam totalno hendikepirano. Nist ne mogu napraviti po kući da me to ne prekine. Aktivna 5 minuta. Odležim sat vremena. Grčevi u listovima, danas počeli i u rukama, znaš kako ružno. Mijesim tijesto za pizzu i palac se skvrči i ne mogu nista sa dlanom. A uzimam onaj mg u granulama od naranče :( stvarno sam luda vise. On je toliko nisko da kad me sutne kao da šutne jos daleko ispod jajnika. Neopisivo.
Nadam se da ce bit sve u redu s dojenjem! ✊✊
Ja sam sad bila u DM-u...danas ce bit kuhunja valjda gotova pa sam isla po tablete i sol za sudericu..pogledala sam malo cijene....
Onaj avent set za njegu bebe kosta 250 kn😭 imam kupon za 40 kn popusta al svejedno😌 i djecja mast vam je tamo dobra, nemora bit pavloviceva, ona JGL djecja mast..ima veeeelika kutija za 63 kn..to su koristile i sogi i seka..i sad koriste..i super im je..pavloviceva je skupa, ak se ne varam? Ja cu svakako ovu...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Uhhh nrmam problema s tim grcevima ali me isto prepone bole..nocas uzas kod svakog pokreta...😣 a i preko dana zabole...😫 kao da me pi-pi boli...
Sve sreca pa mala nije nisko, jos i uz to bih izludila valjda😌
Hedgehogi meni isto :( i grčevi i bolovi plus bolovi u zdjelici koji me dovode do plakanja - ne Zbog bolova, vec jer se osjećam totalno hendikepirano. Nist ne mogu napraviti po kući da me to ne prekine. Aktivna 5 minuta. Odležim sat vremena. Grčevi u listovima, danas počeli i u rukama, znaš kako ružno. Mijesim tijesto za pizzu i palac se skvrči i ne mogu nista sa dlanom. A uzimam onaj mg u granulama od naranče :( stvarno sam luda vise. On je toliko nisko da kad me sutne kao da šutne jos daleko ispod jajnika. Neopisivo.
Ma neznam više koliko mg da popijem da se mogu ujutro probuditi i otići na wc bez da puzim četveronoške? :(
Hedgehogi meni isto :( i grčevi i bolovi plus bolovi u zdjelici koji me dovode do plakanja - ne Zbog bolova, vec jer se osjećam totalno hendikepirano. Nist ne mogu napraviti po kući da me to ne prekine. Aktivna 5 minuta. Odležim sat vremena. Grčevi u listovima, danas počeli i u rukama, znaš kako ružno. Mijesim tijesto za pizzu i palac se skvrči i ne mogu nista sa dlanom. A uzimam onaj mg u granulama od naranče :( stvarno sam luda vise. On je toliko nisko da kad me sutne kao da šutne jos daleko ispod jajnika. Neopisivo.
Ma neznam više koliko mg da popijem da se mogu ujutro probuditi i otići na wc bez da puzim četveronoške? :(
Pa jel to normalno 😕 Jos cu Počet zabrijavati da sam bolesna 🙁 Jutros sam u 6h ga usipala u usta i vec u pol10 grčenje. Dugo sam izdržala.
Nadam se da ce bit sve u redu s dojenjem! ✊✊
Ja sam sad bila u DM-u…danas ce bit kuhunja valjda gotova pa sam isla po tablete i sol za sudericu..pogledala sam malo cijene….
Onaj avent set za njegu bebe kosta 250 kn😭 imam kupon za 40 kn popusta al svejedno😌 i djecja mast vam je tamo dobra, nemora bit pavloviceva, ona JGL djecja mast..ima veeeelika kutija za 63 kn..to su koristile i sogi i seka..i sad koriste..i super im je..pavloviceva je skupa, ak se ne varam? Ja cu svakako ovu…
Ako uzimas pavlovicevu u ljekarni, koju sami rade,200-250 ml je oko 25-30 kn. Ja sam uvijek tu uzimala i sad cu isto
Pa jel to normalno 😕 Jos cu Počet zabrijavati da sam bolesna 🙁 Jutros sam u 6h ga usipala u usta i vec u pol10 grčenje. Dugo sam izdržala.
Magnezij ti je inace najbolje piti navecer
A onda nije tak preskupo...ovo su mi rekle i seka i sogi za to, a nisam uopce istrazivala cijene za pavlovicevu..
Ja sam skroz sve pocistila i detaljno pripremila kad sam otisla, a sad mi muz kaze da je opci kaos u stanu, danas mu je dosla sestra da sredi stan. On inace pazi, al kad je stresno ko ovih dana skroz se pogubi, ne noze se koncentrirari na tolko stvari. Tako da ja obicno sve koordiniram pa je sad izgubljeni. Znam da nece biti kao moje, al sretna sam da cemo konacno doci doma pa mi je za neke sporedne stvari manje vazno.
Viktor - bio je doktor malo prije, reko je da se dobro oporavlja, dobio je vec na tezini i da imaju u planu da vec pocetkom narednog tjedna idemo doma. 🤗
Bradavice na pocetku sam mazala lanolinom, kupila sam malo pakiranje jer samo tu su imali. Sad je mm kupio babylove jer o u nije mogao naci. Moram reci da mi cak babylove bolje pase jer je bolja za mazanje, lanolin je gusca, a kad bradavica pecka je teze razmazati ju.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji