Violeta ako želiš ubaci se u grupu za dojenje (stručnu) na FB i savjetnice ce ti sigurno pomoći. A i tih par kapi je vjerovatno kolostrum i to mu je dovoljno. Možda nekad nije zainteresiran za siku, ali zašto bi bio kad je jednostavnije cugnit gotovu hranu bez imalo truda. Neka te ne odbije njegov plac na prvu, pa da odma posegnes da ga nahrane.
Grupa ti je Rodina SOS grupa za dojenje. Napišeš kad je beba rođena i težinu, broj podoja i pelena, a savjetnice ti se jave sa hastagom #sos, a možeš ih čak i nazvati ;)
Juuutrooo!!!
I me, javljaj nam se svako toliko
Violeta, mali je prreeeeslaaaatkiii!!! Za mlijeko ne brini... Vidis da su mame same rekle da ne izadje odmah pravo mlijeko... Strpljenja 😁 Zar nije PURELAN krema dobra za CICE?? Nisam sigurna ds ce te bas sutra pustiti jer je ned... A muz neka festa i drago mi je sto je skuzio da se sj* sto nije dosao s tobom...
Treca sreca, samo pomaaaaalooo i bez naprezanja... A znam da inace u bolnici poticu da se zena od prvog dana sama krece... Tako je bilo sestri nakon 3 CRa
Dena, kako je Viktor??
Purelan je super ali je skuplji dosta od one Babylove kremice iz DMa. Malo su drugaciji po sastavu. Purelan je masniji. Isplati se kupiti vece pakiranje Purelana. Tak sam ja
Violet - neni su u bolnici dali izdajalicu i rekli da izdajam svaka 2-3 sata po sistemu 7-5-3 i bez obzira sto neide na pocetku biti uporan, to potice stvaranje mlijeka. Meni je pocelo 3 dan, na pocetku malo po 30-50ml, a sad bez brige izdojim i po 150ml po podoju, s tim da i njega pokusavam staviti na ciku pa uvijek prije bocice mu dam.
Znam da je tesko vratiti ga uz bocicu al u bolnici je nemoguce drugacije jer oni forsaju da dobije na gramazi sad. Al svakako pije moje mlijeko, sto mi je vazno, a ciku kad i ne vuce se mazi i miri sa njom. Doma cemo se probati vratiti na ciku uz nadzor nase babice. Ako i ne uspijemo glavno je sad da napreduje i da ozdravi. Na kraju krajeva i ja sam na AD odrasla pa sam moze se rec zdrava i jako vezana za mamu. Nadam se curke da cete i vi uspjeti jer je predivan osjecaj dok bebica cika 😍
url=https://lilypie.com]
Marijana, moja Purelan krema je vec kupljena pred mj dana i bome daaaaa... Skupa jee... Uzela sam i ja vece pack jer su ovdje mame spominjale da je odlicna...
Sisa on po pola sata na svakoj siki i vuce ko pravi, jutros su mi oci ispadale kad povuce haha...gladno djete bilo pa vuko ko lud 😂
Ej cure, drago mi je da napredujete za dojenje, samo polako, doći će mlijeko.
Ja sam baš užasno spavala, svako jutro se probudim u bolovima, još od onog grča u nozi. Boli me, ne trbuh i pipi, nego noge lijevo i desno od pipi, ali gore blizu pipi. Mislim da mi je to od spavanja, a ne znam kako više da se narihtam. Guram jastuk među noge, spavam na boku, ali se rotiram s lijeve na desnu... A danas me baš rasturaju, hodam ko kauboj. Jel nekog tako to bolilo? Prestane kroz dan...
Sortiraj odgovore
Najstariji