Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijana12345
    16. Rujan 2017. 08:28

http://www.cajoteka.com.hr/rooibos.asp

I_me
    16. Rujan 2017. 08:30

violeta1

I_me sretnoo i samo sto duze budi doma, nemoj jurit i bolnicu. Ja bi jos lakse da me muz nije pozurivao. A muz mi je sinoc rekao da ako budemo isli na drugo djete da on ide sa mnom, da on ne moze stojat vani i slusat sve to i da mu je jako zao sto nije bio uz mene.
    I da kapilari, skuzila sam i oko ramena i na vratu da ih isto imam 😐
    Barbs u nedelju ce slavit muz, frend ce kuhat cobanac im.
    A ovo vam je jutros moj mali Leon. Mama ga previla i plako je i onda sam ga nunala da se smiri da ga mogu obuci.
    Jedva cekam da mijeko dode i da idemo doma. Danas ce mu krv vadit sa vide za bakteriju sto ja imam dali je preslo na njega.

gle ga!!!! mali covjek!  jako je sladak 
    violeta, ja moram na prvi sigurni znak da je to to krenut u bolnicu jer me ceka carski isto kao i trecu srecu,a do bolnice imam oko 45-60 min voznje.. zato ne bi da se ista pokrene do ponedjeljka kad imam kontrolu. odmah ce me ostaviti u bolnici.. a carski ce biti u utorak ili srijedu.

16. Rujan 2017. 08:31

Ahaa...a dobro, vec sam mislila ono: doc ces doma s bebom a dvoriste puno ljudi😕 
    Ma daaa...ljudi vole na tudi racun pit i jest a oni sami gledaju kak izbjec takav trosak..Ja sam dragom rekla nek to obavi dok mene nema doma i da dok dodemo da se sve pospremi u pocisti i da mi bude mir..
    Moja curka je danas od jutra aktivna...samo se upire od stijenke trbuha i bome nije ugodno😌

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

violeta1
    16. Rujan 2017. 08:35

I_me uh da carski je sve drugacije...totalno sam zaboravila 😐
    Sanjchi ma ja sam rekla da mi u kucu nitko ne smije uc osim muza hehe... sinoc zove stavot ce ves prat pa na koji program, jutros opet zove objesio je taj ves stavit ce drugi pa jel to moze na kraci program. Sad ce sve nauciti. Jos kad dobije popis stvari sta mora obavit u kuci dok mi ne dodemo a jooj

16. Rujan 2017. 08:39

violeta1

Sad ce sve nauciti. Jos kad dobije popis stvari sta mora obavit u kuci dok mi ne dodemo a jooj

😂😂😂😂
    Mene strah sta cu zatec kad se vratim iz bolnice...hrpu vesa valjda i suda..morat cu mu polazat bar kako se perilica koristi..inace i sinoc sam galamila na njega da kak on misli bit sam 3 dana i da kak ce kuca izgledat kad dodemo kuci, da ce se morat naucit neke stvari...😅 on je inace za te "kucanske" poslove tako lijen...😫 

I_me
    16. Rujan 2017. 08:40

violeta1

I_me uh da carski je sve drugacije…totalno sam zaboravila 😐
    Sanjchi ma ja sam rekla da mi u kucu nitko ne smije uc osim muza hehe… sinoc zove stavot ce ves prat pa na koji program, jutros opet zove objesio je taj ves stavit ce drugi pa jel to moze na kraci program. Sad ce sve nauciti. Jos kad dobije popis stvari sta mora obavit u kuci dok mi ne dodemo a jooj

hahhahahahah
    kako sve nauce sami kad moraju!! 
    a sto se tice tih festa i festica..ja znam da ce muzu doci par prijatelja i kumovi,al sam im svima rekla nek to obave dok sam ja u bolnici. slozili su se i vec su dogovorili dan prije nego ja izadjem iz bolnice da ce doci grupno spremiti stan da ja mogu doci u cisto i sterilno. a susjeda ce od ponedjeljka setat psa jer muz radi ujutro a popodne ce biti kod mene u blnici pa mi je i to briga manje..ugl.. svi su mi se nekako izorganizirali tko ce sta.. bas sam se iznenadila..

16. Rujan 2017. 08:43

E to je bas lijepo kad se imas na koga oslonit! Ja cu zvat zenu da dode kucu ocistit, jer kao 1. nitko se nije ni ponudio a kao 2. znam kako ciste sveki i maceha pa onda radije bih da dode Ivana pedantno to ocistit😅

16. Rujan 2017. 08:44

Pupy se ne javlja...mozda se i ona mazi sa svojom Stellom😊

I_me
    16. Rujan 2017. 08:47

a sto se tice dojenja violeta.. mojoj susjedi je mlijeko doslo tek 2 ili 3 dan.. kaze plakao mali jer je gladan a ona plakala jer on place.. a potpisala u bolnici da mu ne davaju adaptirano.. kad je dosla kuci,doslo mlijeka za izvoz.. 
    kaze ak meni ne dodje mlijeko neka slobodno produzim do nje i moju malu ce podojit
    vjerujem ti da ti nije lako slusat to i nitko ne zeli slusati dijete kako place zato mislim da ga trebas stavljati na cicu sto cesce kako je vec netko napisao ovdje..
    mene je toga isto jako strah jer sam cula i citala da zenama koje rode na carski dodje mlijeko kasnije nego onima koje su rodile vaginalno..

16. Rujan 2017. 09:00

I me, mojoj seki je mlijeko vrlo brzo doslo (oba poroda carska) pa nemas razloga za strah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.