Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dolores123
    15. Rujan 2017. 16:07

Cestitam cure, vi ste svoje obavile, ja cu se jos nacekati..

15. Rujan 2017. 16:09

Ajmeee placem dok citam...Treca sreca cestitam!!!! Bome je velika Mila😊 prava bebica❤ kako se ti osjecas?
    Violeta, uhhh gadno bome ali sad nek ti bude utjeaha da je to iza tebe, prezivjela si ono sto nas ceka😅 
    Mogu si mislit kako je tata bio sretan😊 znaci, zadnji put kad si nam se javila jucer ti je pukao vodenjak..isla sam gledat kad si se javila (17:40)😁 
    Curke kad dodete k sebi pokazite nam svoje bebice, nestrpljivo ih cekamo vidjet💕 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

LadyN
    15. Rujan 2017. 16:10

Cestitam Treca sreca 😘😘😘

Marijana12345
    15. Rujan 2017. 16:12

Jooooj koliko lijepih vijesti!!! Treca sreca cestitam! Znam da ti je tesko jer jos nisi vidjela princezu ali prikupljaj snagu dotada 😊 
    Violeta svaka cast stvarno si imala tezak porod... ajme to rezanje i sivanje mi je najgora nocna mora, pogotovo kad sve to osjetis... ajme! Zaboravi se porod samo kad je idilican, kad doslovno samo boli ali nema drugih komplikacija... al ovo ne bih ni ja zaboravila 😨

15. Rujan 2017. 16:13

Hedgehog

Luce, Senoritakova - zar i vi? hahahah :D

Ima nas💕

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• M@lena
    15. Rujan 2017. 16:14

treca_sreca

Ja rodila….3.7kg ima malecna ima. Srecom (za bebu) bio je carski…ali kako nije bio ugovoreni nego hitni..nisu mu dali spinalnu i nisam mogla vidit dite.
    u 3am sam rodila a evo jos je nisam vidila:(

Znala sam! Bas sam imala osjecaj da si isla radjati! Super! Vazno da je dobro proslo. Malecka ce doci, ne brini. Ne naprezi se. Bit ce sve ok ako budes pazila na sebe. Javi kako je bilo kad stignes!

• sretna
    15. Rujan 2017. 16:24

Ajme treca sreca, cestitam!!! Pazi na sebe i brz oporavak ti zelim 😙

• sretna
    15. Rujan 2017. 16:26

Dakle ovo kometiranje kako vode djecu u vrtica trudne su...nemam rijeci! Pa sta bi trebale djecu ispisat iz vrtica pa da se dosaduju doma godinu dana i duze jer je mama doma?? Ili da dijete ne ide u vrtic, a svejedno ga placat jer moras cuvat mjesto djetetu. Glupace. Pa djetetu je bolje medu djecom nrgo da je stalno sa odraslima. 

Kiki156
    15. Rujan 2017. 16:39

Jaoooo jos predivnih vijesti! Cestitam Treca sreca!! ❤️😘😍 Odmaraj sada a kad ulovis vremena napisi nam sve kako je bilo! 😊
    Violeta bome ne zvuci lako ali iza tebe je i sada ti i malisa uzivate zajedno ❤️ 

barbs
    15. Rujan 2017. 16:40

Hedgehog i Sretna, što da vam kažem... Ja nisam bila trudna i nisam tako razmišljala. Grozno razmišljanje. Čak sam i ulazila u prepirke s tim frendicama i rekla neka se probaju staviti na mjesto tih mama koje taj vrtić bi ovako i onako MORALE plačeti radi mjesta i uz to, nervira me isto kad krenu: jooooj, kad su po ljeti na g.o. k'o da si ih ne mogu pustiti doma! opet im isto odgovorim!!! Grozno, ali istinita!
    Senoritakova, i ti nam kolegica  I tvoj muž! JEEEEJJJ!!!! 
    Violeta, meni se plače!  Ne od detaljnog opisa niti radi toga što si prošla (jer je grozno to što si prošla!!! i iskreno si napisala sve živo i objasnila da to ne zaboraviš nego naučiš živjeti s time!!!) nego radi opisa svojih osjećaja kad si malenog vidjela... uzela ga u ruke... kako si zahvalna tati  Ej, divno!!!  Baš divno!!!!  (neće mi puno smajlića sa srčekom postati ) Vjerujem da je tata ponosan i na Leona i na tebe, a ti još ponosnija!!! 
    Treca sreca, aaaaaaaaaajmeeee, i tiii!!!  Cure, što sam ono jučer rekla?! Pazite se jer se mjesec mjenja i moglo bi biti puno poroda!!! Čestitam ti od srca, Treca sreca!!! I tebi i Mili i tati i braći!  Drži se! oporavljaj se! Nadam se da si do sada vidjela Milu (na str 2189 sam!) Kako si???? 
    Violeta i Treca sreca, vi skoro pa ste dogovorili i sat kad ćete se poroditi!!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.