Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Suncokretica
    15. Rujan 2017. 17:23

Treća sreća, čestitam, dobro nam došla Mila! 
    Nadam se da ste i ti i beba dobro, a kad ti ju daju i kad dođete doma, nećete se odvajati jedna od druge. Sad skupljaj snagu i lijepo se što prije oporavi!

violeta1
    15. Rujan 2017. 17:24

Evo ja sam imala posjete, prvo muz pa je otisao svirat i onda moji mama i tata i sekina svekrva dovela necakinje. Cure su zbunjene totalno hehe..a moj tata kad je vidio malog samo se smjesko i reko je aaa vidi junacine isti je dida 😊 

Suncokretica
    15. Rujan 2017. 17:24

Meni je i frendica rodila danas, nešto je krenulo ovih dana 

violeta1
    15. Rujan 2017. 17:26

A moj bebaca su odveli prije posjeta i presvukli i sad sam sama u sobi, cimerica je otisla doma, a rana me boli jace, pa sam trazila tabletu. Stojala sam i sjedila ukupno 20min i odma jaci bolovi 😐

15. Rujan 2017. 17:28

Violeta ajde bar si odmah znala da jr to to, nisi morala razbijat glavu jesu trudovi il nisu, s ovim nemozes fulat😅 vama smiju posjete?? Sta vasa bolnica nije onda da su bebe s vama u sobi? 
    Heheh...djed se raznjezio sigurno😊💕
    A za bol😞 nadam se da ce tableta brzo djelovat

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

15. Rujan 2017. 17:30

Ja sam si super zadovoljna sto nama u SK ne pustaju nikoga osim tata da udu u sobu..mislim da bi mi svi ostali samo smetali..😕 

Kiki156
    15. Rujan 2017. 17:58

Barbs daaaa u ponedjeljak mi je prvi pregled u TA, idem kod dr. Hrsak, citala sam i pozitivno pisu o njoj a ja sam sretna jer je zensko, nekako vise volim zenske ginekologe! Do sad su se pokazale njeznije i obzirnije 😊 
    Violeta svaka cast, znaci drip bez epiduralne ako sam dobro shvatila? Boooooomeeeeee lavovski! Bravo 💪🏻

I_me
    15. Rujan 2017. 17:59

Marijana

Sanjchi najglasniji nikad ne pomognu, ni u trudnoci a nece ni poslije.Sestrina sogi je pricala kad je rodila "daaaa budem ti ja dolazila peglati, mama i ja", posto sestrin muz nosi samo bijele kosulje na posao a to kao musko bas nemre sam lijepo speglati. Mislis da je tko koji put dosao? Nije naravno, a meni prvo kad sam sisla s aviona pravac seki speglat hrpetinu vesa. Bolje onda platis nekog pa se ne zivciras jer se danas na malo ciju pomoc mozes osloniti…

ovo definitivno potpisujem od a do ž!!!!!

I_me
    15. Rujan 2017. 18:09

treca sreca cestitam!! 
    nadam se da si do sada vidjela Milu. 
    vjerujem da ti nije lako sto ju odmah nisi vidjela..
    al drago mi je da te nisu mucili porodom zatkom. 
    kad dodjes ksebi javi se da znamo kako ste.. 

15. Rujan 2017. 18:10

Ah skuzila sam i ja..meni je krivo samo iz tog razloga  jer kad je ona bila trudna nije bilo dana da je nisam zvala i pitala jel joj sta treba, il kad je rodila, isto tako... Njena mama joj je sve zivo radila, cistila, kuhala, prala..i kad je bila trudna i kad je rodila isla je tamo (poslje poroda manje jer su dugo bile u bolnici) a sad kad meni treba pomoc, ono, ni jedna da bi A rekla..zato mi je krivo..😒 a moja seka se stalno nudi. Al kad dragi nece da dolazi, pa onda za mir u kuci ce on platit zeni da ocisti.. I sad kad bi mu rekla da njegova uopce ne pita jel sta treba a moja se stalno nudi a on nece da mi dode pomoc, izbio bi rat u kuci..😫 eto, jedino iz tog razloga mi je krivo..bome ako opet bude trudna nebudem ni pitala nit se nudila😒

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.