Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    15. Rujan 2017. 18:41

Ja sam jucer cekala muza cili dan lezala da ne krene.
    Kad je dosao, navecer oko 23h vodili ljubav.
    I u ponoc krenili menstrualni bolovi
    nisam ga htjela budit, cili dan bio u strci ali oko 00.45h sam skuzila da nema sta drugo bit - od 12 do 01am cca 5-6 tura trudova....onda smo u 1am krenuli za rodiliste. Tamo su dosli na svako 3-4min do 1ipo am
    tek oko 2ipo su se odlucili za CR nakon sta su me pitali (a ja iskreno odgovorila da bih da ne lome dite)
    Tako da sam odradila trudove kao i na drugom porodu...ali bar je ok zavrsili, sigurno za Milu.
    sas smo u sobi...cikili smo malo i tako..

žena-majka-carica:)

barbs
    15. Rujan 2017. 18:41

Suncokretice, eto, promjena mjeseca stvaaaarnoooo cini cuda!! 
    Kod nas raaaaadovi... Muz nesto zivcan... Pa je i mene nazivcirao 

15. Rujan 2017. 18:43

Treca sreca, jeste to namjerno da potaknete trudove ili vam je tako doslo onako? 
    Samo se mazite sad i pazite❤

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    15. Rujan 2017. 18:43

Treca sreca fala Bogu da su te poslusaliii!!!  Bome ste muz i ti pokrenuli porod 
    Neka... Samo ti odmaraj i uzivaj s Milom 

15. Rujan 2017. 18:46

Barbs, hahahah...muski au uvijek zivcani kad su radovi😂😂😂

I_me
    15. Rujan 2017. 18:48

treca_sreca

Ja sam jucer cekala muza cili dan lezala da ne krene.
    Kad je dosao, navecer oko 23h vodili ljubav.
    I u ponoc krenili menstrualni bolovi
    nisam ga htjela budit, cili dan bio u strci ali oko 00.45h sam skuzila da nema sta drugo bit - od 12 do 01am cca 5-6 tura trudova….onda smo u 1am krenuli za rodiliste. Tamo su dosli na svako 3-4min do 1ipo am
    tek oko 2ipo su se odlucili za CR nakon sta su me pitali (a ja iskreno odgovorila da bih da ne lome dite)
    Tako da sam odradila trudove kao i na drugom porodu…ali bar je ok zavrsili, sigurno za Milu.
    sas smo u sobi…cikili smo malo i tako..

gle,na kraju je ispalo sve super!!!
    drago mi je sto vas nisu mucili i sto su pitali sto TI zelis! 
    jedino mi zao sto nisi imala odmah taj dodir koza na kozu.. Al ok,sad se mazite i pazite..
    kako si ti? jel te boli rez? koliko je velik? ako ti nije problem da mi malo napises..znam da si isla na opcu,a ja cu na spinalnu i da si sve prespavala ..

barbs
    15. Rujan 2017. 18:54

Sanjchi, ooo daaaaaaa... Pa sam mu rekla neka broji do 10 i da se skulira  Ugl mislim da je pizdio jer mu je frend javio da ce kasnije doci (a jadan je dosao s posla!!!) I onda nece stici na trening... A ima posla po stanuuuu... Osim kupatila, puno toga se trebalo donijeti dolje... Jer sutra opet necemo stici... Moramo obaviti neke stvari po gradu + ici na rucak kod mame + frend opet dolazi sutra poslije podne jer mu muz nije rekao da nesto fali  .. znaci cijeli dan u pokretu... A u nedjelju dolazi dovrsiti posao jer se sve to mora osusiti... Aaaaaa robu cu ociti ja nositi hahshsh 
    Kiki, IZGUSTIRALA SI ME PIZZOM!!! 
    sad mi se u biti jede pizza jer me muz nazivcirao hahahahhahahahhaa
    Treca sreca, I me ima pravo... Sve je dobro proslo na kraju i to je najbitnije!!!! 

luce <3
    15. Rujan 2017. 19:13

Treca_sreca cestitam vam i zelim ti puno srece i sto brzi oporavak da u potpunosti uzivas sa svoja tri anđela!!!
    Sanjchi ja sam ti u Zadru studirala

15. Rujan 2017. 19:14

Barbs bude to polako, ne brini😊
    Luce, na moru si znaci..nekako mi je sviralo u glavi da si s mora al nisam bila sigurna😅 

luce <3
    15. Rujan 2017. 19:33

Sanjchi da ja sam ti iz jednog malog mista juznije od Splita

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.