Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamuka
    15. Rujan 2017. 14:02

Hedgehog

Mamuka - pa dobro ženo božja zašto bi bila grozna mama? Što ste se selili ili što ide opet u vrtić? Koliko godina ima mala? Vidim da joj super ide u vrtiću, dobro možda poslije krene zakašnjela reakcija, ali sve je to normalno.

Krajem miseca će imati 2.5 god. Stvarno je mala za sve sta smo je izvozali. Ponekad bi je najradije odvela nekom psihologu da mi potvrdi da je sve OK i da.je nismo smantali sa svim time 😂
    Eto to je to kad postaneš mama - sve te brine 😅

barbs
    15. Rujan 2017. 14:03

Mamuka, dobro ti je Hedgehog rekla! Ne brini se.  Neće vas nikakvi psihijatri okriviti ni za što!  Po tvojim pričama, jako puno radite s njom i pričate s njom i objašnjavate joj tako da je to super. 
    Mene eto nervira što moje frendice odgajateljice + odgajateljice znaju kenjkati po mami: zamisli ti nje! trudna je/ima malu bebu i ovo drugo dijete šalje u vrtić... Ma čeeeeekaj?! Moja je mama vodila moju sestru u vrtić i kad sam se ja rodila. Zar je to čini lošom mamom??? Grozne su... Imaju grozne komentare. Najgore je što u rijetko kojem vrtiću radi muški odgajatelj i mogu reći da bih drage volje s muškim radila jer žene su grozne. 

15. Rujan 2017. 14:05

Hahahhahahahah Marijana....zmaj😂😂😂😂😂😂😂
    Aurora, brzo je proslo! Super.! A to sto si mislila da nezelis vise radat..haha..jel te proslo vec? 😜 
    Barbs...nakon euforije dosada..i to mi je poznato😧 
    Ja sam evo sad sjela, cjelo jutro (od 10) na nogama...decki su mi sredili dobar dio onih poslova od jucer, htjeli su ormar iznjet al smeta nam stok (ionako cemo ga vadit) pa ce sutra dragi rijesit stok i da se iznese ormar vani..i tako. Pospremili dosta toga..stigao nam materijal za centralno..sad dok dode majstor...
    E pitala me sogi kak sam i sad ja kazem da se osjecam ko invalid itd. i da neznam kak cu kuhinju sad oprat i ocostit kad se slozi, da cu vjv zvat Ivanu da dode ocistit, (u nadi da ce se ona ponudit pomoc) a ona samo napise: a tako ti to je..😒

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    15. Rujan 2017. 14:06

Hedgehog, oooo, daaaa, vrijeme stvarno jako brzo leti... Baš ne mogu vjerovati. Kako sam jučer napisala, mužu moja T nikako ne prolazi, što bi trebalo biti obrnuto. Ja imam feeling da se nisam ni okrenula i eto, 12D od termina...  Neke od nas su eto postale mame, neke su vjerojatno postale, ali nisu se više javljale... Mi ostale odbrojavamo dane... Baš divno! 

15. Rujan 2017. 14:08

Mamuka, bude micica dobro..ne brini..bitno da djetetu objasnite sve i da se s djetetom razgovara i radi..naviknut ce se..
    Ja sam krepana..idem malo odmorit pa idem po cevape, nemam volje kuhat😔

15. Rujan 2017. 14:09

Barbs, si dodala Auroru na popis? 
    10.09. nam je Una stigla..😁

Kiki156
    15. Rujan 2017. 14:19

Ma daj Mamuka kakvi psihijatri? Ok, malo ste se vise selili ali nece dijete imati posljedice zbog toga. Djetetu je bitno da osjeti ljubav, a vjerujem da joj toga ne fali. Ajde zeno kako sve ljudi zive i sto sve rade djeci pa im nista ne bude, nemoj brinuti! 😘 (Iako, ja se javljam, a panicim na sve zivo 😂 Al evo stvarno mislim da ne mozes djetetu nastetit s time, bez obzira na rutinu). 
    Koja je ono rodila zmaja? 😂 I ja sam se bas nasmijala iako vjerujem da nije bio ugodan san. 
    Dena bas mi je drago sto cete uskoro moci kuci! ❤️
    Aurora prema opisu cini se da je porod super prosao! 😊
    Meni je danas dobar dan, do maloprije sam bila kod frendice na kavi, sad sam doma i isto sam si narucila hranu jer mi se ne da kuhati, a navecer nam dolaze frendovi na filmsku vecer i pecemo pizzu mmmmm jedva cekam 😃
    E i da, u ponedjeljak ujutro idem na prvi pregled u TA! 😊

I_me
    15. Rujan 2017. 14:19

Barbs ja imam frenda koji radi kao teta u vrticu. Radi sa ovima najmanjima- do 3 god. Gledaju ga ko u boga 😂😂😂 moj muz im iz restorana nosi marende svaki dan. Naucio ih je ( frend) kad moj muz dodje sa hranom, svi moraju sjediti i pljeskati i zahvalit se barbi na hrani 😂. Budi ih sa harmonikom.. ma show radi snjima..😂 a klinci ga obozavaju! Kaze mi muz da je totalna razlika izmedju teta i njega. Ne zelim da sad ispadne da su tete neke zloceste nego hocubrwci da se on snjima igra na totalno drugaciji nacin i ima bolju kontrolu nad njima. Iako mi je znao i on kukati da ga klinci cesto izbace iz takta.

15. Rujan 2017. 14:24

Dena super za skorasnji izlazak!!! 👏👏👏👏😊

15. Rujan 2017. 14:27

I_me

Barbs ja imam frenda koji radi kao teta u vrticu. Radi sa ovima najmanjima- do 3 god. Gledaju ga ko u boga 😂😂😂 moj muz im iz restorana nosi marende svaki dan. Naucio ih je ( frend) kad moj muz dodje sa hranom, svi moraju sjediti i pljeskati i zahvalit se barbi na hrani 😂. Budi ih sa harmonikom.. ma show radi snjima..😂 a klinci ga obozavaju! Kaze mi muz da je totalna razlika izmedju teta i njega. Ne zelim da sad ispadne da su tete neke zloceste nego hocubrwci da se on snjima igra na totalno drugaciji nacin i ima bolju kontrolu nad njima. Iako mi je znao i on kukati da ga klinci cesto izbace iz takta.

Dokaz da nije bitan spol nego da s djecom treba znat😊 ja osobno ne poznam niti jednog "tetka" ali vjerujem da i oni mogu bit jako dobri u svom poslu, pa mozda cak i bolji nego odgajateljice

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.