P.S. I me, zaboravila sam prokomentirati pokrete… Tako i meni se zna javiti u manjem razmaku od 10 min, a ponekad mu treba 15ak min.Znači, ipak jesu bitni ti pokreti!
Kad bi ja gledala po tome mogla bi odmah na psihijatriju od brige. Moj se nikad ne javlja nakon obroka,ne pali ni ono slatko,gazirano, nista. Nekad je cjeli dan aktivan i onda 5 dana mir , javi se tek kad ga izdrmam i to ono lagano,i eventualno kad se okrece pa osjetim, i to je to. Pitala sam doktora kaze on to je takvo dijete,mirno. Spavao je cak i na pregledu i pokusao ga je malo prodrmat al ne da se ,samo nam je okrenu guzicu i mirbo nastavio spavat😂
url=https://daisypath.com]
Ajme Violeta ne znam kako nisam vidila sinoć da si rodila. Sigurno je mob nešto zbrcka. Čestitam! Nek vam je sa sricon! Uzivajte! 😊
Aurora Una je pravi medenko. ❤
Mogu ti reći da ti je porod super prosa. Za prvi je to extra.
Šta nisi dobila neku anesteziju prije šivanja? Koliko imaš šavova? Mene je toga više stra nego poroda. I da, ja se uopće me sican kad je glavica izašla. K sebi sam došla tek nakon toga. Mislin da san koji minut bila u "nesvijesti" tj bila sam svjesna i tiskala sam al valjda mozak na jaku bol reagira tako da se malo "isključi" pa kad je to prošlo bilo je ko da sam se povratila iz nesvjesnog stanja. Šteta što tako nije bilo i kod šivanja 😂
Treca se u zadnje javlja popodne. Valjda kad školarce nahrani i rjesi zadaću. Nadan se da je to a ne porod. 😯
Hedgehog, nisi normalna; ahahahahahahahhahaahhahaa i to me nasmijalo hahahahahahha sry Marijana
Maca, ma u potpunosti se slažem s tobom!! Meni je eto smijesno kako je vjecito aktivan i onda kad MORAM 3x dnevno brojati pokrete on spava Kaze frendica: pa nece on kad ces ti! Ahahah Kazu da je beba najaktivnija nakon jela... Bome moj se napuca i spava
Bili smo u vrticu malo i bilo je dobro. Poznaje već nekoliko dice iz grupe al bila je okupirana igrackama pa ih nije previše dozivljavala. Al zadovoljna sam kako je prošlo jer me nije pretjerano trazila.
Inače ovo nam je druga prilagodba. Prošle god je na prilagodbi dobila upalu pluća nakon koje smo je ispisali iza vrtića i čuvala je teta cuvalica. Tako da u principu ovo nam je početak. Prije misec dana je počela spavati u drugoj sobi, pa smo pelene skinuli pa sad vrtić i povratak na selo uz opet novu sobu i onda dolazi brat. Jadno dite sta sve mora sažvakati ali sad je tako i gotovo. Do sad je promjene bez većih problema odrađivala pa se nadam da ćemo i ovo. Nastojimo s njom puno pričat i objašnjavati joj i pripremat je na to sta dolazi pa valjda će bit OK.
Sad će ove nase odgajateljice iz grupe rec da sam grozna mama ali eto....😉 Nije baš u životu sve onako kako bi želio i planiraš.😎
Ja obično idem na forum preko mobitela ali danas sam išla preko laptopa i onako školski. Prvo na stranicu, pa na forum, pa na jesenske... I onda mi uvijek prvo otvori 1.stranicu jesenskih. Ajme pa di su sve te cureee s početka, vjerojatno su već rodile. Ali u prvih 10 strana našla sam babylove, barbs, Kiki, dzenny... ja tad nisam ni znala da sam trudna! Ajme, ajme kako vrijeme leti iiii. Gle nas sad!
Mamuka - pa dobro ženo božja zašto bi bila grozna mama? Što ste se selili ili što ide opet u vrtić? Koliko godina ima mala? Vidim da joj super ide u vrtiću, dobro možda poslije krene zakašnjela reakcija, ali sve je to normalno.
Mamuka, a zasto bi bila grozna majka!?
Ma previše je kod nas promjena a svi znamo da dici pogotovo ovoj manjoj triba rutina. Nije da nas ne brine to hoće li joj to sve stvoriti stres i kako će to sve se na nju odrazit... Al jbg moramo i to je to...
Nekad se zamislim pa mi u glavi odman slike iz filmova kad je lik kod psihijatra pa na kraju su za sve krivi roditelji.... Tako ćemo i mi biti za sve krivi 😅
Npr. Od 24.4.2016. mi smo se odselili u Zg i bili do polovice 10.2016. na relaciji Zg-Im. A od polovice 10.2016. smo se preselili u St i onda smo bili St-Im relacija. Prominili praktički 4 stana (3 miseca smo bili na selu zimu s dok nije prebolila upalu pluca nakon čega smo opet u St ) sa neuspjelom prilagodbom na vrtic i uspješnom prilagodbom na tetu cuvalicu koja joj je sad ko baba koliko su se zblizile. Sad se vraćamo u Im tj na selo i opet vrtic i dobit će brata.... Meni je to turbo život a kamoli njoj pa nas i to brine... Nisan nikakve struke koja je u blizu sa psihologijom dice (mag oecc sam) al ne čini mi se to baš najbolje. Čisto laički 😐
Sortiraj odgovore
Najstariji