Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LadyN
    15. Rujan 2017. 14:43

Violeta cestitam ❤❤❤

LadyN
    15. Rujan 2017. 14:44

Cure evo vam zanimljov link
    https://lipstickmom.wixsite.com/website/single-post/2017/09/15/Loyalty-programi-za-trudnice-i-bebe

barbs
    15. Rujan 2017. 14:49

Sanjchi, dodala sam! Bez brige!  Idi odmoriti malo, a za šogi nemam komentara. To me podsjeća na frendičicu šogi koja se uvalila kod njih živjeti s malim. Frendica ga čuva, šalje u školu, kuha mu... ove nema po cijele dane i onda ih još pita ako smije vani i ako ga mogu čuvati  A non stop joj govorila: pomagat ću ti u svemu (frendica je trudna i ima malog od god i 2 mj), a od njene pomoći ni P u điru. Bolje ti zovi tu žensku i plati joj nego da moraš čekati nečiju pomoć!  
    A što se dosade tiče, bilo bi mi i gore dosadno, ali najgore je šta mi nema nikoga da mi sve donese dolje i da se ja pozabavim... Ja sam dvije košare donijela sa gornjeg kata u naš i baš sam se izmorila... I odnijela dio suđa kod sveki prati, ali nemam snage za nositi drugo, pa čekam da oni dođu doma i da se to napokon riješi.
    DOŠLA NAM JE KABINAAAAA 
    Kiki, drago mi je što ti je super dan! I uživajte s društvom večeras!  I u pizzi! 
    I me, aaajmeeee, ke fooraaaaa i preslatka su ta dječica... a s djecom treba naravno imati ono nešto, a koliko groznih odgajateljica radi da je to nevjerojatno. Eto primjera jedne koja radi već oko 30g u vrtiću gdje sam imala praksu. Ja kad bih dolazila bi djeca sretno trčala prema meni da me zagrle, a od nje su imali teror... A ona se hvalisala kako je dobra odgajateljica i kako ona ovako i kako ona onako!  A da tog tvog frenda djeca izbace iz takta, vjerujem... jer nije lakoJednom prilikom mi je frendica rekla, kad je krenula na staž (s jasličarima od god do godine i pol), da joj ju je jedan tata pitao ako je tako svaki dan i ona je rekla da da, a na to je rekao: aaajmeeeee, svaka vam čast! ja vam se divim! jedva s ovim jednim izdržim, a kamoli da ih imam 15ak i da sam sam s njima... Posao odgajatelja nije nimalo lak, a bome nije da se samo s njima igraš, kako većina misli...

luce <3
    15. Rujan 2017. 14:51

Mi smo na faksu imali tri muska koji su s nama zavrsili za odgojitelje al mogu rec da sam samo u jednom vidila taj 'zar' koji ti treba za taj posao... Doduse bilo nas je puno zenskih ali isto nas je malo bilo s tim 'zarom' za tim poslom... 

barbs
    15. Rujan 2017. 14:51

Hvala ti, LadyN! Za neke nisam ni znala da postoji ta mogućnost! 

barbs
    15. Rujan 2017. 14:56

Luce, zar i ti odgajateljica???  AJMEEEE, PA KOLIKO NAS JE?? 
    Znači, probala sam poslati mail za Violeta poklon paket u Plodinama i piše da ne postoji taj mail 

15. Rujan 2017. 15:18

Barbs isla sam po cevape, uzela dvoje velike za van (sebi i dragom) i sad sam se najela..nisam ih ni mogla pojest do kraja, al bit ce za poslje, kad dragi dode, rekao je dana malo kasnije doc..samo ih tutnem u mikrovalnu (blazena mikrovalna) 😁
    I uzrla sam si kolace iz slasticarne😂 bas mi se jelo..haha..sad dok malo odahnem pa cu na kolac se bacit😋
    Ovih dana neznam dal me hvataju kontrakcije il se mala gura😕 ali u svakom slucaju za danas mi je dosta, ne olaniram vise nista radit😆 leda su me boljela a sad odmaram da me popuste ...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

luce <3
    15. Rujan 2017. 15:18

barbs

Luce, zar i ti odgajateljica???AJMEEEE, PA KOLIKO NAS JE??
    Znači, probala sam poslati mail za Violeta poklon paket u Plodinama i piše da ne postoji taj mail

Da, da... Doduse vucem zavrsni nikako da se toga rjesim ali i to cu rjesit jedan dan 😂😂

15. Rujan 2017. 15:20

A za sogi...ma necu nista komentirat...haha...samo cu se nazivcirat..zvat cu zenu i platit joj tako da ne budem nikome duzna nista...
    A ovaj tvoj slucaj..haha...to mi je fascinantno kako neki ljudi utrpaju svoju brigu drugima i onda oni chillaju😔😒😒

15. Rujan 2017. 15:21

Luce, odakle si ti ono? Di si studirala? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.