Cure evo vam zanimljov link
https://lipstickmom.wixsite.com/website/single-post/2017/09/15/Loyalty-programi-za-trudnice-i-bebe
Sanjchi, dodala sam! Bez brige! Idi odmoriti malo, a za šogi nemam komentara. To me podsjeća na frendičicu šogi koja se uvalila kod njih živjeti s malim. Frendica ga čuva, šalje u školu, kuha mu... ove nema po cijele dane i onda ih još pita ako smije vani i ako ga mogu čuvati
A non stop joj govorila: pomagat ću ti u svemu (frendica je trudna i ima malog od god i 2 mj), a od njene pomoći ni P u điru. Bolje ti zovi tu žensku i plati joj nego da moraš čekati nečiju pomoć!
A što se dosade tiče, bilo bi mi i gore dosadno, ali najgore je šta mi nema nikoga da mi sve donese dolje i da se ja pozabavim... Ja sam dvije košare donijela sa gornjeg kata u naš i baš sam se izmorila... I odnijela dio suđa kod sveki prati, ali nemam snage za nositi drugo, pa čekam da oni dođu doma i da se to napokon riješi.
DOŠLA NAM JE KABINAAAAA
Kiki, drago mi je što ti je super dan! I uživajte s društvom večeras! I u pizzi!
I me, aaajmeeee, ke fooraaaaa i preslatka su ta dječica... a s djecom treba naravno imati ono nešto, a koliko groznih odgajateljica radi da je to nevjerojatno. Eto primjera jedne koja radi već oko 30g u vrtiću gdje sam imala praksu. Ja kad bih dolazila bi djeca sretno trčala prema meni da me zagrle, a od nje su imali teror... A ona se hvalisala kako je dobra odgajateljica i kako ona ovako i kako ona onako! A da tog tvog frenda djeca izbace iz takta, vjerujem... jer nije lako
Jednom prilikom mi je frendica rekla, kad je krenula na staž (s jasličarima od god do godine i pol), da joj ju je jedan tata pitao ako je tako svaki dan i ona je rekla da da, a na to je rekao: aaajmeeeee, svaka vam čast! ja vam se divim! jedva s ovim jednim izdržim, a kamoli da ih imam 15ak i da sam sam s njima... Posao odgajatelja nije nimalo lak, a bome nije da se samo s njima igraš, kako većina misli...
Mi smo na faksu imali tri muska koji su s nama zavrsili za odgojitelje al mogu rec da sam samo u jednom vidila taj 'zar' koji ti treba za taj posao... Doduse bilo nas je puno zenskih ali isto nas je malo bilo s tim 'zarom' za tim poslom...
Luce, zar i ti odgajateljica??? AJMEEEE, PA KOLIKO NAS JE??
Znači, probala sam poslati mail za Violeta poklon paket u Plodinama i piše da ne postoji taj mail
Barbs isla sam po cevape, uzela dvoje velike za van (sebi i dragom) i sad sam se najela..nisam ih ni mogla pojest do kraja, al bit ce za poslje, kad dragi dode, rekao je dana malo kasnije doc..samo ih tutnem u mikrovalnu (blazena mikrovalna) 😁
I uzrla sam si kolace iz slasticarne😂 bas mi se jelo..haha..sad dok malo odahnem pa cu na kolac se bacit😋
Ovih dana neznam dal me hvataju kontrakcije il se mala gura😕 ali u svakom slucaju za danas mi je dosta, ne olaniram vise nista radit😆 leda su me boljela a sad odmaram da me popuste ...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Luce, zar i ti odgajateljica???AJMEEEE, PA KOLIKO NAS JE??
Znači, probala sam poslati mail za Violeta poklon paket u Plodinama i piše da ne postoji taj mail
Da, da... Doduse vucem zavrsni nikako da se toga rjesim ali i to cu rjesit jedan dan 😂😂
A za sogi...ma necu nista komentirat...haha...samo cu se nazivcirat..zvat cu zenu i platit joj tako da ne budem nikome duzna nista...
A ovaj tvoj slucaj..haha...to mi je fascinantno kako neki ljudi utrpaju svoju brigu drugima i onda oni chillaju😔😒😒
Luce, odakle si ti ono? Di si studirala?
Sortiraj odgovore
Najstariji