Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dolores123
    15. Rujan 2017. 18:16

Kiki156

Barbs daaaa u ponedjeljak mi je prvi pregled u TA, idem kod dr. Hrsak, citala sam i pozitivno pisu o njoj a ja sam sretna jer je zensko, nekako vise volim zenske ginekologe! Do sad su se pokazale njeznije i obzirnije 😊
    Violeta svaka cast, znaci drip bez epiduralne ako sam dobro shvatila? Boooooomeeeeee lavovski! Bravo 💪🏻

E draga Kiki ako ides na sv duh, to je  moja dr.Nemogu ti opisati koliko je draga, susretljiva i pazljiva i koliko vremena ti posveti i sve detaljno objasni.Ja isto idem u ponedjeljak kod nje i jedva cekam.

Barkleys
    15. Rujan 2017. 18:24

Violeta - bez epiduralne? Ideš ideš. Uh uh. Aaaa! Kad sam čitala ovo s iglom odmah sam stisnula noge. 

Sanjchi, još radi a za tjedan dana termin?! Stvarno svaka čast! Jel Tea ona koja će u Petrovoj roditi? Mislim da joj to stoji na popisu. Molim te da ju zamoliš da nam nakon što rodi lijepo napiše sve. Ona je prva od jesenskih koja će u Petrovoj!  

I_me
    15. Rujan 2017. 18:25

RODILE
    19.08.2017. Dorja   Adrian
    04.09.2017. Dena    Viktor
    08.09.2017. Babylove Lucija
    10.09.2017. Aurora Una
    15.09.2017. Violeta  Leon
    15.09.2017. Treca sreca  Mila

bas su me oprale pozitivne emocije sada.. gledam tu listu i ne mogu vjerovat.. a do nedavno smo bile trudne samo par tjedana 

Barkleys
    15. Rujan 2017. 18:26

I_me - i ti ćeš uskoro na popis 

I_me
    15. Rujan 2017. 18:27

nisam htjela da ove bebe budu ogromne...al ko ga sisa!!!  zasluzile su, probile su led 

treca_sreca
    15. Rujan 2017. 18:30

Violeta sad vidim da si i ti rodila. Cestitam terminusho moja 😚 eto 1 cura i 1 deckic danas..
    Ja sam na 1.porodu isto imala drip, a bez epiduralne. Koma za izdrzat..
    Al glavno da je iza tebe i sad gustaj sa svojom strucom.

žena-majka-carica:)

15. Rujan 2017. 18:31

Hahah Hedgehog, daa...iduci tjedan termin a ona se neda..dobro, radi od kuce al opet...nisam sigurna di ce radat, al mislim da da...reci cu joj svakako da napise izvjestaj! Ako ne bude pisala tu, vjv ce mi porukom javit pa vas obavijestim😁 
    I me...hahah..ogromne bebe😆

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

15. Rujan 2017. 18:34

Treca sreca, jel ti dosla curka? 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    15. Rujan 2017. 18:40

Sanjchi, briga te za druge! Ako nista drugo znas na koga se mozes oslozitiba na koga ne... Zalosno radi odnosa sestre i muza.. 
    I me, neka!! Zasluzile su sve bebe da budu tako velike!!  i ti ces uskoro medju njima biti!! 
    Violeta, znaci vodenjak pukao onako filmski!? 
    Bas sam se danas pitala kad ce neka riditi na isti dan u HOCE li - kad nas vec TOLIKO ima 
    Treca sreca, kako si???

I_me
    15. Rujan 2017. 18:40

cure sad sam gledala pare na racunu. meni su sjeli novci od hzzo. porodiljna..a evo ak ce nekome pomoc pogledajte si i vi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.